نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل استفاده از Layer در صفحه وب

  1. #1

    Unhappy مشکل استفاده از Layer در صفحه وب

    من می خوام چند تا لایه روی صفحه داشته باشم و چند تا Image که روی هر کدام از Imageهام که رفتم لایه ء مربوط به اون visible بشه ولی نمی دونم چطوری باید براشون onmousover بنویسم و به یک لایه متصل کنم. لطفا من رو راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    توی CSS یه خاصیتی هست به اسم display. برای لایه‌ای که می‌خوای مخفی بشه یا ظاهر بشه، این خاصیت رو روی none تنظیم کن. این طوری:

    <div id="myLayer" style="display:none">....</div>


    بعد برای تصویری که داری می‌تونی اینجوری رویدادگیر بنویسی که با حرکت دادن ماوس رو تصویر، لایه‌ات ظاهر بشه و با خارج کردن اشاره‌گر ماوس از روی تصویر، دوباره تصویرت ناپدید بشه:

    <img src="..." width="..." height="..." onMouseOver="document.getElementById('myLayer').st  yle.display=block" onMouseOut="document.getElementById('myLayer').sty  le.display=none">


    یعنی در حقیقت از طریق جاوا اسکریپت، در رویدادگیرها، و از طریق document.getElementById() به لایه‌تون دسترسی پیدا می‌کنین و در موقع ورود ماوس مقدارش رو روی block تنظیم می‌کنین که باعث نمایش دادن لایه و در موقع خروج ماوس مقدارش رو روی none تنظیم می‌کنین که باعث مخفی شدن لایه می‌شه.

    البته من شخصاً ترجیح می‌دم یه تابع جاوا اسکریپتی جداگانه بنویسم و این کارها رو توی اون انجام بدم. مثلاً این طوری:

    <script language="javascript">
    function toggleLayer(layerName,onOff)
    {
    var x = document.getElementById(layerName)

    if (x) x.style.display = (onOff)?"block":"none";
    }
    </script>


    اونوقت می‌تونید با این تابع، هر لایه‌ای رو مخفی یا ظاهر کنید (البته به شرطی که برای لایه حتماً خصوصیت display رو در style مشخص کرده باشید).

    در این حالت برای لایه‌ی مثال بالا، کُد تصویر رو این طوری می‌نویسیم:

    <img src="..." width="..." height="..." onMouseOver="toggleLayer('myLayer',true)" onMouseOut="toggleLayer('myLayer',false)">

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت tier با layer
    نوشته شده توسط delphi developer در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1390, 11:01 صبح
  2. تولید data access layer و Biz Layer از یک بانک SQL
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 12:05 عصر
  3. سوال : پیاده سازی لایه data access layer
    نوشته شده توسط manitack در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 22:56 عصر
  4. Switch Layer 2
    نوشته شده توسط houtanal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •