نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    سلام
    من قبل از تاپیک زدن سرچ کردم اما چیزی نیافتم (توجه)
    و اما
    روی فرم یه تکست باکس داریم و یه button
    میخوام وقتی button رو کلیک کردم به اسمی که تو تکست باکس نوشتم یه دیتابیس بسازه تو مسیر جاری و یا در یک درایوی ...
    ؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    سلام
    من قبل از تاپیک زدن سرچ کردم اما چیزی نیافتم
    و اما
    روی فرم یه تکست باکس داریم و یه button
    میخوام وقتی button رو کلیک کردم به اسمی که تو تکست باکس نوشتم یه دیتابیس بسازه تو مسیر جاری و یا در یک درایوی ...
    ؟؟؟؟
    .................................................. ...........
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace new_DB
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    String str;
    SqlConnection myConn = new SqlConnection(@"Server=.\SQLExpress;Integrated security=SSPI;database=master");

    str = "CREATE DATABASE MyDatabase ON PRIMARY " +
    "(NAME = MyDatabase_Data, " +
    "FILENAME = 'D:\\MyDatabaseData.mdf', " +
    "SIZE = 4MB, MAXSIZE = 10MB, FILEGROWTH = 10%) " +
    "LOG ON (NAME = MyDatabase_Log, " +
    "FILENAME = 'D:\\MyDatabaseLog.ldf', " +
    "SIZE = 4MB, " +
    "MAXSIZE = 10MB, " +
    "FILEGROWTH = 10%)";

    SqlCommand myCommand = new SqlCommand(str, myConn);
    try
    {
    myConn.Open();
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("دیتابیس ایجاد گردید", "شاد باش", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString(), "MyProgram", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    finally
    {
    if (myConn.State == ConnectionState.Open)
    {
    myConn.Close();
    }
    }
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    یکی از قابلیت های ef code first ساخت دیتابیس با توجه به کد های برنامه نویسی هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    خطاداد...
    دیگه نمیتونم وارد sql بشم...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    هر مدل sql رو انتخاب میکنم کانکت نمیشه به sql...
    چی شد یهو؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    چه خطای بد اخلاقی هم میده sql
    تو این هیرو ویری اینو کم داشتیم...

    TITLE: Connect to Server
    ------------------------------
    Cannot connect to HP.
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...2&LinkId=20476
    ------------------------------
    BUTTONS:
    OK
    ------------------------------

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    آقای khokhan ممکنه خطایی که برنامه پیشنهادی شما داد به نوع نصب sql بستگی داشته باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    آقای khokhan ممکنه خطایی که برنامه پیشنهادی شما داد به نوع نصب sql بستگی داشته باشه؟
    خطایی رو که گذاشتین اصلا ارتباطی با کدهای من نداره

    اون کد رو تا حالا چندین بار استفاده کردم مشکلی نداشته

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    خطایی رو که گذاشتین اصلا ارتباطی با کدهای من نداره

    اون کد رو تا حالا چندین بار استفاده کردم مشکلی نداشته
    آ/خه کد شما جواب نداد قسمت catch اجرا شد ...
    واسه همینه که میگم شاید نتونسته به sql کانکت شه واسه همونه
    ....
    دیدم کدتون خطا داد خواستم برم sql که اون خطای چند خطی رو داد ...

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    دو باره sql رو نصب میکنم...
    و نتیجه رو میگم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    .................................................. ...........
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace new_DB
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    String str;
    SqlConnection myConn = new SqlConnection(@"Server=.\SQLExpress;Integrated security=SSPI;database=master");

    str = "CREATE DATABASE MyDatabase ON PRIMARY " +
    "(NAME = MyDatabase_Data, " +
    "FILENAME = 'D:\\MyDatabaseData.mdf', " +
    "SIZE = 4MB, MAXSIZE = 10MB, FILEGROWTH = 10%) " +
    "LOG ON (NAME = MyDatabase_Log, " +
    "FILENAME = 'D:\\MyDatabaseLog.ldf', " +
    "SIZE = 4MB, " +
    "MAXSIZE = 10MB, " +
    "FILEGROWTH = 10%)";

    SqlCommand myCommand = new SqlCommand(str, myConn);
    try
    {
    myConn.Open();
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("دیتابیس ایجاد گردید", "شاد باش", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString(), "MyProgram", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    finally
    {
    if (myConn.State == ConnectionState.Open)
    {
    myConn.Close();
    }
    }
    }
    }
    }

    خیلی ممنون جواب داد...
    ایراد از sql بوده ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    فقط یه سوالی که داشتم ... اینه که این دیتابیسی که ما میسازیم چطور میتونیم با کد نویسی به sql اتچ کنیم و بهش کانکت بشیم و باهاش کار کنیم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    فقط یه سوالی که داشتم ... اینه که این دیتابیسی که ما میسازیم چطور میتونیم با کد نویسی به sql اتچ کنیم و بهش کانکت بشیم و باهاش کار کنیم؟
    وقتی دیتابیس ساخته می شه یعنی اینکه اتک شده می گی نه ؟؟؟!! با sql management نگاه کن .................................................

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    خب اگر اتچ شده باشه وقتی من sql ام رو باز میکنم باید بین دیتابیسایی که تو خود sql ساختم ببینمش دیگه
    در حالیکه اصلا اونجا نیست
    فایلش تو درایوی که ساختم هست اما تو sql / که باز میکنم نیست
    چرا؟
    آخرین ویرایش به وسیله sm_1366 : یک شنبه 15 تیر 1393 در 16:23 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    نکنه به نوع کانکت من بستگی داره؟ (باز هم تشخیص مهندسی)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    من با اطلاعات زیر به sql کانکت میشم...

    servertype= Dtatabase Engine
    server name=hp/pc
    Authentication=Windows Authentication

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    دو روزه بست نشستم سرش دیگه نمیدونم بقیه کارو چیکار کنم؟
    یه دیتابیسی هست رو سیستمم که دستی تو sql ساختم...
    هدفم اینه که همه جدولهاشو به این دیتابیسی که به کمک شما ساختم انتقال بدم
    هم جدولهاشو هم دیاگرامشو ... همه چیشو...
    البته بدون دیتا

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    وقتی میرم تو sql دستی اتچ کنم خطا میده


    TITLE:Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Failed toretrieve data for this request. (Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc)

    For help,click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONALINFORMATION:

    Anexception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch.(Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

    ------------------------------

    CREATE FILEencountered operating system error 5(Access is denied.) while attempting toopen or create the physical file 'D:\aftab_66_Data.mdf'. (Microsoft SQL Server,Error: 5123)

    For help,click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=10.00 .1600&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=5123&LinkId=20476

    ------------------------------
    BUTTONS:

    OK
    ------------------------------

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    وقتی میبرم تو مسیر نصب sql کپی میکنم اتچ میشه

    وقتی میبرم تو مسیر نصب sql کپی میکنم اتچ میشه
    اومدم برا ایجاد دیتابیس مسیر نصب sql رو دادم تا همونجا ایجاد بشه که همون خطای قبل رو داد

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: ساخت یک دیتابیس در sql با استفاده از کد نویسی در سی شارپ

    کسی نمیتونه مشکل مارو حل کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ساخت دیتابیس در سی شارپ
    نوشته شده توسط alexmcse در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1391, 13:07 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 13:41 عصر
  3. سوال: آموزش کامل ATTACH کردن دیتابیس SQL در VB6 با استفاده از کد نویسی
    نوشته شده توسط th.seven در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 02:10 صبح
  4. سوال: لطفا کمک : ساخت دیتابیس در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamzehshabani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 23:15 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •