نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با Nusoap

  1. #1

    مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با Nusoap

    سلام به همه دوستان

    من یه مشکلی دارم و دیگه دیوانه شده و هنوز نفهمیدم که چجوری مشکلم رو حل کنم

    اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه

    نمیدونم که کجا متد Request ایراد داره که نمیتونم ResCode یا RefID رو بگیرم. و چون این کد رو نمیتونم بگیرم عملا وقتی وارد درگاه میشه خطای "متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
    " میده.

    این کلاس هست که برای Payment نوشتم که فقط تا قسمت همین متد Request رو گذاشتم


    include './nusoap.php';

    class Payment
    {

    public function RequestPayment ($WebServicAddress, $TerminalID, $UserName, $UserPassword, $OrderID, $Amount, $LocalDate, $LocalTime, $AdditionalData, $CallBackUrl, $PayerID)
    {
    $AdditionalData = urlencode("$AdditionalData");
    $client = new nusoap_client("$WebServicAddress", true);
    $result = $client->call('bpPayRequest', array
    (
    'terminalId' => $TerminalID,
    'userName' => $UserName,
    'userPassword' => $UserPassword,
    'orderId' => $OrderID,
    'amount' => $Amount,
    'localDate' => $LocalDate,
    'localTime' => $LocalTime,
    'additionalData' => $AdditionalData,
    'callBackUrl' => $CallBackUrl,
    'payerId' => $PayerID
    ));
    $res = explode(',', $result);
    $ResCode = $res[0];
    $Ref = $res[1];
    if ($ResCode == "0")
    {
    header("location: https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat?RefId=$Ref");
    }
    }
    }


    اینم خود فایل Request هست :


    <?php
    session_start();
    require '../../Libs/ClassDataBase.php';
    require '../../Libs/MellatPayConfig.php';
    require '../../Libs/ClassDate.php';
    require 'ClassMellatPay.php';
    $AmountOrCost = 0;
    $OrderID = 0;
    $TrackingCode = $_SESSION['TrackingCode'];
    $sth = new DataBase();
    $Result = $sth->Select("*", "tglorder", "TrackingCode = '$TrackingCode'");
    while ($Order = mysql_fetch_assoc($Result))
    {
    $AmountOrCost = $Order['Cost'];
    //
    $OrderID = $Order['OrderID'];
    }
    //Please Dont Change This Parameter
    $WebServiceUrl = "https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl";
    $CallBackUrl = URL . "Payment/mellat/verify.php";
    $Cost = $AmountOrCost / 10; //Convert IRR to TMN or IRT
    $Bank = 'mellat';
    $Date = jdate('o-m-d H:i:s','','','','en');
    $LocalDate = date("Ymd");
    $LocalTime = date("His");
    $PayerID = 0;
    $sth->Insert("tglpayment", "`Bank`, `Cost`, `Date`, `OrderID`,`TrackingCode`", "'$Bank','$AmountOrCost','$Date','$OrderID','$Trac kingCode'");
    $ob = new Payment();
    $ob->RequestPayment($WebServicAddress, $TerminalID, $UserName, $UserPassword, $OrderID, $AmountOrCost, $LocalDate, $LocalTime, $TrackingCode, $CallBackUrl, $PayerID);


    خیلی منون میشم یکی کمک کنه این مشکل من از کجاست

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با Nusoap

    دوستان کسی نمیتونه به مشکل من رسیدگی کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار smksmk
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    155

    نقل قول: مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با Nusoap

    $namespace رو نداری : http://interfaces.core.sw.bps.com/
    ساختار call :
    $result = $client->call('bpPayRequest', $parameters, $namespace);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل: درگاه بانک ملت با nusoap و دریافت خطا
    نوشته شده توسط Cyletech در بخش PHP
    پاسخ: 51
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 08:25 صبح
  2. جدیدترین مستندات اتصال به درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 19:34 عصر
  3. مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت با کد زیر
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:49 عصر
  4. سوال: مشکل با اتصال به درگاه بانک پارسیان روی هاست
    نوشته شده توسط homa189 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 14:58 عصر
  5. سوال: مشکل در اتصال به درگاه بانک پارسیان
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •