نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    Question تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    با سلام.
    (عنوان اشتباه شد و متاسفانه نمیشه ویرایش کرد)
    دوستان من به یک مشکلی خوردم لطفا کمکم کنید.
    تراکنش های بانکی ما خیلی بالاست و خیلیا که با کارتشون یا حسابشون واسمون پول واریز میکنن رو نمیشناسیم. واسه همین شماره کارت طرف رو از سایت بانک ملت کپی میکنیم و میبریم تو قسمت سحاب بانکداری اینترنتی تا ببینیم اسمش چیه. اما مشکلی که هست اینه که وقتی شماره حساب رو کپی میکنیم، چون اعداد فارسی بوده فارسی کپی میشه و تو قسمت سحاب اعداد فارسی رو قبول نمیکنه. واسه همین مجبوریم شماره کارت رو تایپ کنیم که وقتمون هدر میره. حالا من میخام یک برنامه ای بنویسم که دو تا تکست باکس داشته باشه که تو اولی شماره کارت که اعدادش فارسی هست رو کپی کنم و تو تکست باکس بعدی اعداد به شکل اینگلیسی رو بهم بده. اما هرکاری کردم نشد. اصلا نمیدونم چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

    Untitled-1.jpg

  2. #2

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    سلام
    شما یه امتحان داشته باشین و فونت ادیت ها (Edit) رو تغییر بدین .
    برای فونت فارسی از B.. مانند BTraffic
    و برای فونت انگلیسی از Arial
    چون احتمالا مشکل از یونیکد و قوانین زبان ها است (هنگام کپی کردن رشته ها از سایت این مشکل ایجاد میشه )

  3. #3

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    شما یه امتحان داشته باشین و فونت ادیت ها (Edit) رو تغییر بدین .
    ربطی نداره.
    برنامه CharMap رو باز کنید همه چیز دستتون میاد.
    دوست عزیز، ببینید که کد یونیکد، یا اسکی اون دوتا چه فرقی با هم دارند، یه کانورتور کوچولو براش درست کن.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    ممنون از پاسختون.
    خوب من یک حلقه تعریف میکنم که از اعداد فارسی رو از اول ببینه و کد اسکی و کد یونی کد مربوط به عدد انگلیسیش رو جایگزینش کنه.
    چون فقط با 9 تا عدد کاردارم کد یونیکد انگلیسیش رو دستی وارد میکنم. فقط چطور میشه تو یک تکست باکس بجای عدد کد اسکی یا یونیکد رو وارد کرد که اون عدد رو نشون بده؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    شما باید یک حلقه بگیرید، تک تک کاراکترهای ادیت اول رو بگیرید ببرید تو فرمت خودتون، و بریزید تو ادیت دوم.
    یه چیزی شبیه این:

    function ConvertChar(c: char): char;
    begin
    case ch of
    #$0660: Result := #$0030;
    .
    .
    end;
    end;

    .
    .


    for i := 1 to length(edit1.text) do
    edit2.text := edit2.text + ConvertChar(edit1.text[i])
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط یوسف زالی مشاهده تاپیک
    شما باید یک حلقه بگیرید، تک تک کاراکترهای ادیت اول رو بگیرید ببرید تو فرمت خودتون، و بریزید تو ادیت دوم.
    یه چیزی شبیه این:

    function ConvertChar(c: char): char;
    begin
    case ch of
    #$0660: Result := #$0030;
    .
    .
    end;
    end;

    .
    .


    for i := 1 to length(edit1.text) do
    edit2.text := edit2.text + ConvertChar(edit1.text[i])

    من هم همین مشکل دارم دوستان می شود فانگشن را کامل کنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    با سلام

    اگر از نسخه های 2009 به بعد استفاده می کنید می توانید از کدهای زیر استفاده کنید:

    برای تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی از تابع زیر

    PersianDigitsToEnglish(AText: string): string;
    const
    EnglishDigits = '0123456789';
    PersianDigits = '۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹';
    var
    I: Integer;
    TempString: string;
    begin
    TempString := AText;
    for I := 1 to Length(EnglishDigits) do
    TempString := StringReplace(TempString, PersianDigits[i], EnglishDigits[i],
    [rfReplaceAll]);
    Result := TempString;
    end;


    و برای تبدیل اعدا انگلیسی به فارسی از تابع زیر:

    EnglishDigitsToPersian(AText: string): string;
    const
    EnglishDigits = '0123456789';
    PersianDigits = '۰۱۲۳۴۵۶۷۸۹';
    var
    I: Integer;
    TempString: string;
    begin
    TempString := AText;
    for I := 1 to Length(EnglishDigits) do
    TempString := StringReplace(TempString, EnglishDigits[i], PersianDigits[i],
    [rfReplaceAll]);
    Result := TempString;
    end;


    و برای استفاده از هر کجا می توانید یک رشته به آن ارسال نمایید و خروجی را به صورت رشته بگیرید. مانند زیر:


    // برای تبدیل اعداد داخل یک ادیت به فارسی
    Edit1.Text:=EnglishDigitsToPersian(Edit1.Text);

    // برای تبدیل اعداد داخل یک ادیت به انگلیسی
    Edit1.Text:=PersianDigitsToEnglish(Edit1.Text);


    نکته: این کدها برای اعداد فارسی نوشته شده اند.
    نکته2: اعداد عربی با اعداد فارسی تفاوت دارند و برای اینکه در کل همه ی اعداد خود را به انگلیسی تبدیل کنید. باید یک تابع هم برای تبدیل اعداد عربی بنویسید که دست خودتون رو می بوسه.

  8. #8

    Lightbulb نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    با این تابع هر دو اعداد فارسی و عربی رو می تونی به اعداد انگلیسی تبدیل کنی
    موفق باشید

    Function N2N(InStr:string):string;
    var i:Integer;
    OutStr:string;
    begin
    for i := 1 to StrLen(Pchar(Trim(InStr))) do
    OutStr := OutStr + IntToStr(Ord(InStr[i]) Mod 48);
    Result := OutStr;
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    Edit2.Text := N2N(Edit1.Text);
    end;

  9. #9

    نقل قول: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در زمان تکست باکس

    این تابع برای حروف هم نتیجه عدد می ده، در حقیقت یک هشه، راه قشنگی برای اعداد می تونه باشه اما حواستون به باقی کاراکترها باشه!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نحوه تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1397, 09:06 صبح
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 10:47 صبح
  3. سوال: گرفتن فقط حروف فارسی و انگلیسی در یک تکست باکس در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط جکسمون در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 17:08 عصر
  4. سوال: تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 14:33 عصر
  5. نمایش اعداد فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 02:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •