نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پروژه listview kendo ui

  1. #1

    پروژه listview kendo ui

    سلام.توی بد وضعی گیر کردم.این list view داده ها رو نمایش میده و حدف هم میکنه همه چیزشم درسته اما برای ویرایش هیچ چیز هیچ چیز درست کار نمی کنه... توی سایتش نوشته شما باید از editor template استفاده کنید ؟ رفتم به یک بدبختی جاشو پیدا کردم که کجا باید بنویسمش حالا که برنامه رو ران میکنم میبینم تمپلیت منو نشون میده ولی داده هابایند نیستند به تکست باکس ها...خواهشا یه نفر کار مارو راه بندازه یه نمونه کدی بده راحت شیم :(


    این عکس مال وقتیه که همه چیز خوبه


    22222.jpg

    این عکس مال زمان ویرایشه. یعنی همون موقع که میره ادیتور تمپلیت رو بر میگردونه و مهم ترین مشکلش هم این هست که داده ها به تکست باکس بایند نیستند و دکمه ی آپدیت که خیلی بدشکلم هست اصلا هیچ عمل post ای انجام نمیده
    111.jpg
    این هم کد ویو

    <div class="demo-section">
    @(Html.Kendo().ListView<MvcApplication3.Models.use r>(Model)
    .Name("listView")
    .TagName("div")
    .ClientTemplateId("template")
    .DataSource(dataSource => dataSource
    .Model(model=>
    {
    model.Id(x => x.Id);
    model.Field(x => x.fname);
    model.Field(x => x.lbane);
    })

    .PageSize(3)
    .Create(create => create.Action("Editing_Create", "Home"))
    .Read(read => read.Action("Editing_Read", "Home"))
    .Update(update => update.Action("Editing_Update", "Home"))
    .Destroy(destroy => destroy.Action("Editing_Destroy", "Home"))


    )
    .Pageable()
    .Editable()
    )
    </div>

    اینم کد editor template
    @model MvcApplication3.Models.user

    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/jquery.validate.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/jquery.validate.unobtrusive.min.js"></script>

    <div class="user-view">
    <dl>
    <dt>Product Name</dt>
    <dd>
    @(Html.EditorFor(p=>p.fname))
    <!-- ProductName validation message placeholder -->
    <span data-for="fname" class="k-invalid-msg"></span>
    </dd>
    <dt>Unit Price</dt>
    <dd>
    @(Html.EditorFor(p=>p.lbane))
    <!-- UnitPrice validation message placeholder -->
    <span data-for="lbane" class="k-invalid-msg"></span>
    </dd>

    </dl>
    <div class="edit-buttons">
    <a class="k-button k-button-icontext k-update-button" href="\\#"><span class="k-icon k-update"></span>Save</a>
    <a class="k-button k-button-icontext k-cancel-button" href="\\#"><span class="k-icon k-cancel"></span>Cancel</a>
    </div>
    </div>



    اینم از کنترلر
      public ActionResult Editing_Update([DataSourceRequest] DataSourceRequest request, user person)
    {


    var person1 = _db.users.First(m => m.Id == person.Id);
    TryUpdateModel(person1, new string[] { "fname", "lname" });
    _db.SaveChanges();


    return Json(ModelState.ToDataSourceResult());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mona11 : شنبه 14 تیر 1393 در 10:11 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: پروژه listview kendo ui

    سلام
    چرا اینقدر به خودتون فشار میارین
    راه های دیگه ای هم هست برای انجام این کارها مثلا در اینجا
    http://www.dotnettips.info/

  3. #3

    نقل قول: پروژه listview kendo ui

    آقا حرفتون کاملا درست و متین...ولی این مثالتون گرید هست و قابلیت نمایش چند ستونی نداره...نمیشه که تو فروشگاه داده ها رو اونطوری نمایش داد.ضمن اینکه گریدهای خیلی زیبایی توی نت هست که اپن سورس هم هستن.شما یه سر اینجا بزنید که البته مطمئنم اینو قبلا دیدین

    من مثل این میخوام در بیارم :(

    http://demos.telerik.com/kendo-ui/listview/editing

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: پروژه listview kendo ui

    کدهات رو یک بار دیگه با اونی که در منبع نوشته تطبیق بده.
    شاید style رو از قلم انداختی یا اصلا در کدهات یه نکته ی خیلی ریزی رو فراموش کردی.

    به هر حال به نظر من یه بار دیگه یه چک بکن حل میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله helpsos : شنبه 14 تیر 1393 در 12:26 عصر

  5. #5

    نقل قول: پروژه listview kendo ui

    10 بار که کمه 100 بارم چک کردم ... همه چیز درسته دقیقا عین سورس هستش باور کن :( - اینکه تکست باکسا بایند نمیشه به داده ها رو کجای دلم بزارم ...

  6. #6

    نقل قول: پروژه listview kendo ui

    حل شد :) 2-3 تا اسکریپت اول editor template ام بود که پاکشون کردم.لامصبا رو فکر نمی کردم مشکل درست کنن.یه اسکرسپت کتابخونه جی کوئری بود.دهنم صاف شد ولی تا فهمیدم.مرسی از همه دوستان :)

تاپیک های مشابه

  1. ارور در listview kendo ui
    نوشته شده توسط shadii در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 17:31 عصر
  2. نمایش جزئیات با کلیک روی عکس در kendo ui listview
    نوشته شده توسط shadii در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1392, 15:47 عصر
  3. پروژه‌ RPC: کی میاد ؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 23:15 عصر
  4. دریافت متغییر در setup یک پروژه
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 16:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •