نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎

  1. #1

    چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎

    با سلام
    من دارم زبان سی شارپ کار میکنم (کلاس شو میرم)
    ولی
    روی vs هستش و من دارم monodevelop کار میکنم
    ولی
    یه مشکل messagebox نمیگیره در Mono چکار کنم ؟؟؟
    کدش چیه ؟؟؟
    در vs بلدم messagebox.shoe("");
    ولی
    در mono این کد کار نمیکنه

  2. #2

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎

    کد HTML:
    MessageDialog md = new MessageDialog(this, DialogFlags.Modal, MessageType.Error, ButtonsType.Close, "خطا در ورود پسورد");
       md.Title="خطا";

  3. #3

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎

    امتحان کردم نشد

    using System;
    using Gtk;

    public partial class MainWindow: Gtk.Window
    {
    public MainWindow():base(Gtk.WindowType.Toplevel)
    {
    Build();
    }

    protected void OnDeleteEvent(objectsender,DeleteEventArgsa)
    {
    Application.Quit();
    a.RetVal=true;
    }

    protected void exit(objectsender,EventArgse)
    {
    Application.Quit();
    }

    protected void OnButton7Clicked(objectsender,EventArgse)
    {
    inta=0;
    intb=0;
    intc=0;

    a=Convert.ToInt32(txt_num1.Text);
    b=Convert.ToInt32(txt_num2.Text);
    sum_num.Text=c.ToString();

    c=a*b;

    if(c>50)
    {
    MessageDialog md=new MessageDialog(this,DialogFlags.Modal,MessageType.E rror,ButtonsType.Close,"عددبزرگاست");
    md.Title="توجهتوجه";
    }

    if(c<50)
    {
    MessageDialog md=new MessageDialog(this,DialogFlags.Modal,MessageType.E rror,ButtonsType.Close,"عددکوچکاستاست ");
    md.Title="توجه توجه";
    }
    else
    {
    MessageDialog md=new MessageDialog(this,DialogFlags.Modal,MessageType.E rror,ButtonsType.Close,"عددمساویاست");
    md.Title="توجهتوجه";
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 19 تیر 1393 در 13:32 عصر

  4. #4

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎

    از دوستان کسی نبود

  5. #5

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎

    باید آخرش نمایشش بدی دیگه
    فکر میکنم کد نمایشش این باشه
    md.Run();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎

    Gtk در کجا قرار دارد ؟

  7. #7

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎

    با سلام
    بعد از این که روی new کلیک کردی رو سی شارپ کلیک کن و سپس gtk# 2.0 project رو کلیک کن

  8. #8

    نقل قول: چگونگی messagebox در monodevelop زبان C#‎‎‎

     MessageDialogmd=newMessageDialog(null,DialogFlags.Modal,MessageType.Info,ButtonsType.Ok,"salamdonya");
    md.Run();
    md.Destroy();

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی اجرای کد در زبان C++‎‎
    نوشته شده توسط hosseinmasterx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 21:56 عصر
  2. چگونگی اجرای کد در زبان C++‎‎
    نوشته شده توسط hosseinmasterx در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 18:13 عصر
  3. چگونگی اجرای کد در زبان C++‎‎
    نوشته شده توسط hosseinmasterx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 10:33 صبح
  4. سوال: چگونگی فراخوانی یک تابع به زبان پاسکال در C#‎.net
    نوشته شده توسط LeilaGhods در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1387, 17:39 عصر
  5. چگونگی دسترسی به Button های یک MessageBox
    نوشته شده توسط پیمان 1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 23:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •