نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

  1. #1
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    Smile قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    سلام دوستان من خیلی تازه کارم لطفا کمک کنید.
    دوتا سوال داشتم :

    اولیش اینه که چطوری توی vs 2010 برای exe برنامم ایکن بزارم؟
    دومیش اینه که چطور میشه یه فایل مثلا apk را داخل فایل exe برنامه بزارم و ازش استفاده کنم طوری که به صورت یه فایل توی پوشه ی برنامه نباشه و توی خود exe باشه؟

    ممنون.

    Write Once, Run Anywhere

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    یک ریسور ایجاد کن آیکن اول که بذاری آیکن همون فایلته
    برای حالت دوم هم احتمالا میشه بصورت باینری به آخر فایل اضافه کرد بعد اونو بعنوان فایل باز کرد و خوند . باید امتحان کنم !

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    پس فایل های setup چجوری این همه فایل توشونه؟

    من برنامم هم برای اندرویده و هم pc . می خوام فایل اندروید را توی فایل exe بزارم تا با برنامه ی خودم و با usb روی گوشی کاربر نصبش کنم.

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    یکی از ساده ترین حالات base64 کردن فایل هست و در هنگان ایجاد فایل در مقصد باید دیکد و ذخیره کنی.

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    فایل APK برنامت رو به عنوان یک Resource توی پروژت اضافه کن و هروقت لازم بود اونو تحویل کاربر بده.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.90).aspx
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط MohamadF مشاهده تاپیک
    فایل APK برنامت رو به عنوان یک Resource توی پروژت اضافه کن و هروقت لازم بود اونو تحویل کاربر بده.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.90).aspx
    ممنون ولی میشه خودتون توضیحش بدید؟ فکر کنم همین بود ولی زیاد ازش چیزی نفهمیدم.

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    ممنون مشکل ایکن و اضافه کردن فایل apk حل شد.
    حالا فقط می خوام بدونم چجوری این فایل را باز کنم یا اینکه اونو توی خط فرمان به کار ببرم.
    مثلا این طوری :

    adb install Myapp.apk

    این دستوریه که برنامه را نصب می کنه حالا فایل apk را چجوری بدون اینکه درش بیارم آدرسشو توی خط فرمان بدم؟
    اگر هم اونجوری نمیشه لطفا بگید چجوری استخراجش کنم یا در جا بازش کنم.
    ممنون.

    Write Once, Run Anywhere

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    اول فایل APK رو از توی Resourceهات در میاری و توی هارد ذخیره میکنی (Extract میکنی)؛ انجام این کار هم بستگی داره از چه فریموورکی برای اینکار استفاده میکنی...
    اگه از MFC استفاده میکنی هرچند نوشتن دستیش اصلا سخت نیست ولی به نظرم از BinRes استفاده کن. روش استفادش هم سادست توی لینک خودش گفته.
    اگه از MFC استفاده نمیکنی بگو فریموورکتو تا بیشتر راهنماییت کنیم.

    مرحله بعد اینه که دستور adb رو اجرا کنی. برای اجرای Command در ++C بطور استاندارد از تابع system استفاده میشه (و البته توی هر فریموورک جایگزین هایی هم داره)
    اگه adb رو توی Classpath نداری:

    system("D:\\Path\\To\\ADBTools\\adb install E:\\Path\\To\\File.apk");
    اگه مطمئنی که adb توی Classpath قرار داره:

    system("adb install E:\\Path\\To\\File.apk");

    ولی به نظرم نصب فایل توی دیوایس اندرویدی رو بصورت خودکار توی برنامت انجام نده. چون این کار زوایای زیادی داره (روشن بودن Debugging Mode، نصب بودن درایور، سطح دسترسی، سخت گیری بعضی فایروال ها و...)
    آخرین ویرایش به وسیله محمد فدوی : چهارشنبه 18 تیر 1393 در 12:01 عصر دلیل: توی ++C باید از \\ به جای \ استفاده کرد!
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  9. #9
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    من از خود C++‎ استفاده می کنم و از mfc یا فریمورک های دیگه استفاده نمیکنم.
    بله adb توی classpath قرار داره.
    دستور system را می دونستم فقط اکسترکت فایل برام مهمه.

    Write Once, Run Anywhere

  10. #10

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    برای اینکار توی ++Win32 C از همون BinRes که برات گذاشتم میتونی استفاده کنی.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط MohamadF مشاهده تاپیک
    برای اینکار توی ++Win32 C از همون BinRes که برات گذاشتم میتونی استفاده کنی.
    سلام.
    من binres را به پروژه ام اضافه کردم ولی به دستوراتی مثل findresources و loadResources و چند تا دیگه ایراد گرفت . فایل winbase.h را هم include کردم ولی این دفعه به همین فایل ایراد گرفت. ولی توی پروژه ی سمپل binres از هیچ جاش ایراد نمی گرفت.

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    به ریسورس های از نوع string چجوری میشه دست پیدا کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : دوشنبه 23 تیر 1393 در 06:34 صبح

    Write Once, Run Anywhere

  13. #13
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: قرار دادن فایل ها داخل exe برنامه

    باید اینو اضافه می کردم ببخشید
    #include <Windows.h>


    از همه ممنون مشکلم کاملا حل شد.

    Write Once, Run Anywhere

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن فایل های txt در برنامه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 08:21 صبح
  2. قرار دادن فایل mdb داخل فایل exe
    نوشته شده توسط h_sadeghynejad در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1387, 13:28 عصر
  3. قرار دادن فایل صوتی در exe
    نوشته شده توسط sorrowdancer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 02:08 صبح
  4. قرار دادن فایل صوتی در سورس برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi_Delphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 21:39 عصر
  5. قرار دادن فایل Flash در برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1382, 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •