نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پر کردن تکست باکس یک صفحه وب با استفاده از وب بروزر

  1. #1

    پر کردن تکست باکس یک صفحه وب با استفاده از وب بروزر

    سلام

    چه جوری مقدار یک تکست باکس مجود در یک صفحه وب رو با استفاده از وب بروزر تغییر بدم؟
    من از کد زیر استفاده کردم و در قسمت GetElementById آیدی تکست باکسو که از توی کد های صفجه پیدا کردم رو قرار دادم ولی با خطای System.NullReferenceException مواجه شدم.



    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    webBrowser1.Navigate("myurl"); //site url
    webBrowser1.DocumentCompleted += new WebBrowserDocumentCompletedEventHandler(web_h);
    }

    private void web_h(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {
    WebBrowser b = (WebBrowser)sender;
    b.Document.GetElementById("chatname_moisrex").Inne rText = "A.D.S"; //fill textbox
    b.Document.GetElementById("chaturl_moisrex").Inner Text = "سلام"; //fill textbox
    b.Document.GetElementById("for_disabled").InvokeMe mber("click"); //submit butoon


    }




    آیدی تکست باکس ها و باتن رو هم از اینجا پیدا کردم


    <input id="chatname_moisrex" type="text">
    <input type="url" style="direction:ltr;" id="chaturl_moisrex">
    <button id="for_disabled" type="submit">ارسال</button>


    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hadi46
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    69

    نقل قول: پر کردن تکست باکس یک صفحه وب با استفاده از وب بروزر

    سلام
    برای مقدار دهی از این دستور استفاده کن و یا همون دستوراتی رو که نوشتی مستقیم از خود webBrowser1 استفاده کن چون شئی که ساختی حاوی مقادیر تکست باکس ها نیست
     webBrowser1.Document.GetElementById("chatname_moisrex").SetAttribute("value","سلام" );

  3. #3

    نقل قول: پر کردن تکست باکس یک صفحه وب با استفاده از وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط hadi46 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای مقدار دهی از این دستور استفاده کن و یا همون دستوراتی رو که نوشتی مستقیم از خود webBrowser1 استفاده کن چون شئی که ساختی حاوی مقادیر تکست باکس ها نیست
     webBrowser1.Document.GetElementById("chatname_moisrex").SetAttribute("value","سلام" );

    من کد شما رو نوشتم ولی ارور میده

    این کد رو نوشتم

    webBrowser1.Document.GetElementById("<font color="#000000"><span style="font-family: Consolas">chatname_moisrex</span></font>").SetAttribute("value","سلام" );

  4. #4

    نقل قول: پر کردن تکست باکس یک صفحه وب با استفاده از وب بروزر

    منظورتون این کده دیگه ؟:

    webBrowser1.Document.GetElementById("chatname_mois rex").SetAttribute("value","سلام" );

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پیدا کردن تکست باکس در صفحه
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 09:18 صبح
  2. مشکل در Bind کردن تکست باکس به دیتاست
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 14:43 عصر
  3. سوال: فعال و غير فعال کردن تکست باکس و زدن تيک چک باکس
    نوشته شده توسط hamid67fathi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 15:18 عصر
  4. فارسی کردن تکست باکس
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:59 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •