نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Tab جدید در Explorer

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    Tab جدید در Explorer

    با سلام

    دوستان کسی می دونه چطور می توان در mvc یک tab جدید یا یک windows جدید ایجاد کرد
    (میخوام خروجی گزارش در tab جدید ایجاد شه )

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    نقل قول: Tab جدید در Explorer

    کسی نیس جواب بدههههههههههههههههه

  3. #3

    نقل قول: Tab جدید در Explorer

    ربطی به mvc بودن یا web form بودن نداره که.
    کافیه لینکی که میسازید به این صورت باشد:
    <a href="http://www.com" target="_blank">YourAddress</a>

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    رفسنجان
    پست
    76

    نقل قول: Tab جدید در Explorer

    اقا ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز شدن Tab جدید هنگام SelectedIndexChange GridView
    نوشته شده توسط morika در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1391, 15:57 عصر
  2. باز شدن page در tab جدید در WPFBrowser
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1391, 16:03 عصر
  3. انتقال اطلاعات به user control در tab جدید
    نوشته شده توسط aka111 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 20:31 عصر
  4. سوال: ساختن tab جدید در زمان اجرا؟؟؟
    نوشته شده توسط zmn272 در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 12:42 عصر
  5. سوال: چطور میشه با javascript یک tab جدید را باز کرد به جای پنجره جدید
    نوشته شده توسط mastermehdi1 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •