نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: (The parameter is incorrect (MS Visual Database Tools

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267

    (The parameter is incorrect (MS Visual Database Tools

    SQL SERVER 2005
    زمان ساخت جدول جدید یا دیاگرام جدید این پیغام خطا ظاهر می شه.
    با نصب مجدد هم بر طرف نمی شه.
    مشکل زمانی پیش میاد که به سرور هاست وصل میشم و DB رو Upload می کنم.

    The parameter is incorrect.
    (MS Visual Database Tools)

    ------------------------------
    Program Location:

    at System.Runtime.InteropServices.Marshal.ThrowExcept ionForHRInternal(Int32 errorCode, IntPtr errorInfo)
    at Microsoft.SqlServer.Management.UI.VSIntegration.Ed itors.VirtualProject.Microsoft.SqlServer.Managemen t.UI.VSIntegration.Editors.ISqlVirtualProject.Crea teDesigner(Urn origUrn, DocumentType editorType, DocumentOptions aeOptions, IManagedConnection con)
    at Microsoft.SqlServer.Management.UI.VSIntegration.Ed itors.ISqlVirtualProject.CreateDesigner(Urn origUrn, DocumentType editorType, DocumentOptions aeOptions, IManagedConnection con)
    at Microsoft.SqlServer.Management.UI.VSIntegration.Ed itors.VsDocumentMenuItem.CreateDesignerWindow(IMan agedConnection mc, DocumentOptions options)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    ضمنا تنها راه حل موجود مکشوفه نصب مجدد سیستم عامل هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    کسی با این مشکل مواجه نشده؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    مشکل از فارسی سازی بود که روی سیستم نصب می کردم.
    متاسفانه خواهر و مادر SQL SERVER رو سرویس میکرد.

تاپیک های مشابه

  1. The types of the parameter field and parameter field current values are not compatibl
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:39 صبح
  2. cannot copy the file m:the parameter is incorrect
    نوشته شده توسط miimii در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 08:54 صبح
  3. ابزار visual studio tools for Office را پیدا نمی کنم
    نوشته شده توسط Sharif Lotfi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 08:43 صبح
  4. visual studio tools for microsoft office (اکسس exe)
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 15:56 عصر
  5. Microsoft Visual Studio Tools for Microsoft Office System
    نوشته شده توسط hpx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •