صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 64 از 64

نام تاپیک: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

  1. #41

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط nadaf.m مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون.واقعا جالب بود!!فقط خواستم بدونید که ترکیب این دو الگو باز هم نتونست تمام خطوط سیاه رو سفید کنه و این به خاطر اشتراک دو الگو روی بعضی از خطوط سیاه بود. ولی در کل روی بعضی از تصاویر خوب جواب میداد.
    شما می تونید نتیجه این را با graythresh ترکیب کنید تا نتیجه بهتر بشه
    یا تصویر را به فضای hsv ببرید روی مولفه h ترشولد بزنید

    h=uint8(rgb2hsv(I)(:,:,1)*255);
    imshow(im2bw(h,graythresh(h)))

  2. #42

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    با سلام مجدد...
    ببخشید یه سوالی از خدمتتون داشتم:اینکه چه جوری میشه در انتهای برنامه ،تمام نتایجی که از پارامترها برای تمام تصاویر بدست آوردیم رو توی یه جدول در متلب نمایش بدیم!!!؟من فقط تونستم با استفاده از دستور subplot با نمایش تصاویرشون نتایج رو نمایش بدم!!ویه سوال دیگه اینکه: در متلب امکانش هست با دادن یه تصویر، بشه گفت رنگش به چه صورت هست؟!! (منظورم اینه که بتونیم کدی بنویسیم که مشخص کنه دقیقا رنگ هندونه به چه صورت هست؟!!)

  3. #43

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    حالا حتما لازمه جدول کشیده بشه؟ نمیشه مثلا نتایج را برای داخل ورد و مرتب کنی؟
    در مورد سوال دوم اگخ منظورتون اینه که رنگ غالب به دست بیاد می تونید هیستوگرام تصویر را به دست بیارید و مقداری که بیشترین تکرار را داره رنگ غالب تصویر محسوب میشه

  4. #44

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    میدونید اگه بشه توی اکسل مرتبش کرد خیلی بهتره!!ولی نمیدونم چه جوری باید این کار رو کرد!اگه توی اکسل نمیشه ،میشه توضیح بدید چه جوری میشه تو ورد نشونشون داد؟؟!
    اما در مورد رنگ ،مثلا برای یک تصویر ،هیستوگرامش به صورت زیر شده!!منظورتون رو متوجه نمیشم که گفتید :(مقداری که بیشترین تکرار را داره رنگ غالب تصویر محسوب میشه).مثلا برای این هیستوگرام رنگ رو چه جوری میشه مشخص کرد؟؟


  5. #45

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    ضمیمه لینکش خرابه کار نمی کنه

  6. #46

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    hist.jpg تونستید ببینیدش؟اگه نشد،پس چه جوری نشونتون بدم!!!؟؟باید چی کار کرد؟

  7. #47

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نمودارش منظورم نیست ببینید اول شما باید بتونید هندونه را استخراج کنید و فقط هیستوگرام اون جایی را به دست بیارید که شامل هندونه میشه
    نمودار از روی یک سری اعداد تهیه میشه حالا توی این نمودار مقدار آخر بیشترین تکرار را داره

  8. #48

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    ببینید من از همون اول مشکل داشتم که چه جوری میشه هندونه رو از تصویر کلا جدا کرد!!؟و مگه برای رسم هیستوگرام نباید اول تصویر رو به فرمت خاکستری تبدیل کرد و بعد با استفاده از اون نمایشش داد!!پس اگه به این صورت باشه نمیشه با هیستوگرام با استفاده از شدت مقدار، رنگ رو مشخص کرد!!یا حتی اگه هیستوگرامش رسم شه دیگه اون شدت رنگ واقعی تصویر رو نشون نمیده!!!

  9. #49

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    ما با استفاده از انواع ترفندها تونستیم یک تصویر سیاه و سفید از هندونه ( منظورم که سطح هندونه سفید و بقیه سیاه) درست کنیم
    حالا ما تصویر اصلی را می گیریم و می گیم هر چا که تصویر هندونه سیاه وسفید برابر 1 بود پیکسلهای هندونه را استخراج کن مثلا تصویر 3 رنگ برابر I باشه و هندونه سیاه و سفید هم I2 باشه

    Ih=reshape(I,prod(size(I))/3,3);
    Ih=Ih(logical(I2),:);
    subplot(1,3,1),hist(Ih(:,1));
    subplot(1,3,2),hist(Ih(:,2));
    subplot(1,3,3),hist(Ih(:,3));

  10. #50

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    با جایگذاری imhist به جای hist سه تا هیستوگرام رسم شد.به نظرتون این دو کد با هم فرق دارن؟آخه وقتی از hist استفاده می کردم ،خطا میداد وچیزی نمایش نمیداد!به هرحال می خواستم بپرسم یعنی الان این سه نمودار نمایش شدت رنگ آبی و قرمز و سبز قسمت مربوط به هندونه هست؟ و این طوری با توجه به مقدار max هر مولفه نشون داده میشه که کدوم مولفه در تصویر فقط هندونه (منظورم همون هندونه جدا شده هست) بیشتر دخیل هست!!

  11. #51

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    [c,x]=imhist...

    اینجا ببینید در کدوم x مقدار c برابر با حداکثر میشه

  12. #52

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نمیدونم منظورتون دقیقا چی بود اما به صورت زیر که اجراش کردم در x=14 مقدار c حداکثر شد!!

    [c,x]=imhist(Ih)


    خب حالا یعنی چی شد!!میشه بیشتر توضیح بدید!

  13. #53

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط nadaf.m مشاهده تاپیک
    نمیدونم منظورتون دقیقا چی بود اما به صورت زیر که اجراش کردم در x=14 مقدار c حداکثر شد!!

    [c,x]=imhist(Ih)


    خب حالا یعنی چی شد!!میشه بیشتر توضیح بدید!
    سه تا x به دست میاد یکی برای قرمز یکی برای سبز و یکی برای آبی
    ترکیب این سه تا رنگ غالب تصویر را نشان میده

  14. #54

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    منظورتون اینه که اگه برای هر مولفه این کد رو بزنیم برای هر یک x یه مقدار c بدست میاد و باید برای هرمولفه ، x ای رو در نظر گرفت که در آن مقدار c حداکثر شده باشه!!اینطوری اون سه تا x ای که میگید بدست میاد؟

  15. #55

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط nadaf.m مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که اگه برای هر مولفه این کد رو بزنیم برای هر یک x یه مقدار c بدست میاد و باید برای هرمولفه ، x ای رو در نظر گرفت که در آن مقدار c حداکثر شده باشه!!اینطوری اون سه تا x ای که میگید بدست میاد؟
    بله درسته همین طوره

  16. #56

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    الان چه جوری این سه تا x رو باید ترکیب کرد تا رنگ غالبی که میگید مشخص شه!!؟ویا اینکه فقط میتونیم با توجه به مقدار c مولفه ای که از دو مقدار دیگه بیشتر هست ،بگیم مثلا رنگ غالب این هندونه سبز هست!!!؟
    شرمنده ! نگفتید بالاخره این سه نمودار نمایش شدت رنگ آبی و قرمز و سبز قسمت مربوط به" فقط هندونه "هست؟
    و راجع به اون اکسل یا وردی که مد نظرتون هست میشه توضیح بدید؟!!

  17. #57

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    الان شما سه تا x تولید کردید مثلا به نام x1,x2,x3 حالا یه تصویر مثلا 20در 20 ازا ین رنگ درست کنید و نشون بدید

    img=uint8(ones(20,20,3));
    img(:,:,1)=img(:,:,1)*x1;
    img(:,:,2)=img(:,:,2)*x2;
    img(:,:,3)=img(:,:,3)*x3;
    imshow(img)

    یک ماتریس هم که بخواهید ذخیره کنید که در اکسل باز بشه مثلا اسم ماتریس ما m باشه

    dlmwrite('file.csv',m);

  18. #58

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    ببخشید برای اینکه بخوایم در نمودار هیستوگرام ، x مربوط به حداکثر مقدار c رو پیدا کنیم،باید دقیقا از چه کدی استفاده کنیم؟

  19. #59

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط nadaf.m مشاهده تاپیک
    ببخشید برای اینکه بخوایم در نمودار هیستوگرام ، x مربوط به حداکثر مقدار c رو پیدا کنیم،باید دقیقا از چه کدی استفاده کنیم؟
    x(c==max(c))(1)

  20. #60

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    اجراش کردم ولی خطای زیر رو میده!!
    Error: ()-indexing must appear last in an index expression.

  21. #61

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    نقل قول نوشته شده توسط nadaf.m مشاهده تاپیک
    اجراش کردم ولی خطای زیر رو میده!!
    Error: ()-indexing must appear last in an index expression.
    p=x(c==max(c));
    p=p(1);

  22. #62

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    ممنون!جواب داد.

  23. #63

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    سلام.وقتتون بخیر.
    میشه در مورد این برنامه توضیح بدید؟من ی پروژه تشخیص تومور دارم ک این برنامه قسمتی از اون هستش.متاسفانه من با متلب آشنایی ندارم.زود جواب بدید ممنون میشم.

  24. #64

    نقل قول: نوشتن برنامه ای برای استخراج خصوصیات فیزیکی از یک تصویر با پردازش تصویر در متلب

    منظورم این برنامه س.

    close all
    clc
    clear all
    fontSize = 13;
    p=imread('8.jpg');
    v = rgb2gray(p);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    hy = fspecial('sobel');
    hx = hy';
    Iy = imfilter(double(v), hy, 'replicate');
    Ix = imfilter(double(v), hx, 'replicate');
    gradmag = sqrt(Ix.^2 + Iy.^2);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    L = watershed(gradmag);
    Lrgb = label2rgb(L);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    se = strel('disk', 50);
    Io = imopen(v, se);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Ie = imerode(v, se);
    Iobr = imreconstruct(Ie, v);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Ioc = imclose(Io, se);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Iobrd = imdilate(Iobr, se);
    Iobrcbr = imreconstruct(imcomplement(Iobrd),imcomplement(Iob r));
    Iobrcbr = imcomplement(Iobrcbr);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    fgm = imregionalmax(Iobrcbr);
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    I2 = v;
    I2(fgm) = 255;
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    se2 = strel(ones(5,5));
    fgm2 = imclose(fgm, se2);
    fgm3 = imerode(fgm2, se2);
    fgm4 = bwareaopen(fgm3, 20);
    I3 = v;
    I3(fgm4) = 255;
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    bw = im2bw(Iobrcbr, graythresh(Iobrcbr));
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    bw=~bw;
    figure, subplot(1,1,1);
    imshow(bw), title('tasvire baynere shodeh')

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن برنامه ای برای تحلیل مدار های الکتریکی
    نوشته شده توسط abbas198 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 00:54 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 13:43 عصر
  3. نوشتن برنامه ای برای ارتباط با بانک اکسس تحت وب
    نوشته شده توسط h_sadeghynejad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 03:30 صبح
  4. نوشتن برنامه ای برای پیغام رسانی در شبکه
    نوشته شده توسط samandari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 21:02 عصر
  5. مشکل در نوشتن برنامه ای برای اجرا بر روی یک هاست
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •