نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجوی ترکیبی

  1. #1

    جستجوی ترکیبی

    سلام
    چه طوری میتونم یک جستجوی ترکیبی داشته باشم من اومدم با if های تودرتو کارکردم که خیلی پیچیده شده کسی ایده ای داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: جستجوی ترکیبی

    اول بگید دقیقا چیکار میخواهید انجام بدید. چه فیلدهایی داره تو جستجو قرار میگیره. میخواهید به چه صورت جستجو روی فیلدهای مختلف صورت بگیره؟

  3. #3

  4. #4

    نقل قول: جستجوی ترکیبی

    میخوام از جدول کالاهام براساس نام کالا و گروه کالا و مدل و قیمت جستجو کنم مثلا تمام کالاهایی که نامشان هارد است یا تمام هارد ها با رنج قیمت 500 هزار تومن و مدل مکستور

    2 تا مشکل دیگه هم دارم یکی اینکه چجوری بازه قیمت و مشخص کنم و چه طوری یک int و از ویو به کنترلرم بفرستم یعنی چجوری مقدار تکس باکس و به عدد تبدیل کنم و بفرستمش؟
    من الا تو ویو 2 تا تکسباکس گذاشتم واسه رنج قیمت بعد هم تو اکشنم گرفتمشون با conver.todouble تبدیلشون کردم اما به این دستور که میرسه

    return View(product.ToPagedList(pageNumber, pageSize));
    این ارور رو میده
    error.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله minaforotan : یک شنبه 08 تیر 1393 در 14:25 عصر

  5. #5

    نقل قول: جستجوی ترکیبی

    منم دقیقا اول همین کارو کردم اما ترکیبی عمل نکرد اگه مثلا فبلد نام و پر میکردم هارد و برند هم انتخاب میکردم mm تمام فیلدهایی رو میاره که که نامشان هارد با هر برندی باشه و ...

  6. #6

    نقل قول: جستجوی ترکیبی

    مشکلم حل شد من داشتم همون جا که شرط میزاشتم تبیدل رو انجام میدادم بیرونش تبدیل و انجام دادم و درست شد و این که درست شد ترکیبیشم درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی ترکیبی
    نوشته شده توسط rrr_delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 17:21 عصر
  2. نمونه برنامه ای که در اون جستجوی ترکیبی باشد.
    نوشته شده توسط Ali&Alex در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 30
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 19:54 عصر
  3. جستجوی ترکیبی
    نوشته شده توسط first_squit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 10:00 صبح
  4. جستجوی ترکیبی در Rubicon
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 14:59 عصر
  5. جستجوی ترکیبی در دیتابیس
    نوشته شده توسط als_1360 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 18:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •