صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 74 از 74

نام تاپیک: سایتم خوشگله؟؟؟

  1. #41

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    بله دیگه کپچا اضاف شده به فرم تماس با ما (کار هم میکنه)

  2. #42

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    قسمت خدمات اصلا جالب نیست . خیلی خالیه !
    رنگ hover منو مناسب نیست .
    لگو و انیمیشن اون ساده و زیباست .
    هدر هم یک اسلایدر متحرک سه بعدی میگذاشتید بهتر بود

  3. #43

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    اساتید لطفا بگن این سایت چه طورطراحی شده اسم این روش اسمش چیه

  4. #44

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    کدوم روش؟..........

  5. #45

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    کلا این سبک اسمش چیه

  6. #46

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سبک خاصی نداره

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    192

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    طراحی فلت ! metro ui ! ریسپانسیو ! html5 css3 !
    چطور اسم نداره ؟

  8. #48

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط viiictor مشاهده تاپیک
    طراحی فلت ! metro ui ! ریسپانسیو ! html5 css3 !
    چطور اسم نداره ؟
    خوب اینا یکی که نیستن ترکیب کردم

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    192

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    خوب اینا یکی که نیستن ترکیب کردم
    درسته ! اما این کلمات کلیدی سوال کننده رو به مقصودش میرسونه داداش!

  10. #50

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام...
    سایت قشنگو باحالیه تبریک میگم طراحی حرف نداره...
    ولی 2 تا چیز شاید به کارت کمک کنه
    یکی این که اون کیسه پول تو بخش سفارش رو که انتهای پیج هست برداری به نظر من بهتر باشه اونجا یه نماد اطمینانی یه چیز دیگه بذاری بهتره من خودم یه لحظه جای مشتری گذاشتم خودمو ذهنیاتم نسبت بهت که بخوام سفارش پروژه بدم بهم ریخت ;)
    یکی دیگه هم این که انتظار داشتم مثلا اون آخر پیج که رسیدم اون عکس پس زمینه رو دوباره با تموم شدن این توضیحات ببینم که فک میکردم داره اون پشت همینطوری میاد پایین ولی ندیدم به افکار مشتری احترام بذارید دیگه... ;)
    ولی واهس طراحی

  11. #51

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    کیسه پول
    ممنون عوضش کردم

    طرف میترسید کیسه رو میدید :)

  12. #52
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    ممنون عوضش کردم

    طرف میترسید کیسه رو میدید :)
    هنوز همن هست که


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  13. #53

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    ctrl + f5 بزن

  14. #54

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام

    PageSeed: عالیه
    الکسا خیلی زیاد . وب سایت که ترافیک نداشته باشه مثه ماشین آخرین مدل که تو خونه باشه و کسی نبینه .
    بقیشو خودتون ببینید
    http://www.urlrate.net/www/eagle-design.ir

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    کد های jquery استاندارد نیست !
    اگر 100 تکس باکس بود 100 if میذاشتی ؟ یا اگه میخواستی رنگ border را عوض کنید 100 خط کد رو ویرایش می کردی ؟!
     $('.submit.act').click(function(e) {
    var cname = $('#name').val();
    var cemail = $('#email').val();
    var cwebsite = $('#website').val();
    var csubject = $('#subject').val();
    var cmassage = $('#massage').val();
    var ccaptcha = $('#captcha').val();
    var cpu = true;
    if (cname == "") {
    $('#name').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (csubject == "") {
    $('#subject').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (cmassage == "") {
    $('#massage').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (ccaptcha == "") {
    $('#captcha').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (cpu) {
    $('.submit').addClass('load');
    $.post('post.php', {
    name: cname,
    email: cemail,
    website: cwebsite,
    subject: csubject,
    massage: cmassage,
    captcha: ccaptcha
    }, function(data) {
    $('.severanswer').html(data);
    }).done(function() {
    //$('.conform').find('input[type=text],textarea').val('', function() {})
    $('input[type="text"],textarea').css('border-color', '#ddd');
    $('#captchaimage').attr('src', $('#captchaimage').attr('src'));
    $('.submit').removeClass('load');
    })
    $('#contact').fadeIn()
    $('#contact').delay(1500).slideUp(function() {
    $('#contact').text('');
    })
    }
    })

  16. #56

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajad_soltani مشاهده تاپیک
    سلام

    PageSeed: عالیه
    الکسا خیلی زیاد . وب سایت که ترافیک نداشته باشه مثه ماشین آخرین مدل که تو خونه باشه و کسی نبینه .
    بقیشو خودتون ببینید
    http://www.urlrate.net/www/eagle-design.ir
    رتبه ی 20 میلیون خیلیه؟
    بعد رتبه ی پایین چنده؟

    اونی که رتبه ی 10 هزاره چی؟

  17. #57

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    کد های jquery استاندارد نیست !
    اگر 100 تکس باکس بود 100 if میذاشتی ؟ یا اگه میخواستی رنگ border را عوض کنید 100 خط کد رو ویرایش می کردی ؟!
     $('.submit.act').click(function(e) {
    var cname = $('#name').val();
    var cemail = $('#email').val();
    var cwebsite = $('#website').val();
    var csubject = $('#subject').val();
    var cmassage = $('#massage').val();
    var ccaptcha = $('#captcha').val();
    var cpu = true;
    if (cname == "") {
    $('#name').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (csubject == "") {
    $('#subject').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (cmassage == "") {
    $('#massage').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (ccaptcha == "") {
    $('#captcha').css('border-color', 'red');
    cpu = false;
    }
    if (cpu) {
    $('.submit').addClass('load');
    $.post('post.php', {
    name: cname,
    email: cemail,
    website: cwebsite,
    subject: csubject,
    massage: cmassage,
    captcha: ccaptcha
    }, function(data) {
    $('.severanswer').html(data);
    }).done(function() {
    //$('.conform').find('input[type=text],textarea').val('', function() {})
    $('input[type="text"],textarea').css('border-color', '#ddd');
    $('#captchaimage').attr('src', $('#captchaimage').attr('src'));
    $('.submit').removeClass('load');
    })
    $('#contact').fadeIn()
    $('#contact').delay(1500).slideUp(function() {
    $('#contact').text('');
    })
    }
    })
    استاندرادش چجوریاس؟

  18. #58

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    سلام

    وبسایت جدید من چطوره؟

    بعضی فقط پیام میذارن ' بسیار زیباست '

    لطفا از این پیاما نذارید چون خودم میدونم
    سایت خوبی طراحی کردی
    فقط میشه بگی چطور میشه یه قسمت از content وقتی صفحه تا اندازه ای به پایین اسکرول شد یهو نمایش داده بشه . افکت جالبیه .
    از انیمیش css هم استفاده کردی؟

  19. #59

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام
    سایتت خیلی قشنگه

    اونجا که نوشتی چرا ایگل دیزاین اونا چطوری می چرخن؟

  20. #60

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام ممنونم
    در مورد انیمیشن ها تحقیق کنید

  21. #61

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    به نظر من این قالب برای این موضوع مناسب نیست.

  22. #62

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نظرتون محترمه
    ولی چه قالبی برای این موضوع مناسبه؟

  23. #63

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    خیلی باحاله
    مخصوصا کار شما با اسکرول ها که خیلی از این سایتا خوشم میاد
    و رنگ های شاد مورد استفاده

  24. #64

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    نظرتون محترمه
    ولی چه قالبی برای این موضوع مناسبه؟
    دوست عزیز من نمیخوام شما رو نا امید کنم. شما میتونید یه چند وقتی رو با این قالب کار کنید و بعد قالبتون رو تغییر بدید
    به نظر من برای جلب مشتری باید یه قالبی طراحی کنید که ساده باشه و زیبا (این دوتا رو با هم داشته باشه) به نظرم اونجوری مشتری زود تر اعتماد میکنه. البته این قالبتون هم یه قالب حرفه ای هست ولی حس می کنم برای این موضوع مناسب نیست.

    چند تا نمونه:
    http://www.nemov.net/
    http://wpdesigner.ir
    اینا همه نظر شخصی من بود. قالب شما ممکنه به نظر خیلی ها جالب تر از اینا باشه و بهتر.
    من تو سایت شما صفحه نمونه کار نمی بینم. همیشه مشتری ها اول نمونه کار رو می بینند بعد سفارش طراحی می دهند

  25. #65

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نمونه کار هار رو میذارم توی صفحه ی وبلاگ

  26. #66

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    یه سوال بی ربط:
    من یه قالب طراحی کردم و میخوام به قالب وردپرس تبدیل کنم. توابع مربوط به نمایش تصاویر و فایل css رو اضافه کردم. با چه تابعی فایل جی کوئری رو به وردپرس معرفی کنم؟
    یه اسکرین شات هم از صفحه اصلی سایتم که دارم طراحی میکنم گرفتم.شما هم درباره این قالب نظر بدید.
    صفحه اصلی
    فروشگاه
    این قالب هنوز کامل نشده و این اولین طراحی جدی منه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.jalali96 : سه شنبه 31 تیر 1393 در 21:48 عصر

  27. #67

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/js.js"></script>

    با تابع
     bloginfo('template_directory')

    مسیر اصلی قالب رو مشخص میکنیم

  28. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام قشنگه. فقط یه چیزی:صفحه اصلی با بقیه صفحات فرق داره.منظورم اینه که تم کل سایت یکی نیست.صفحه اول یه جوره،با رنگ بندی و ... خاص خودش ولی صفحه های دیگه(پرداخت و توضیحات سایت)جور دیگه ای هستن.فکر میکنم اگه شبیه هم بشن قشنگ تر بشه.:) موفق باشید.:)

  29. #69

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/js.js"></script>

    با تابع
     bloginfo('template_directory')

    مسیر اصلی قالب رو مشخص میکنیم
    ممنون مشکلم حل شد.

  30. #70

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سایتتون بالا نمیاد


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zirend.ir بازار کار آنلاین
    اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
    پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
    www.zirend.ir

  31. #71

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    برا همه بالا اومد فقط برا تو بالا نیومد؟

  32. #72

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    خوبه ولی رنگ بندیش به نظرم نه خوب نیست .
    دوستان در مورد سایت ما هم نظر بدید ممنون میشم . gardeshgarha.com
    آخرین ویرایش به وسیله asemaneaabi : شنبه 14 شهریور 1394 در 10:04 صبح

  33. #73

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    خیلی زشته D:

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: سایتم خوشگله؟؟؟

    سلام.
    ببخشید نظر میدم من اولا که اومده بودم کارم رو با سی شارپ شرو کردم و بعد حدود 6 ماه اومدم تو این تالار و فعالیت می کردم تا وقتی که الان حدود 6 با 7 ماه دیگه دیزاین کار نمی کنم و برنامه نویسی mvc رو دارم پیگیری می کنم.
    واسه این گفتم که من دیگه در طراحی صاحب نظر نیستم اما دوستانی مثل اقای محمد ترابی و اقا دانیال رو یادم میاد از اول که اومده بودن تا حالا.
    نمی خوام بگم من خیلی حرفه ایم نه گفتم من چون دیگه بروز نمی شم اصلا صاحب نظر نیستم این نظر شخصی خودمه تو تجربه ای که این چند سال داشتم.
    متاسفانه ما اکثر اوقات فقط به یاد گرفتن کد ها می پردازیم و تنوع رنگ در کار و نوشتن انیمیشن و کد های خاص.
    اما به نظر من اصلا اینطوری نیست. تو اکثر مقاله های UI که من مطالعه کردم مخاطب شناسی و رنگ شناسی خیلی اهمیت داره. به عنوان مثال یکی از بهترین سایت ها از نظر رنگ بندی جیمیل بود که تنها از سفید خاکستری و مشکی استفاده کرده بود. بخاطر اینکه هم گزینه ها از هم به زیبایی تفکیک شده بود و هم کاربر اگه مدت طولانی در سایت بود خسته نمی شد.
    یا فیسبوک که از رنگ آبی استفاده کرده بود که کاملا روانشناسی توش انجام شده بود.
    به عنوان مثال سایت مایکروسافت رو ببینین من با سابقه ای که از دوستان میشناسم اگه می زاشتن اینجا و نمی گفتن مال کجاست دوستان می گفتن این رو با paint کشیدی.خیلی سادس.
    به نظرم غیر از یاد گرفتن تکنیک های جدید یک مقدار مقاله های UI هم مطالعه بشه واسه دوستان بد نیست.


    اما نظر درباره سایت اقا دانیال. خیلی زیباست اما تک رنگ هایی که استفاده شده با بقیه صفحات سازگاری نداره.
    موفق باشید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. چطور آدرس سایتم رو به صفحه خانگی بفرستم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 09:19 صبح
  2. سایتم فایل ای اس پی را اجرا نمی کنه
    نوشته شده توسط seyd1061 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 09:48 صبح
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1383, 23:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •