نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    سلام دوستان ...کسی میدونه چجوری میتونم اعداد رو در یک لیبل بصورت فارسی نمایش بدم؟
    مثلا میخوام تاریخ سیستم رو که در یک لیبل بصورت اعداد انگلیسی هست به فارسی نشون بدم...
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    سلام

    کافی از خاصیت font لیبل یه فونت فارسی رو انتخاب کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    ممنون دوست عزیز ولی این کار رو کردم اما کار نکرد !!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    من همین الان از فونت Mj_Najm Bold استفاده کردم و جواب داد از این فونت استفاده کنید ببینید چی میشه ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    برای تاریخ که کامپوننت هم وجود داره اما اگه هر جا علل خصوص در هنگام کد نویسی بخواهید اعداد فارسی تایپ کنید یه برنامه کم حجم هستش که کافیه اونو اجرا کنید و شروع به تایپ کنید تا اعداد به صورت فارسی بشه اینم اسمش
    Persian Numerals
    من از سایت سرزمین دانلود دانلود کردم و در محیط کد نویسی ازش استفاده کردم

  6. #6

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    یعنی اعداد لاتین رو به اعداد عربی تبدیل کنید ؟
    روش اصولیش اینه :

    public string ConvertToEasternArabicNumerals(string input)
    {
    System.Text.UTF8Encoding utf8Encoder = new UTF8Encoding();
    System.Text.Decoder utf8Decoder = utf8Encoder.GetDecoder();
    System.Text.StringBuilder convertedChars = new System.Text.StringBuilder();
    char[] convertedChar = new char[1];
    byte[] bytes = new byte[] { 217, 160 };
    char[] inputCharArray = input.ToCharArray();
    foreach (char c in inputCharArray)
    {
    if (char.IsDigit(c))
    {
    bytes[1] = Convert.ToByte(160 + char.GetNumericValue(c));
    utf8Decoder.GetChars(bytes, 0, 2, convertedChar, 0);
    convertedChars.Append(convertedChar[0]);
    }
    else
    {
    convertedChars.Append(c);
    }
    }
    return convertedChars.ToString();
    }

    اما از replace هم میتونید استفاده کنید ... :

    public static string LatinNumToArabic(string str)
    {
    Dictionary<string, string> dic = new Dictionary<string, string>();
    dic.Add("0", "٠");
    dic.Add("1", "١");
    dic.Add("2", "٢");
    dic.Add("3", "٣");
    dic.Add("4", "٤");
    dic.Add("5", "٥");
    dic.Add("6", "٦");
    dic.Add("7", "٧");
    dic.Add("8", "٨");
    dic.Add("9", "٩");
    foreach (KeyValuePair<string, string> entry in dic)
    {
    str = str.Replace(entry.Key, entry.Value);
    }
    return str;
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e){
    if ((int)e.KeyChar >= 48 && (int)e.KeyChar < 58)
    e.KeyChar = (char)(1632 + int.Parse(e.KeyChar.ToString()));
    }

  8. #8

    نقل قول: اعداد فارسی در لیبل سی شارپ

    در کد بالا عدد 1632 را با 1776 جایگزین کنید تا اعداد به جای عربی ، فارسی نمایش داده شود.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1397, 09:06 صبح
  2. اعداد فارسی
    نوشته شده توسط vadood در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 22:55 عصر
  3. مشکل اعداد فارسی در ComboBox ها
    نوشته شده توسط delphi_delphi2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 14:59 عصر
  4. اعداد فارسی در Crystal Reports
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •