نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    Lightbulb یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    سلام
    دوستان عزیز حدود یک ماه پیش من و یکی از دوستانم یک گروه برای یادگیری برنامه نویسی C++‎‎‎‎ تشکیل دادیم،اعضای این گروه فعلا از ایران و کره و سری لانکا هست.
    از تمامی دوستانی که با مورد برنامه نویسی C++‎‎‎‎ آشنایی(هرچند کم) دارن، دعوت میکنم تا به این گروه بپیوندن تا مسیر آموزش رو به همراه هم دیگه طی کنیم.
    به دلیل اینکه همه ی اعضای گروه با زبان فارسی آشنایی ندارن، زبان مشترک زبان انگلیسی انتخاب شده، پس داشتن آشنایی با زبان انگلیسی(هرچند کم، حتما لازم نیست تافل داشته باشید یا ... همین که بتونید صحبت کنید و بفهمید یا پیام های متنی رو متوجه بشید و بتونید پاسخ بدید کافی هست).
    در مورد نحوه ی ارتباط هم، در حال حاضر از نرم افزار skype استفاده میکنیم.
    منابع آموزشی که مورد استفاده هم قرار میگیره کتاب programming:principles and practice Using cpp ویرایش دوم نوشته ی Bjarne Stroustrup هست. البته برای تمرین ها و ... کتاب های دیگه ای هم هست که در اختیارتون قرار میگیره.
    برای درخواست ورود میتونید از همین تاپیک یا پیام خصوصی استفاده کنید.
    به امید موفقیت روز افزون برای همه ی شما.
    آخرین ویرایش به وسیله amirtork : یک شنبه 22 تیر 1393 در 12:57 عصر دلیل: تغییرات جزئی در کشور های تشکیل دهنده

  2. #2

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    من هستم چی کار باید بکنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    میتونی به آیدی اسکایپ من پیام بدی،
    ID Skype: amir.hassanli
    یا اینکه میتونی به این آدرس یه ایمیل بدی تا توضیحات بعدی رو برات ایمیل کنم: soram.cpp@gmail.com یا این آدرس : amir_hassanli@yahoo.com

  4. #4

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    سلام.
    من تازه یادگیری این زبان رو شروع کردم. اما خیلی علاقه دارم تا در نحوه یادگیری به این شکل شرکت کنم، و بطور کل تجربه ای در کار گروهی داشته باشم.
    امکانش هست عضو بشم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    سلام
    شما به ID اسکایپ دوستم یا مال خودم پیام بدین تا عضو شین
    تو همون سرچ اینو بزنین lichramin@gmail.com مال منه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    من انگیلیسیم خوبه
    C++‎ هم در حد خوبی بلدم
    ایمیل میدم

  7. #7

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    نقل قول نوشته شده توسط Coder# مشاهده تاپیک
    کامبیز اسدزاده، چرا پُست من رو حذف کردی؟ حداقل می تونستی دلیلش رو بنویسی، چون در صورت عدم انجام این کار، به مدیر کُل این انجمن گزارش میدم، و نگو که نظرات کاربران اهمیتی نداره و مدیریت کُل تنها به مدیران اطمینان داره.
    دلیلش واضحه دوست من !
    شما دارید تو پستهاتون کاربر ها رو کوچیک میشمرید و ادعا میکنید کسی که C++‎‎‎‎ کار میکنه چیزی حالیش نیست ! این جور بحث هارو باید حذف کرد.
    متاسفام.

    هر پستی که خارج از بخث فنی باشه و به جای راهنمایی کاربران موجب ناراحتی عزیزان بشه حذف خواهد شد !
    قوانین رو مطالعه کنید لطفا.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: یاد گیری برنامه نویسی به شکل گروهی

    سلام
    دوستان عزیز. در حال خاضر ظرفیت گروه به حداکثر رسیده.
    با تشکر از همکاری شما عزیزان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اگه بخوام شروع به یاد گیری برنامه نویسی کنم
    نوشته شده توسط mehraban.g در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 20:28 عصر
  2. راهنمایی جهت تصمیم گیری برنامه نویسی وب
    نوشته شده توسط sasan_22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 12:38 عصر
  3. یاد گیری تفکر و تجزیه وتحلیل برنامه نویسی C#‎
    نوشته شده توسط rezaamini46 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 15:54 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 22:07 عصر
  5. مقاله: نحوه Compare کد فایل ها در برنامه نویسی تیمی و گروهی
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •