صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 87

نام تاپیک: Decompile And Anti Decompile

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    Lightbulb Decompile And Anti Decompile

    هدف از این تاپیک، صرفا ارائه نمونه Anti-Decompile برای اندروید تحت جاوا است. امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید."محافظت از سورس برنامه"



    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 03 مرداد 1393 در 18:31 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    ...................................
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 03 مرداد 1393 در 18:16 عصر

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    با apk protect از دیکامپایل توسط apktool و dex2jar جلوگیری کنید. (البته فکر کنم باید فایل apk را دوباره ساین کنید)

    http://uploadboy.com/3yiqekf5s678.html

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    با apk protect از دیکامپایل توسط apktool و dex2jar جلوگیری کنید. (البته فکر کنم باید فایل apk را دوباره ساین کنید)

    http://uploadboy.com/3yiqekf5s678.html
    اینو کسی تست کرد برا من که جواب نداد؟!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    دوستان اگر ممکنه لینک فایل اصلی از وبسایتش رو هم بزارید، اینطوری حداقل میشه اطلاعات بیشتری در مورد برنامه خوند. الان دوتا فایل تو این تاپیک هست که تا دانلود و اجراشون نکنم، هیچ اطلاعی ندارم که چی هستن.

    برای دیکامپایل ابزار jd-GUI یه ابزار خوبه، بصورت پلاگین رو Eclipse و IntelliJ IDEA هم نصب میشه.

    اما برای جلوگیری از دیکامپایل که خب راه حلی نیست، در واقع این ماهیت جاوا هست که کدها به کد ماشین ترجمه نمیشن. ابزارهایی که در این بین وجود دارن، Obfuscator هستن، میان و کدها رو به هم میریزن تا استفاده ازش مشکل تر بشه.

    حالا یک سری ابزارهایی وجود دارن که کار بیشتری انجام میدن، مثلاً String ها رو هم به هم میریزن، یا از یه الگوریتم دیگه واسه بهم ریختن استفاده می کنن، بیشترشون هم تجاری هستن و ارزون هم نیستن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    دوستان اگر ممکنه لینک فایل اصلی از وبسایتش رو هم بزارید، اینطوری حداقل میشه اطلاعات بیشتری در مورد برنامه خوند. الان دوتا فایل تو این تاپیک هست که تا دانلود و اجراشون نکنم، هیچ اطلاعی ندارم که چی هستن.

    برای دیکامپایل ابزار jd-GUI یه ابزار خوبه، بصورت پلاگین رو Eclipse و IntelliJ IDEA هم نصب میشه.

    اما برای جلوگیری از دیکامپایل که خب راه حلی نیست، در واقع این ماهیت جاوا هست که کدها به کد ماشین ترجمه نمیشن. ابزارهایی که در این بین وجود دارن، Obfuscator هستن، میان و کدها رو به هم میریزن تا استفاده ازش مشکل تر بشه.

    حالا یک سری ابزارهایی وجود دارن که کار بیشتری انجام میدن، مثلاً String ها رو هم به هم میریزن، یا از یه الگوریتم دیگه واسه بهم ریختن استفاده می کنن، بیشترشون هم تجاری هستن و ارزون هم نیستن
    من
    jd-GUI رو روی Intellij نصب کردم
    چجوری ازش باید استفاده کرد؟ اصن معلوم نیس کجا رفت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    من تو اکلیپس ازش استفاده کردم و روی اون توضیح میدم، فرض کنید یک کنابخانه به پروژه اضافه کردید، سورس رو به حالت معمول نمیتونید ببینید، حالا اگه از قسمت Private Libraries (تو ساختار پروژه) اون فایل جار رو باز کنید لیست کلاس هاش رو میبینید، با باز کردن هر کلاس، سورس جاوا استخراج و نمایش داده میشه. و خب بزرگترین مزیتش اینه که مثل ادیتور های اکلیپس، می تونید با نگه داشتن Ctrl و کلیک رو نام کلاس، وارد اون کلاس بشید.

    برای فایل های apk هم اول با dex2jar تبدیلش کنید و فایل jar تولید شده رو میشه با این برنامه باز کرد

  8. #8

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    حتی نرم افزارهای بزرگ که توی بازارهای جهانی هستن، به راحتی دیکامپایل میشن و من
    این رو تست کردم و جالب اینه، کدها به خوبی هرچه تمام تر نمایش داده میشن.
    برای مثال، نرم افزاری که اخیراً دیکامپایل کردم، نرم افزار App Lock با بیش از 50 میلیون
    کاربر و پشتیبانی از 24 زبان !
    پس یه نتیجه کلی و سریع میشه گرفت، اگر راه ی بود 100 درصد چنین نرم افزارهایی
    انجام میدادن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    حتی نرم افزارهای بزرگ که توی بازارهای جهانی هستن، به راحتی دیکامپایل میشن و من
    این رو تست کردم و جالب اینه، کدها به خوبی هرچه تمام تر نمایش داده میشن.
    برای مثال، نرم افزاری که اخیراً دیکامپایل کردم، نرم افزار App Lock با بیش از 50 میلیون
    کاربر و پشتیبانی از 24 زبان !
    پس یه نتیجه کلی و سریع میشه گرفت، اگر راه ی بود 100 درصد چنین نرم افزارهایی
    انجام میدادن.
    داش اینو تبدیل به سورس کن ببین String سلام رو میتونی از کد دربیاری اگه تونستی که هیچ اگه نتونستی بگو تا روش کار رو بگم.

  10. #10

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    قشنگتر از این؟ :

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <resources>
    <string name="app_name">Proguard</string>
    <string name="action_settings">Settings</string>
    <string name="hello_world">Hello world!</string>
    </resources>

    و بدین نشانی که در proguard و در قسمت MainActivity یک Toast داری.

  11. #11

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    برای دیکامپایل کردن زیاد به خودتون زحمت ندین، یکم حجم اینترنت بسوزونید کارتون خیلی راحت میشه

    http://www.decompileandroid.com/

    این سایت فایل apk رو میگیره، سورس تحویل میده :|

    البته اگر مبهم سازی شده باشه همونطوری مبهم شده تحویل میده دیگه

    ویرایش : فقط این سایت یا احتمالا هر دیکامپایلر دیگه ای، رشته های فارسی رو نمیتونه برگردونه و اونا رو به صورت کد هر کاراکتر برمیگردونه
    آخرین ویرایش به وسیله poorman : جمعه 20 تیر 1393 در 19:57 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    چه ربطی داره من گفتم سلام نه hello این salam اون چیزی که toast میشه رو گفتم یه بار برنامه اجرا کن تا متوجه شی.

  13. #13

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    چه ربطی داره من گفتم سلام نه hello این salam اون چیزی که toast میشه رو گفتم یه بار برنامه اجرا کن تا متوجه شی.
    خودت ببین:

    لینک

  14. #14
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    دوستان بهتره یکم در مورد خود زمان جاوا تحقیق کنید.جاوا میشه byte code به همین خاطر هم راحت دیکامپایل میشه و اگه به زبان ماشین تبدیل میشد این مشکلات خیلی کم بود.
    هر کاری هم بکنید باز هم کد رو میشه دید.تنها مبهم سازی کار رو مشکل میکنه
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian مشاهده تاپیک
    خودت ببین:

    لینک
    چیزی پیدا نشد
    داش من منظورم این بود اینو میتونی از کد دربیاری



    public class a
    {

    public static String a;
    public static boolean b;
    public static boolean c;

    public a()
    {
    }

    static
    {
    char ac[];
    int i;
    int j;
    ac = "\030\t>]l".toCharArray();
    i = ac.length;
    j = 0;
    if (i > 1) goto _L2; else goto _L1
    _L1:
    char ac1[];
    int k;
    int l;
    char ac2[];
    ac1 = ac;
    k = j;
    l = i;
    ac2 = ac;
    _L9:
    char c1 = ac2[j];
    k % 5;
    JVM INSTR tableswitch 0 3: default 68
    // 0 103
    // 1 110
    // 2 117
    // 3 124;
    goto _L3 _L4 _L5 _L6 _L7
    _L7:
    break MISSING_BLOCK_LABEL_124;
    _L4:
    break; /* Loop/switch isn't completed */
    _L3:
    byte byte0 = 1;
    _L10:
    ac2[j] = (char)(byte0 ^ c1);
    j = k + 1;
    if (l != 0)
    {
    break MISSING_BLOCK_LABEL_131;
    }
    ac2 = ac1;
    k = j;
    j = l;
    if (true) goto _L9; else goto _L8
    _L8:
    byte0 = 107;
    goto _L10
    _L5:
    byte0 = 104;
    goto _L10
    _L6:
    byte0 = 82;
    goto _L10
    byte0 = 60;
    goto _L10
    i = l;
    ac = ac1;
    _L2:
    if (i <= j)
    {
    a = (new String(ac)).intern();
    }
    if (true) goto _L1; else goto _L11
    _L11:
    }
    }




  16. #16
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط smemamian
    بیشتر نرم افزارهای دیکامپایل از رشته های فارسی پشتیبانی نمی کنن.
    ولی در کل نمیشد به خوبی او فایل رو دیکامپایل کرد.

    روشتو خواستی توضیح بده به دوستان.
    داش فارسی نیست که اینه salam
    حتمآ میزارم به زودی.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    یه برنامه فوق العاده عالی و قوی برای Obfuscation کردن فایل jar
    خوب دوستادن رسیدیم به بخش مهم مهم Obfuscation(مبهم کردن) یک پسورد یا آدرس سایت... در جاوا با کمک برنامه Zelix KlassMaster 5.5 یا Zelix KlassMaster 8.0.8 اگه پست بالا رو ببینید متوجه میشید نمونه مبهم شده با برنامه.

    روش کار
    پروژه اول اختصاص میدیم به دیتا یا فقط برای آدرس و پسورد ...چیزای که نمیخواهید کسی بتونه ببینه یه پروژه جاوا درست میکند بعد پکیج مثلا com.me و بعد هم یه کلاس بعد تو کلاس یه رشته مثلا پسورد درست میکنید بعد با فرمت جار export کنید. مثال
    حالا میریم سراغ برنامه
    برنامه رو ران میکنیم
    فایل جار export شده رو باز میکنیم "Ctrl + O"
    بعد از منو Tools >Obfuscation انتحاب کنید "Ctrl + B"
    حالا از ComboBox Exclude package qualifiers پکیج مورد نظرتون رو انتخاب کنید و نکس رو انتخاب کنید این بخش برای تنظیم مبهم کردنه و بعد اوکی حالا همه چی مبهم شد خوب حالا از سطون اول سمت چپ کلاس مورد نظر رو سلکت کنید بعد سطون دوم معلومه اسم "اسم کلاس"و فیلد "رشته ها و ...."و متود ... رو با سلکت رو هر کدوم میتونید اسم و مقدارشون رو عوض کنید
    و بعد از منو File > Save all انتحاب کنید "Ctrl + s"
    جار رو سیو کنید و بعد اون جار رو کپی کنید تو پوشه libs سورس برنامتون و سورس رو رفرش کنید بعد اون رشته رو لود کنید مثل

    Toast.makeText(getApplicationContext(), com.me.user.a , Toast.LENGTH_SHORT).show();



    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : پنج شنبه 09 شهریور 1396 در 02:01 صبح

  18. #18

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    دم saeidpsl و بقیه گرم
    اسیر اینجور تاپیک ها هستم
    ایول

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    دم saeidpsl و بقیه گرم
    اسیر اینجور تاپیک ها هستم
    ایول
    خواهش داش


    • تست کنید اگه درست جواب داد از آقا مدیر rubiks.kde عزیز میخوام این تاپیک رو به تاپیک های اعلان اضافه کنه.

  20. #20
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    اینو کسی تست کرد برا من که جواب نداد؟!!
    من رو سه چهار تا برنامه ی خارجی تست کردم. کار می کنه.

    Write Once, Run Anywhere

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من رو سه چهار تا برنامه ی خارجی تست کردم. کار می کنه.
    برا همه جواب نمیده

  22. #22
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    من اصلا تو فکرشم یه برنامه ی anti decompile خودم بنویسم.

    Write Once, Run Anywhere

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من اصلا تو فکرشم یه برنامه ی anti decompile خودم بنویسم.
    باشه

  24. #24
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    باشه
    برای فایل های jar تا یه جاهایی پیش رفتم ولی نشد. برای اندروید هم چند وقته دارم تلاش می کنم ولی نمیشه
    ولی یه مبهم کننده ی string نوشتم اگه خواستین بهتون بدم . طوری نیست که خودش بره و مبهم کنه. شما متنتون را با برنامه ی من مبهم می کنید و میزارید توی کدتون و توی کدتون با تابعی که نوشتم برش می گردونید به حالت اول. یکم سخته و سرعت را میگیره ولی کار می کنه.

    Write Once, Run Anywhere

  25. #25
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    Thumbs up dasssnj String encoder

    اینم کد کننده ی string من :
    توی تست باکس اول متنتون را بنویسید و دکمه ی enode را بزنید . تکست باکس دوم کد را نمایش خواهد داد .
    کد را توی برنامتون با تابع زیر به حالت اول در بیاوید و به کاربر نمایش بدید.


    public static String decode(String s){
    char[] ch = s.toCharArray();
    int len = ch.length;
    if(len % 4 !=0)
    return "Error !";
    String d= "";
    int yy =0;
    for (int i = 0; i < len/4; i++) {
    int c = (int) Integer.decode("#"+s.substring(yy, yy+4));
    yy+=4;
    d+=(char)c;
    }
    return d;
    }


    فایل برنامه پیوست است. آن را از حالت زیپ در بیاورید و با jre اجرا کنید.

    البته یه مدل دیگه از این نرم افزار را هم نوشتم که قابلیت اینو داره که با یه رمز کد می کنه و فقط با همون رمز هم به حالت اولیه بر می گردونه که کامل تر و بهتره . یکمی دیگه کار داره سعی می کنم اونم سریع بزارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    Write Once, Run Anywhere

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    خوب دوستادن رسیدیم به بخش مهم مهم Obfuscation(مبهم کردن) یک پسورد یا آدرس سایت... در جاوا با کمک برنامه Zelix KlassMaster 5.5 اگه پست بالا رو ببینید متوجه میشید نمونه مبهم شده با برنامه.
    روش کار
    پروژه اول اختصاص میدیم به دیتا یا فقط برای آدرس و پسورد ...چیزای که نمیخواهید کسی بتونه ببینه یه پروژه جاوا درست میکند بعد پکیج مثلا com.me و بعد هم یه کلاس بعد تو کلاس یه رشته مثلا پسورد درست میکنید بعد با فرمت جار export کنید. مثال
    حالا میریم سراغ برنامه
    برنامه رو ران میکنیم
    فایل جار export شده رو باز میکنیم "Ctrl + O"
    بعد از منو Tools >Obfuscation انتحاب کنید "Ctrl + B"
    حالا از ComboBox Exclude package qualifiers پکیج مورد نظرتون رو انتخاب کنید و نکس رو انتخاب کنید این بخش مال تنظیم مبهم کردنه و بعد اوکی حالا همه چی مبهم شد خوب حالا از سطون اول سمت چپ کلاس مورد نظر رو سلکت کنید بعد سطون دوم معلومه اسم "اسم کلاس"و فیلد "رشته ها و ...."و متود ... رو با سلکت رو هر کدوم میتونید اسم و مقدارشون رو عوض کنید
    و بعد از منو File > Save all انتحاب کنید "Ctrl + s"
    جار رو سیو کنید و بعد اون جار رو کپی کنید تو پوشه libs سورس برنامتون و سورس رو رفرش کنید بعد اون رشته رو لود کنید مثل

    Toast.makeText(getApplicationContext(), com.me.user.a , Toast.LENGTH_SHORT).show();



    آقا درجه یک تست شد ، ;)
    ما هم از آقای مدیر میخوایم این رو ببره جز پست های مهم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    کلاً ابزارهای مبهم سازی دسته های مختلفی دارن و سطوح مختلفی از توانایی.

    یکی از مراحل مبهم سازی Name Obfuscation هست، که معمول ترین حالت هست و اسم متد ها و متغیرها و کلاس ها رو بصورت رندوم انتخاب می کنه گه کد تولید شده رو برای خوندن سخت تر می کنه.
    سطح دیگه String Encryption هست که String ها رو بهم میریزه، درواقع در یک مرحله کد می کنه و در مرحله ای دیگه دیکد می کنه.
    سطح دیگه Flow Obfuscation هست که روند اجرای برنامه رو تغییر میده بصورتی که نتیجه ای مشابه حاصل بشه، نمونه ای از Flow Obfuscation در کدهایی که دوستمون گذاشتن مشخص هست، از این Label و Goto برای تغییر روند اجرای کدها استفاده شده.

    موضوع این هست که Flow Obfuscation بخاطر تاثیر منفی که در سرعت و عملکرد برنامه میزاره توصیه نمیشه
    String Encryption هم قابل دور زدن هست، به این دلیل ساده که الگوریتم کد کردن باید دوسویه باشه و بتونه رشته رو کد و دیکد کنه، درنهایت شخصی که قصد داره از برنامه ی ما سر در بیاره کافیه کدهای ما رو برداره و با یه کد ساده متد نهایی مارو صدا بزنه تا رشته دیکد شده براش نمایش داده بشه.
    درواقع ما فقط داریم استرینگ رو از دید پنهان می کنیم که در نگاه اول مشخص نباشه، که من فکر می کنم بشه از یه روشی که خودمون ساختیم استفاده کنیم.

    درکل مگر اینکه برنامه ی ما حاوی اطلاعات خیلی خاص و مهمی باشه، بهتره از روش هایی فراتر از Name Obfuscation استفاده نکنیم. به این دلیل که این ابزارها میتونن تاثیر منفی روی عملکرد برنامه بزارن و چون بر اساس فرضیاتی کار می کنن و قسمت هایی از کد رو تغییر میدن یا حذف می کنن، ممکنه ناخواسته باعث بشن برنامه ی ما کرش کنه.

    در لیست زیر تعدادی نرم افزار جایگزین ProGuard رو میتونید ببینید: http://proguard.sourceforge.net/alternatives.html

    ضمن اینکه با توجه به رایگان نبودن این ابزار، استفاده از dexGuard که هم ارزانتر هست، هم مخصوص اندروید هست و بر پایه ی ProGuard معقول تر بنظر میرسه.
    این مقاله رو هم بخونید اطلاعات خیلی مفیدی داره: http://www.excelsior-usa.com/article...fuscators.html


    درنهایت، شما فقط می تونید کدهاتون رو بهم بریزید تا نشه به راحتی ازش استفاده کرد. فکر می کنم تا همین اندازه کافی باشه، اما اگر تصمیم گرفتید پا رو از این حد فراتر بزارید، حتماً برنامه رو بعد از استفاده از این ابزارها چندبار تست کنید تا از کیفیت عملکردش مطمئن بشید

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    .................................................. ..........
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 03 مرداد 1393 در 18:21 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    APK to Java Release Candidate 2

    توضیحات:
    از آنجا که من به ساخت نرم افزار های آندرویید امروزه، من از ساخت این ابزار به نجات من فکر می کردم (و شما) زمان. پس شروع کردم به برنامه نویسی آن و آن کار می کرد از خوبی تا کنون. ابزار می تواند APK انتخاب خود را به کد جاوا decompiles، به آموختن از آن، بنابراین به عنوان یک هدف آموزشی.
    علاوه بر آن نیز می تواند به کد smali decompile و آن را می توانید به منابع از برنامه decompile. این در حال حاضر بتا خیلی زود اما این کار موفقیت (حداقل در کامپیوتر من)
    نسخه نهایی باید هر برنامه با موفقیت به جاوا / smali / منابع و پروژه گرفتگی تبدیل، من انجام بهترین من آن را به تمام کار ASAP، اگر شما فکر می کنم من چیزی اشتباه در منبع انجام داد و یا می خواهید برای کمک به هر چیزی لطفا اجازه دهید من می دانم!

    ابزارهای خارجی استفاده می شود (به لطف زیادی به این توسعه دهندگان!):
    - 7za (ایگور پاولوف)
    - apktool (و Ryszard Wisniewski، iBotPeaches)
    - انجمن (تیم AOSP گوگل)
    - baksmali-1.4.0 (در JesusFreke)
    - JD-GUI (امانوئل Dupuy)
    - JAD (پاول کوزنتسوف)
    - dex2jar (pxb1988)


    واسه من کار نکرد


    **مدیر این پست رو بزار بالا خواهشا

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    برای دیکامپایل کردن زیاد به خودتون زحمت ندین، یکم حجم اینترنت بسوزونید کارتون خیلی راحت میشه

    http://www.decompileandroid.com/

    این سایت فایل apk رو میگیره، سورس تحویل میده :|

    البته اگر مبهم سازی شده باشه همونطوری مبهم شده تحویل میده دیگه

    ویرایش : فقط این سایت یا احتمالا هر دیکامپایلر دیگه ای، رشته های فارسی رو نمیتونه برگردونه و اونا رو به صورت کد هر کاراکتر برمیگردونه
    این سایتم که دیگه بالا نمیاد :((

  31. #31
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    **مدیر این پست رو بزار بالا خواهشا
    کلا بحث های مربوط به هک و ... خلاف قوانین هست.
    حالا اگر هدف آموزش های لازم برای بالابردن امنیت باشه یه چیزی.
    همچنین باید پست از حالت آشفتگی بیاد بیرون و مطالب پراکنده بیان نشه.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  32. #32

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    کلا بحث های مربوط به هک و ... خلاف قوانین هست.
    حالا اگر هدف آموزش های لازم برای بالابردن امنیت باشه یه چیزی.
    همچنین باید پست از حالت آشفتگی بیاد بیرون و مطالب پراکنده بیان نشه.
    واقعا راست میگی؛
    با این پستا آخر سر من نفهمیدم چجوری میشه امنیت رو بالا برد!!!

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط pouya1999best@g مشاهده تاپیک
    واقعا راست میگی؛
    با این پستا آخر سر من نفهمیدم چجوری میشه امنیت رو بالا برد!!!
    کجاش نفهمیدی ؟؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    کلا بحث های مربوط به هک و ... خلاف قوانین هست.
    حالا اگر هدف آموزش های لازم برای بالابردن امنیت باشه یه چیزی.
    همچنین باید پست از حالت آشفتگی بیاد بیرون و مطالب پراکنده بیان نشه.
    آقا قبول Decompile رو پاک کن فقط بنویس Anti Decompile و پست های مربوط به Decompile هم پاک کن حالا میشه قرار بدی ؟؟

  35. #35

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    کجاش نفهمیدی ؟؟
    هیچ جاشو؛
    به نتیجه ای هم نرسیدم؛

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    خوب اینجا کامل گفتم

  37. #37

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    خوب اینجا کامل گفتم
    شرمنده؛متوجه نمیشم؛منظورتونو سخت میرسونید

  38. #38

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    دوست عزیز
    راهی برای استفاده از این نمونه کدی که گذاشتید می شناسید؟
    توی stackoverflowدنبال چی بگردم؟
    public class a
    {

    public static String a;
    public static boolean b;
    public static boolean c;

    public a()
    {
    }

    static
    {
    char ac[];
    int i;
    int j;
    ac = "\030\t>]l".toCharArray();
    i = ac.length;
    j = 0;
    if (i > 1) goto _L2; else goto _L1
    _L1:
    char ac1[];
    int k;
    int l;
    char ac2[];
    ac1 = ac;
    k = j;
    l = i;
    ac2 = ac;
    _L9:
    char c1 = ac2[j];
    k % 5;
    JVM INSTR tableswitch 0 3: default 68
    // 0 103
    // 1 110
    // 2 117
    // 3 124;
    goto _L3 _L4 _L5 _L6 _L7
    .
    .
    .


  39. #39
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    نقل قول نوشته شده توسط halig313 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    راهی برای استفاده از این نمونه کدی که گذاشتید می شناسید؟
    توی stackoverflowدنبال چی بگردم؟
    برادر من داداش من اخوی رفیق این یک نمونه از کد شده توسط برنامه است
    ازش استفاده کنی برای چه ؟؟!!

  40. #40

    نقل قول: Decompile And Anti Decompile

    اقا من برنامه رو دیکامپایل میکنم لامصب برداشته با C++‎ یک برنامه نوشته و کامپایلش کرده file.so هست گزاشته تو پوشه libs اینو چطوری دیکامپایل کنم ؟!


    ایا یک برنامه نویش بهش بدی بنویسه نباید سورسشو بده !؟؟؟ ؟؟؟ بهش میگم سورس بده میگه باید 2 تومن بدی :| میخوام یه تغییر کوچیک بدم میگه 200 تومن !!! کلا هم 500 گرفته !!!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. Decompiler برای ویژوال بیسیک کسی داره؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 09:50 صبح
  2. خبر: Anti Dede & Anti De Decompiler Source
    نوشته شده توسط Nima NT در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 16:09 عصر
  3. کمک برای تست برنامه Anti Decompile
    نوشته شده توسط a_roshanfekr2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 20:07 عصر
  4. I need a DeCompiler
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 دی 1382, 06:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •