صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 87 از 87

نام تاپیک: Decompile And Anti Decompile

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار esideli
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ماهشهر
    پست
    140

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    سلام دوستان. آیا این برنامه APKProtec مشکلی برای برنامه درست نمی کنه؟

    توی قسمت زیر باید چه مواردی وارد بشه و آیا ضروری هست؟
    titled.png
    من اومدم از این برنامه استفاده کنم ولی برنامه ارور داد و آنتی ویروس نوشت : Trojan

    Ued.png

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 18 دی 1394 در 20:08 عصر

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    proguard

    #Use 5 step of optimization
    #-optimizationpasses 5

    -ignorewarnings
    -optimizationpasses 5

    -dontusemixedcaseclassnames

    -dontskipnonpubliclibraryclasses

    -dontpreverify

    -verbose

    -optimizations !code/simplification/arithmetic,!field/*,!class/merging/*

    #When not preverifing in a case-insensitive filing system, such as Windows. This tool will unpack your processed jars,(if using windows you should then use):
    #-dontusemixedcaseclassnames

    #Specifies not to ignore non-public library classes. As of version 4.5, this is the default setting
    #-dontskipnonpubliclibraryclasses

    # Optimization is turned off by default. Dex does not like code run
    # through the ProGuard optimize and preverify steps (and performs some
    # of these optimizations on its own).
    -dontoptimize
    -dontpreverify

    -dontwarn android.support.**

    #Specifies to write out some more information during processing. If the program terminates with an exception, this option will print out the entire stack trace, instead of just the exception message.
    -verbose

    #The -optimizations option disables some arithmetic simplifications that Dalvik 1.0 and 1.5 can't handle. Note that the Dalvik VM also can't handle aggressive overloading (of static fields).
    #To understand or change this check http://proguard.sourceforge.net/inde...mizations.html
    #-optimizations !code/simplification/arithmetic,!field/*,!class/merging/*

    # Note that if you want to enable optimization, you cannot just
    # include optimization flags in your own project configuration file;
    # instead you will need to point to the
    # "proguard-android-optimize.txt" file instead of this one from your
    # project.properties file.

    #To repackage classes on a single package
    #-repackageclasses ''

    #Uncomment if using annotations to keep them.
    #-keepattributes *Annotation*

    #Keep classes that are referenced on the AndroidManifest
    -keep public class * extends android.app.Activity
    -keep public class * extends android.app.Application
    -keep public class * extends android.app.Service
    -keep public class * extends android.content.BroadcastReceiver
    -keep public class * extends android.content.ContentProvider
    -keep public class * extends android.app.backup.BackupAgentHelper
    -keep public class * extends android.preference.Preference
    -keep public class com.google.vending.licensing.ILicensingService
    -keep public class com.android.vending.licensing.ILicensingService
    #Compatibility library
    -keep public class * extends android.support.v4.app.Fragment
    -keep public class * extends android.app.Fragment

    #To maintain custom components names that are used on layouts XML.
    #Uncomment if having any problem with the approach below
    #-keep public class custom.components.package.and.name.**

    # keep setters in Views so that animations can still work.
    # see http://proguard.sourceforge.net/manu...les.html#beans
    -keepclassmembers public class * extends android.view.View {
    void set*(***);
    *** get*();
    }

    #To remove debug logs:



    -keep class org.** { *; }
    -dontwarn org.**



    -assumenosideeffects class android.util.Log {
    public static *** d(...);
    public static *** v(...);
    public static *** i(...);
    public static *** w(...);
    public static *** e(...);
    public static *** wtf(...);
    }


  4. #84
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    کسی اگه چیزی بلده اینجا به اشتراک بزاره حدعقل نظر بدبد !

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    دانلود Zelix KlassMaster 8.0.8 یکی از بهترین های مبهم سازی فایل jar و تشگر ویژه از دوست عزیز LittleNightmare به خاطر ارسال فایل.
    توضیحات بیشتر در مورد این برنامه

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    یه برنامه فوق العاده عالی و قوی برای Obfuscation کردن فایل jar
    خوب دوستادن رسیدیم به بخش مهم مهم Obfuscation(مبهم کردن) یک پسورد یا آدرس سایت... در جاوا با کمک برنامه Zelix KlassMaster 5.5 یا Zelix KlassMaster 8.0.8 اگه پست بالا رو ببینید متوجه میشید نمونه مبهم شده با برنامه.

    روش کار
    پروژه اول اختصاص میدیم به دیتا یا فقط برای آدرس و پسورد ...چیزای که نمیخواهید کسی بتونه ببینه یه پروژه جاوا درست میکند بعد پکیج مثلا com.me و بعد هم یه کلاس بعد تو کلاس یه رشته مثلا پسورد درست میکنید بعد با فرمت جار export کنید. مثال
    حالا میریم سراغ برنامه
    برنامه رو ران میکنیم
    فایل جار export شده رو باز میکنیم "Ctrl + O"
    بعد از منو Tools >Obfuscation انتحاب کنید "Ctrl + B"
    حالا از ComboBox Exclude package qualifiers پکیج مورد نظرتون رو انتخاب کنید و نکس رو انتخاب کنید این بخش برای تنظیم مبهم کردنه و بعد اوکی حالا همه چی مبهم شد خوب حالا از سطون اول سمت چپ کلاس مورد نظر رو سلکت کنید بعد سطون دوم معلومه اسم "اسم کلاس"و فیلد "رشته ها و ...."و متود ... رو با سلکت رو هر کدوم میتونید اسم و مقدارشون رو عوض کنید
    و بعد از منو File > Save all انتحاب کنید "Ctrl + s"
    جار رو سیو کنید و بعد اون جار رو کپی کنید تو پوشه libs سورس برنامتون و سورس رو رفرش کنید بعد اون رشته رو لود کنید مثل

    Toast.makeText(getApplicationContext(), com.me.user.a , Toast.LENGTH_SHORT).show();



    سلام
    کلاسی که ما ایجاد میکنیم در پروژه پسوند اون .java است . این برنامه پسوند .jar میگیره
    چطوری باید تبدیل کنیم به این پسوند

    ممنون

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    یه برنامه فوق العاده عالی و قوی برای Obfuscation کردن فایل jar
    خوب دوستادن رسیدیم به بخش مهم مهم Obfuscation(مبهم کردن) یک پسورد یا آدرس سایت... در جاوا با کمک برنامه Zelix KlassMaster 5.5 یا Zelix KlassMaster 8.0.8 اگه پست بالا رو ببینید متوجه میشید نمونه مبهم شده با برنامه.

    روش کار
    پروژه اول اختصاص میدیم به دیتا یا فقط برای آدرس و پسورد ...چیزای که نمیخواهید کسی بتونه ببینه یه پروژه جاوا درست میکند بعد پکیج مثلا com.me و بعد هم یه کلاس بعد تو کلاس یه رشته مثلا پسورد درست میکنید بعد با فرمت جار export کنید. مثال
    حالا میریم سراغ برنامه
    برنامه رو ران میکنیم
    فایل جار export شده رو باز میکنیم "Ctrl + O"
    بعد از منو Tools >Obfuscation انتحاب کنید "Ctrl + B"
    حالا از ComboBox Exclude package qualifiers پکیج مورد نظرتون رو انتخاب کنید و نکس رو انتخاب کنید این بخش برای تنظیم مبهم کردنه و بعد اوکی حالا همه چی مبهم شد خوب حالا از سطون اول سمت چپ کلاس مورد نظر رو سلکت کنید بعد سطون دوم معلومه اسم "اسم کلاس"و فیلد "رشته ها و ...."و متود ... رو با سلکت رو هر کدوم میتونید اسم و مقدارشون رو عوض کنید
    و بعد از منو File > Save all انتحاب کنید "Ctrl + s"
    جار رو سیو کنید و بعد اون جار رو کپی کنید تو پوشه libs سورس برنامتون و سورس رو رفرش کنید بعد اون رشته رو لود کنید مثل

    Toast.makeText(getApplicationContext(), com.me.user.a , Toast.LENGTH_SHORT).show();



    با تشکر از شما بابت این اموزش اما با اینکه زمان زیادی از این پست میگذره برای حل مشکل مجبور شدم این تاپیک رو بالا بیارم.

    من داخل اندروید استودیو یک کلاس ساده ساختم و خروجی jar گرفتم و حالا که در این برنامه لودش میکنم با خطای زیر روبرو میشوم ...به نظرتون برای حل این مشکل چیکار باید کرد ؟








    سورس پروژه رو هم ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 01 مهر 1397 در 17:22 عصر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 09:50 صبح
  2. خبر: Anti Dede & Anti De Decompiler Source
    نوشته شده توسط Nima NT در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 16:09 عصر
  3. کمک برای تست برنامه Anti Decompile
    نوشته شده توسط a_roshanfekr2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 20:07 عصر
  4. I need a DeCompiler
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1382, 06:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •