نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا موقع نشان دادن گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    خطا موقع نشان دادن گزارش

    سلام به دوستان میخواستم ببینم این چه خطایی هست که وقتی میخوام گزارش رو تو crystalReportViewer نشون بدم میاره

    Untitled.png

  2. #2

    نقل قول: خطا موقع نشان دادن گزارش

    سلام.یکی به من کمک کنه این خطا مال چیه؟؟؟eror.png

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: خطا موقع نشان دادن گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان میخواستم ببینم این چه خطایی هست که وقتی میخوام گزارش رو تو crystalReportViewer نشون بدم میاره

    Untitled.png
    سلام
    تو یه سایت خارجی دیدم این سطرها رو به App.config اضافه کرده بود و مشکل برطرف شده
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0"/>
    </startup>

    البیه در قسمت بین
    <configuration>

    </configuration>
    اگه قسمت </startup> <startup> دیگه ای داری نزدیک همون اضافه کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در نشان دادن اطلاعات كريدويو
    نوشته شده توسط nazaninzahra_mnm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 11:49 صبح
  2. مشکل عدم نشان دادن داده های دیتابیس با توجه به اتصال درست (عدم اعلان خطا توسط برنامه)
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 14 اسفند 1388, 07:00 صبح
  3. علت بد نشان دادن عکس هایPNG در گزارش چیست
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 23:33 عصر
  4. نشان دادن آخرین رکورد نامبر در صفحه اولیه گزارش
    نوشته شده توسط rahmana در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 07:39 صبح
  5. خطا در نشان دادن فرم
    نوشته شده توسط mehdik76 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •