صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 51 از 51

نام تاپیک: مجموعه سوال های مبتدیان

  1. #41

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    آيا در زبان جاوا راهي هست تا استرينگي كه خودش
    يه عمليه رياضي هست را به انتجر تبديل نماييم؟

    مثال

    String result=“2+4”;

    را طوري به انتجر تبديل نماييم كه انتجر مقدار 6 را ذخيره نمايد

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط rooyin مشاهده تاپیک
    آيا در زبان جاوا راهي هست تا استرينگي كه خودش
    يه عمليه رياضي هست را به انتجر تبديل نماييم؟

    مثال

    String result=“2+4”;

    را طوري به انتجر تبديل نماييم كه انتجر مقدار 6 را ذخيره نمايد
    در این تاپیک پاسخ داده شده:https://barnamenevis.org/showthread.php?550265

  3. #43

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام در هنگام برنامه نویسی در eclipse به من این error را داد میخواستم ببینم مشکل از کجاست در ضمن ویندوزم 10 است
    error 1.jpg
    Untitled.jpg

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط amin224 مشاهده تاپیک
    سلام در هنگام برنامه نویسی در eclipse به من این error را داد میخواستم ببینم مشکل از کجاست در ضمن ویندوزم 10 است
    شاید به خاطر اینه که هیچ پکیجی نساختید. هر چند لزومی نداره ولی خیلی اوقات به مشکل میخورید. یک پکیج بسازید و کلاس اصلیتون رو در اون پکیج قرار بدید.

  5. #45

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام
    من تازه دارم جاوا یاد میگیرم و باید یک کد رو بخونم و کامل بفهممش.
    راهنمایی میخواستم:
    private static ArrayList<Series> makeSeries(MiniBox settings, String[] args) {
    با مفهوم private و static اشنا هستم ولی نمیدانم کدام یک از ArrayList و Series و makeSeries و MiniBox دستور هستند و کدام یک صرفا اسم هستند.
    اصلا معنی این خط چیست؟ داره array درست میکنه؟

  6. #46

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    من دیتابیس یا SQl server ایجاد کردم و در جاوا بهش متصل می شم ولی هرکاری می کنم تا پایگاه دادم رو در جدول تو جاوا نشون بده موثر واقع نمیشه چکار کنم من ؟
    تمام موارد اتصال رو هم درست انجام می دم ولی باز جدول نشون نمی ده؟

  7. #47

    Post نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    کدی که اشتراک دو تا ماتریس رو حساب کنه و توی یه ماتریس جداگونه بنویسه و به جای بقیه عناصر 0 بذاره به چه صورته؟

    این متدی که نوشتم مشکلش چیه؟ :

                                                                


    public static void share(int a[][],int b[][],int c[][],int m,int n)
    {
    for(int i=0;i<m;i++)
    {
    for(int j=0;j<n;j++)
    {
    c[i][j]=0;
    }
    }


    for(int i=0;i<m;i++)
    {
    for(int j=0;j<n;j++)
    {
    if(a[i][j]==b[i][j])
    {
    c[i][j]=a[i][j];
    }
    }
    }


    }





  8. #48

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام.
    جاواداک را از کجا می‌توان دانلود کرد؟
    مثلا برای این کتابخانه:
    https://poi.apache.org/apidocs/dev/


    هیچ جای صفحه گزینه‌ی دانلود یک فایل jar نیست که من بگیرم و به کتابخانه‌ام اضافه‌اش کنم.
    در اینترنت هم جایی برای این کتابخانه documentation ای نیست که دانلود کنم.
    نمی‌دانم بقیه چه کار می‌کنند؟
    فقط هم این نیست. چندین کتابخانه دیگر هم هست.
    در برخی فایل‌ها انگار این documentation گنجانده شده در برخی نه!






    ویرایش: الان اینجا را دیدم که می‌تواند پرونده جار بدهد: https://javadoc.io/doc/org.apache.po...est/index.html
    ولی این یک راه حل اصولی نیست. اصلا معلوم نیست چه به چه است... یک مقدار فضا گیج کننده و مبهم است. یک راهکار مشخص باید باشد که من جایی ندیدم.





    -------------------------


    ویرایش:
    فهمیدم که تو همون سایت آپاچی یک پیوندی هست (گاهی در برخی جاهای سایت) برای دانلود این جاواداک با فرمت جار.
    و چیز دیگه‌ای که فهمیدم این بود که گویا اگه همین صفحه اچ تی ام ال رو به صورت کامل بشه بارگیری کرد و تو یه پرونده زیپ جا داد همون ویژگی رو داره. منتها طریقه‌اش رو نمی‌دونم چطوره.
    آخرین ویرایش به وسیله mhjbarnamenevis : پنج شنبه 29 آبان 1399 در 20:32 عصر

  9. #49

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سوال دیگه این که الان تو جاواداک نوشته این کلاس depricate شده.
    تو بعضی از جاواداک‌ها دیدم که می‌نویسند به جایش از فلان کلاس/روش استفاده کنید. اینجا ننوشته.
    الان من این را از کجا بفهمم؟ (البته احتمالا در stackoverflow پاسخش هست ولی) روش کلی‌ای برای فهمیدن این موضوع هست؟


    تصویر نمونه مشکل و توضیح جاواداک:

  10. #50

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    آیا امکانش هست در جاوا همچنین کاری کرد:

    //CLASS:
    private static class MyClass {
    final String adds = readFromFile("fileAddress");
    public MyClass() {
    //nothing here!
    }
    }

    //USAGE:
    String string = MyClass.adds;

    ؟

    یعنی متغیر عمومی درون کلاس را بدون constructor و یا تابع تعریف کرد.
    منظورم استفاده از یک تابع (در اینجا تابع readFromFile) در اول کلاس است. عملا این کار باید در constructor‌ انجام پذیرد ولی برای سهولت این کار را در همان آغاز کلاس انجام دهیم. می‌شود؟

    -------------------

    ویرایش:
    آزمایش کردم و شد. پس شدن می‌شود. ولی این که اصولی باشد یا نه؟ نمی‌دانم...
    منظورم این است که... یعنی در جایی باعث ایجاد مشکل نشود یا باعث زیاد مصرف کردن منابع نشود (که احتمالا می‌شود ولی برای من اینجا زیاد مهم نیست)... چون اگر تابع readFromFile بخواهد هر بار که این متغیر از این کلاس را فرامی‌خوانیم برود هارد را بالا پایین کند احتمالا این روش زیاد استاندارد نخواهد بود...
    اگر باعث زیاد مصرف کردن منابع شود... آیا می‌شود با افزودن دو واژه static final به آغاز این متغیر کار را درست کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله mhjbarnamenevis : شنبه 01 آذر 1399 در 19:34 عصر

  11. #51
    کاربر جدید آواتار Argavan.A
    تاریخ عضویت
    تیر 1399
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    1

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام دوستان
    کسی می تونه به سوالات من پاسخ بده؟
    1- متدی که محیط دايره را محاسبه می کند
    2-برنامه ای که شعاع (عدد صحیح) دايره هايی که محیطی کمتر از 50 دارند را چاپ کند.
    3- برنامه هايی که محیط دايره هايی با شعاع يک تا 10 را چاپ کند.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مجموعه سوال جواب های مفید در مورد WinForm ,....
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 20:36 عصر
  2. مجموعه API های ویندوز با توضیح فارسی و مثال کاربردی
    نوشته شده توسط Mohsen6558 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 13:23 عصر
  3. سوال های ابتدایی در مورد C
    نوشته شده توسط Frabarnamenevis.B در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1385, 21:08 عصر
  4. سوال های نازنینم کجان؟!
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 19:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •