نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

  1. #1

    کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    سلام ، می خوام یک تکه کد در یکی از صفحه هاتم که از یک مسترپیج استفاده می کنه رو به کار ببرم .
    کدهام رو در یک تابع در فایل با پسوند JS ذخیره کردم ، و به Head مسترپیجی که صفحه من داره ازش استفاده می کنه اضافه کردم ولی باز اون تکه کد اجرا نمی شه !!
    حتی اومدم با تگ <script> به صفحه مورد نظر اضافه کنم ولی ارور میده !!
    دوستان ممنون می شم راهنمایی کنید !!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    چه اروری میده دوست عزیز؟ اگه میشی اون قسمت از کد که مربوط به مشکلت هست رو بذارتا ببینیم ....

  3. #3

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    <%@ Page Title="" Language="C#‎" MasterPageFile="~/NewsMasterPage.master" AutoEventWireup="true" CodeFile="CPNews.aspx.cs" Inherits="CPNews" %>

    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" Runat="Server">

    </asp:Content>

    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    <script language ="javascript" type = "text/javascript">
    function onmousemovesendnews(which) {
    document.getElementById("sendNewsDiv").setAttribut e("src", "images/prev1.gif");
    }
    }
    </script>
    <div id="divBorderCP" class="divBorderCP">
    <table>
    <tr>
    <td class="tdCP">

    <div class="divContent">

    </div>
    </td>
    <td style="border:1px solid;padding-top:10px;margin-top:10px;" >
    <div class="divCP" >
    <div class="tdMenu" id="sendNewsDiv" onmousemove="onmousemovesendnews(this)" >
    <asp:LinkButton ID="sendNews" runat="server" CssClass="menuLink" Font-Size="Small" ForeColor="Black" >ارسال خبر</asp:LinkButton>
    </div>
    <div class="tdMenu"> <asp:LinkButton ID="editNews" CssClass="menuLink" runat="server" Font-Size="Small" ForeColor="Black">ویرایش خبر</asp:LinkButton></div>
    <div class="tdMenu"> <asp:LinkButton ID="deleteNews" CssClass="menuLink" runat="server" Font-Size="Small" ForeColor="Black">حذف خبر</asp:LinkButton></div>
    <div class="tdMenu"> <asp:LinkButton ID="exitButton" CssClass="menuLink" runat="server" Font-Size="Small" ForeColor="Black">خروج</asp:LinkButton></div>

    </div>

    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>



    </asp:Content>



    دوست عزیز من اشتباه کردم ، ارور نمیده ولی اجرا نمی شه !!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج


  5. #5

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    تشکر بابت پیگیری و کمک شما ولی قبلا هم این کار رو کرده بودم ولی جوای نمی گیره ، حتی آخر بردم ، قبل از content page بردم و.... ولی ...
    در ضمن در این کدها یک دونه براکت اضافه گذاشته بودم که حذفش کردم ولی ...
    یک نکته دیگه اینکه در صفحات عادی به راحتی اجرا می شه ولی در صفحاتی که از مسترپیج استفاده کرده اند ...

  6. #6

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    مسترپیج فکر کنم باگ داره.بعضی وقتها فایل js را در اختیار فرزندش قرار میده.اکثر مواقع نه.

  7. #7

    نقل قول: کاربرد کدهای جاوا اسکریپت در صفحات ارث بری کننده مستر پیج

    خودم پیداش کردم
    باید به یک فایل با پس.ند JS ببریم و اونو به هد مسترپیج اضافه کنیم با این تفاوت که درون تکه کد زیر قرار بدیم
    $("document").ready(function () {

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن کد جاوا اسکریپت در صفحه ای که از مستر پیج استفاده میکنه
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 17:33 عصر
  2. تغییر عناوین هر صفحه پس از ارث بری از مستر پیج
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 22:52 عصر
  3. تریس برنامه و کدهای جاوا اسکریپت نوشته شده در صفحات asp
    نوشته شده توسط farzadny در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 14:56 عصر
  4. نوشتن وب پیج با html با کدهای جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط sas523 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1388, 14:34 عصر
  5. کدهای جاوا اسکریپت اجرا نمی‌شوند!
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 04:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •