نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    سلام دوستان.
    من کم و بیش تا حدودی با برنامه نویسی آشنا هستم. با زبان C میتونم برنامه بنویسم اما با Delphi خیلی راحتتر و سریعتر میتونم debug و برنامه نویسی کنم. خیلی وقت هست علاقه دارم به دنیای گیم نویسی وارد بشم اما تا حالا فرصتشو نداشتم. الان میخوام آروم آروم شروع کنم و به آرزوی دیرینه خودم جامه عمل بپوشونم.

    میخوام بدونم از نظر شما اساتید نقطه شروع خوب برای ساختن گیم های 3 بعدی چی هست.
    آیا من باید شروع به تمرین و یاد گیری OpenGL بکنم یا Direct3D؟ (فکر میکنم برنامه های OpenGL پورت کردنش توی آندروید راحتتر باشه اگر اشتباه میکنم لطفا توضیح بدید)
    game engine چی هست؟
    آیا برنامه یا نرم افزارهای آماده ای برای ساختن گیم ها هست که باید از اونها شروع کرد؟

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    با سلام
    من زیاد از opengl اطلاعات ندارم ولی گیم انجین زیاد دارم
    شما
    فرمودین که delphi بلدین نرم افزاری هست به نام game maker studio : برنامه هستش برای ساخت تمامی سبک های بازی دو بعدی برای ویندوز و html5 و اندروید و ios و غیره
    که این برنامه با دلفی نوشته شده و از دو طریق برنامه نویسی میشه :
    ۱- اکشن : که بدون نیاز به داشتن برنامه نویسی
    ۲-gml : برنامه نویسی اسکریپت شده دلفی هستش
    یاد گیری آسون هستش زیاد سخت نیست
    ولی بازیم طراحی هوش مصنوعی یکمی سخت هستش
    در مورد برنامه نویسی سی
    این نظر شخسی من هستش
    که این زبان ها آخرش خودشون هستن یعنی انجین دیگه ایی برای این نیست و با خودش باید بازی بسازی
    ولی با یونیتی میتوانید تحت سی شارپ بازی بسازی
    حالا سوالی داشتی بازم در خدمت هستم

  3. #3

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    سلام. میخواستم بگم که اولین چیز و واجب ترین چیز برای اینکار فقط و فقط پول است. پس از تحقیقات بسیار فهمیدم باید برای شاخه های مختلف بازی سازی کلاس ها و آموزشگاهای مختلفی رفت. باید پیش نیازهای زیادی رو گذروند. باید دانش و علم کافی رو فرا گرفت. تو همه سایتها همه مواردو زدن جز اصل کاری اونم پول و سرمایه است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار نیلوفر66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خونه
    پست
    175

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    سلام
    من هم تصمیم به ساخت بازی اموزشی دارم چندسال پیش وی بی دات نت کارکردم و الان پی اچ پی، برای ساخت بازی چه پیش نیازهایی لازم هست؟ومدت زمان یادگیری چقدر؟ بازی تحت ویندوز یا تحت وب چقدر فرق داره؟ و بهترین و س یعترین راه برای رسیدن به ساخت بازی؟چه زبانی چه نرم افزاری....

  5. #5

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط نیلوفر66 مشاهده تاپیک
    سلام
    من هم تصمیم به ساخت بازی اموزشی دارم چندسال پیش وی بی دات نت کارکردم و الان پی اچ پی، برای ساخت بازی چه پیش نیازهایی لازم هست؟ومدت زمان یادگیری چقدر؟ بازی تحت ویندوز یا تحت وب چقدر فرق داره؟ و بهترین و س یعترین راه برای رسیدن به ساخت بازی؟چه زبانی چه نرم افزاری....
    منم همین سوال رو داشتم اگه میشه دوستان پاسخ بدن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    با سلام

    توچه!!! این نوشته حالت عامیانه دارد پس آن را یک توحین تاقی نکنید.

    دوستان، خیلی صمیمانه بگویم که خودتان را گول نزنید. هیچ راه سریعی وجود نداره.
    این راه های سریع یک مشکل دارن و اون این هست که همه می توانند راه های سریع را انجام دهند.
    پس کاری که همه بلدند تفاوت ها را نمایان نمی کند. یعنی باید بیشتر سعی و تلاش کرد.
    در واقع به نظر اینجانب راه های سریع را برای آشنایی انجام دهید.
    حالا چرا همه میل به انجام راه های سریع دارند(از جمله نویسنده):
    1. همه برای اولین بار که این فکر به سرشون زد با شدت هر چه تمام تر شروع به گشت و گذار در اینترنت کردند و خیلی راه ها را پیدا کردند. اما هیچ کدومشون را انتخاب نکردند.
    2. تازه اون راهی هم که انتخاب کردند خیلی زود ارش خسته شدند و کنار کشیدن.
    3. همه دوست دارند که در ابتدای کار انتهای کار را انجام دهند. یعنی بهترین بازی در سبکی که دوست دارند را بسازند.
    4. همه ما برنامه نویسان فکر می کنیم که برای ساخت بازی فقط باید برنامه نویس باشیم. یعنی بلد باشیه برنامه بنویسی در واقع بلدی بازی بسازی.
    5. بعضی وقت ها هم واقعا برنامه سازی خوبی هستی و با تکنیک های گرافیک کامپیوتری آشنا هستی اما نمودنی چه بازی را بسازی یعنی هیچ داستان جالبی توی ذهن نداری اونایی هم که داری کپی هستند یعنی همون بازی های که تمامشون کردی.
    و ...

    اما برای شروع:
    اگر نخواستی از موتور های بازی سازی استفاده کنی ادامه متن نویسنده را بخوان در غیر این صورت که هیچی:
    1. ابتدا باهر زبانی که بلدی و واقعا هم فرق نمی کنه چی باشه.
    2. یه کار گرافیکی ساده انجام بده تا عیار خودت را بدست بیاوری

    - حرکت یک Button از سمت چپ به راست(برای اونایی که با winform کار میکنن)
    - سپس اون Button را با کلید های جهت نما حرکت بده.(up down left right)
    - سپس یک Button دیگه اضافه کن و اون ها را با کلید های w,s,a,d حرکت بده.
    - حالا یک RadioButton اضافه کن و بهش بگو که به مانند یک توپ حرکت کند.
    - حالا یکی از Button ها سمت راست و دیگری سمت چپ و جهت حرکتشان بالا و پایین باشد.
    - در مجموع اگر اون RadioButton به Button ها خورد که جهت حرکتش عوض شود. در غیر این صورت که اصفحه خارج شده و بازیکن مقابل برنده است.

    خلاصه می خوام بگم بازی توپ و راکت را درست کنی.
    بله خنده دار است ولی می تونی همین را انجام بدی. این جز اولین بازی های کامپیوتری است.
    ببین مهم نیست چه زبانی بلدی حتی اگه اون html باشه.

    حالا اگر این اولین بازی را توانستی انجام بدی می دانی که علاقه داری در غیر اینصورت فقط یک سرگرمی یا یک شوخی در نظر بگیر و با همون موتور های (شایان ذکر است که به موتورهای آماده توحین نشود چون قصد تفهیم موضوع را دارم) آماده بازی بساز.

    (البته اگه تونستی مجددا و چندین بار این کار را انجام بده و هر دفعه یک چیز جدید به بازی اضافه کن.)
    (ببین انجام یک کار ساده ولی کامل بهتر از انجام صدتا کار پیچیده ولی ناتمام است.)

    3. حتما بعد از اینکه دیدی این کار را برای Fun نمی خواهی خیلی سریع برو سراغ اونایی که بازی ساختن (اینترنتی یا حضوری) با هاشون صحبت کن تا واقعیت را درک کنی. یعنی شماره 4 را بخوان
    شماره 4. در واقع شما باید بفهمید که برای ساخت یک بازی چه روندی ابتدا(زمانی که ایده شکل می گیرد) تا انتهای(زمانی که یک بازی باز آن بازی را می خرد.) آن انجام می شود. شما با این کار متوجه می شوید که یک بازی چه پروسه هایی را طی می کند.
    - چه قدر زمان می برد.
    - چه نوع تخصص هایی را می خواهد.(کارگردان.گرافیست.برن امه نویس. تستر. سه بعدی کار. بازی نامه نویس. تحلیل گر. سرپرست. و ...)
    - چه قدر هزینه می خواهد.
    - برای چه پلت فرم هایی(کامپیوتر شخصی یا کنسول های بازی یا تلفن های هوشمند و یا ...)
    و ...
    5. حالا شما متوجه می شوید که واقعا به کدام قسمتش علاقه دارید و در واقع باید روی چه قسمت هایی کار کنی
    مثلا اگر برنامه نویس را دوست داشتید کدومش. برنامه نویس هوش مصنوعی؛موتور بازی; فیزیک بازی; گیم پلی و یا ...
    6. نویسنده خیلی صحبت کرده.
    7. به شدت پشتکار داشته باش
    8. مرتب اید های جدیدی که به بازی تبدیل شدند را بررسی کن.
    9. سعی کن در زمینه خودت متخصص باشی.
    10. حتما از زمینه های دیگر سر در بیار
    11. بهتر از این راه پول در بیاری وگرنه بیخیال علاقه
    12. سعی کنید بصورت گروهی در طی سالیانی که کار میکنید یک موتور بسازید.

    ================================================== =======

    اگه از نویسنده راضی بودید بگید بازم بنویسه

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    سلام.
    دوست عزیز یه چیز خیلی مهم اینه که تو تمام بازی ها حرف اول رو می زنه زبان C++‎ هستش..
    تو gta و COD و فیفا و ..... اگه بعد از نصب برید تو add remove progrsm مبینید فریمورک سی ++ رو هم نصب کرده.
    پس بهتره اول برید سراغ همون سی++

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط terminator68 مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست عزیز یه چیز خیلی مهم اینه که تو تمام بازی ها حرف اول رو می زنه زبان C++‎‎ هستش..
    تو gta و COD و فیفا و ..... اگه بعد از نصب برید تو add remove progrsm مبینید فریمورک سی ++ رو هم نصب کرده.
    پس بهتره اول برید سراغ همون سی++
    با سلام

    اگر منظور شما اینجانب (نویسنده) می باشد حرف شما را تایید می کنم.
    ولی من هنوز تو بحث فنی نرفتم.

    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: بهترین نقطه شروع برای یادگیری

    سلام به همه دوستان عزیز
    من علاقه زیادی به طراحی بازیهای آنلاین دارم ولی اطلاعات کاملی ندارم که چطور و از کجا باید شروع به یادگیری کنم
    دوستان اگه راهنمایی کنن که چه پیشنیازهایی برای یادگیری نیاز هست و از کجا باید شروع کنم ممنون میشم
    اگه منبع آموزشی مفیدی هم سراغ دارین اطلاع بدین
    تشکر از همه

تاپیک های مشابه

  1. بهترین کتاب ها برای یادگیری #C و ++C
    نوشته شده توسط young در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 07:49 صبح
  2. سوال: شروع برای یادگیری sql
    نوشته شده توسط quantomquery در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 10:34 صبح
  3. سوال: شروع برای یادگیری یک پروژه Open Source
    نوشته شده توسط mosi_asgari در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1388, 19:52 عصر
  4. بهترین کتاب فارسی برای یادگیری دلفی 7 به شکل کامل چیه ؟
    نوشته شده توسط مهندس بیژن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 10:59 صبح
  5. نقطه شروع در یادگیری لینوکس
    نوشته شده توسط ویندوز کار در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 34
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اسفند 1383, 15:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •