نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: طریقه نصب open gl ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62

    Question طریقه نصب open gl ؟

    سلام میشه راجع به طریقه نصب open gl و اینکه برنامه اش رو از چه سایتی می تونم بگیرم یه اطلاعاتی به من بدید؟ممنونم

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    سلام،

    میتونید دقیقا بگید منظورتون از نصب OpenGL چیه ؟!

    به طور کلی "نصب OpenGL" بی معنیه ... میشه پرسید:

    1- چطور میتونم آخرین درایور OpenGL مربوط به کارت گرافیکم رو نصب کنم (یا پیدا کنم)

    اگه از دید برنامه نویسی سوال میکنید میشه پرسید:

    2- چطور میتونم برای ساخت پروژه ام از آخرین ابزارها و پچ های مربوط به OpenGL ، استفاده کنم.

    لطفا برای نوشتن سوال کمی دقت کنید تا عزیزانی که در این موارد میتونن کمک کنن راحت تر و دقیق تر شما رو به جواب سوالتون برسونن.

    با تشکر،
    هادی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62
    چشم ! راستش من باید open gl رو از اینتزنت دانلود کنم و در محیط سی یا دلفی یا vb چند تا sample اجرا کنم یه اطلاعاتی را جع به مرجع دانلو د و .... می خواستم معذرت می خوام که واضح نبود

  4. #4
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    با سلام مجدد،

    OpenGL Online Refrences

    با تشکر،
    هادی

  5. #5
    سلام
    اصولا اپن جی ال خودش به همراه نصب ویژال استادیو نصب می شه البته منظورم فایل هایی هست که برای برنامه نویسی اپن جی ال استفاده می شه.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  6. #6

    نقل قول: طریقه نصب open gl ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahshid60 مشاهده تاپیک
    سلام میشه راجع به طریقه نصب open gl و اینکه برنامه اش رو از چه سایتی می تونم بگیرم یه اطلاعاتی به من بدید؟ممنونم
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    منم همین مشکل را دارم البته این مشکل از اونجا شکل می گیره که اطلاعات من در این ضمینه کم هستش اگه دوستانم من را در این ضمینه راهنمایی کنن ممنون می شم.

  7. #7

    نقل قول: طریقه نصب open gl ؟

    سلام
    OpenGL نرم افزار نیتش که بخوایین اون رو نصب کنین. در حقیقت OpenGL یک درایور سخت افزاری هستش که کارهاش رو روی سخت افزار انجام میده شما تنها آدرس دستورها رو می‌گیرید و اونها رو اجرا می کنید. برای رندر کردن یک صحنه به وسیله OpenGL تنها کافیه که اطلاهات مورد نیاز رو توسط دستورهای اون فراهم کنید. برای اینکه کار کردن با OpenGL راحتر بشه وب سایتها و شرکتهای مختلف کتابخونه هایی رو فراهم کردن که می تونید از اونها استفاده کنید تا دیگه لازم نباشه که آدرس دستورها روی سخت افزار رو استفاده کنید:

    برای OpenGL 1.2:
    میتونید از فایل هدر gl.h استفاده کنید که توی فولدر gl قرلر داره یعنی:
    #include <gl/gl.h>

    برای نسخه 1.2 به بالا:
    می تونید از کتابخونه هایی glew و glee استفاده کنید که میشه اونها رو از سایت www.opengl.org دریافت کردش. نحوه کار و نصب این کتابخونه ها همون جا شرح داده شده.

    این سوال بارها و بارها پرسیده شده. لطفا اول سرچ کنید.

تاپیک های مشابه

  1. امکان open کردن در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 18:54 عصر
  2. جلسه اول آموزش OPEN GL در وی بی
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 12:30 عصر
  3. OPEN GL در وی بی
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 12:21 عصر
  4. open Url
    نوشته شده توسط salar_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 17:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •