نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

  1. #1

    Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    سلام

    من یک فیلدی دارم که هر چیزی می تونه باشه مثل موارد زیر
    ¶¶Alex○♂
    Alex☻☻
    ■■الکس123■■
    1
    س
    A
    من می خواهم کاربران بتوانند هر حرفی را می خواهند وارد کنند فقط تعداد کاراکتر از یک باشد و حداقل یک کاراکتر حرف یا عدد فارسی و انگلیسی را شامل شود.
    منظور واسه چیه چون من این را در کد HTML اکو می کنم
    <a href="#">echo $var;</a>


    حالا اگر مثلاً کاربر همزمان دکمه ALT را نگه دارد و عدد 255 تایپ کند یک چیزی مانند فاصله می افتد با توجه به اینکه این فاصله با اسپیس فرق دارد اما کد href دیگر کار نمی کند چون چیزی برای نمایش ندارد. حالا به دنبال این هستم که حداقل یک حرف یا یک عدد فارسی و انگلیسی را در نام شهر خود وارد کند.

    اما Regular expression خاصی در این رابطه بلد نیستم ممنون می شم استادان گرامی راهنمایی کنن.

  2. #2

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    حروف فارسی رو مستقیماً بنویسید و از سوئیچ u استفاده کنید. مثال:
    کد HTML:
    if(preg_match('#[a-zآابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفقکگلمنوهی0-9#u', $str)) {
        // ok
    }

  3. #3

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    سلام

    ممنون اما این چیزی که من دیدم شامل کاراکترهای ویژه نمی شود این فقط می گوید این موارد مجاز است.
    من به این نیاز دارم که بگم یکی از این موارد حتماً بایستی شامل آن شود چون کاراکترهای ■☻• و ... را شامل نمی شود و تعداد این ها هم زیاد است نمی توانم راستش خودم نتونستم این regex رو یاد بگیرم. بخاطر همین اگر امکانش هست همینو که به من دادید لطفاً با چیزی که مورد نیازم اصلاح بفرمایید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    خوب به چه کاراکتر هایی نیاز ندارید که از عبارات با قائده استفاده میکنید ؟

  5. #5

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    نقل قول نوشته شده توسط alibehroozi مشاهده تاپیک
    خوب به چه کاراکتر هایی نیاز ندارید که از عبارات با قائده استفاده میکنید ؟
    خوب بالاتر تو پست اول و پست دومم توضیح دادم
    هر کاراکتری مجاز است فقط اینکه حداقل یک عدد یا حرف چه فارسی چه انگلیسی حتماً داخل متن باشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    خوب نیاز این کار نیست
    کافیست تمام حروف رو بررسی کنید و یک متغیر هم از حروف انگلیسی فارسی درست کنید
    حالا همه حروف رشته مورد نظر رو توی اون متغیر جستجو کنید و اگر حتی یک باز جستجو نتیجه داد یک متغیر را true کنید
    با3 خط میتوانید اینو بنویسید و از عبارات سخت عبارات با قائده نیاز نیست استفاده کنید
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    این کد اگه چیزی بجز کارکترهای فوق توی متن نباشه، مقدار true به شرط خواهد داد.
    if(!preg_match('#[^0-9a-zآابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغف  کگلمنوهی#u', $str)) {
    // OK
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: Regular Expression با قابلیت ساپورت حروف ایرانی

    اینطور که من فهمیدم شما میخوای حداقل یک عدد یا یک حرف حتما تو رشته تون باشه


    <?php

    $str = '@■■s';

    if(preg_match('#(?=.*[a-z0-9-آابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفق کگلمنوهی])#u', $str)) echo 'ok';

تاپیک های مشابه

  1. عبارات باقاعده ( Regular Expressions ) در دات نت
    نوشته شده توسط csharper در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1393, 18:50 عصر
  2. Regular Expression
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1384, 16:34 عصر
  3. Regular Expression In ASP.NET
    نوشته شده توسط EHSH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 22:40 عصر
  4. Regular Expression
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •