نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: intent برای دانلود برنامه از بازار

  1. #1

    intent برای دانلود برنامه از بازار

    سلام دوستان
    در برنامه من نیاز هست یک برنامه دیگه هم دانلود بشه . میخواستم ببینم چه طوری میشه یک intent ایجاد کرد که prompt بده که چه طوری میخواهی برنامه رو دانلود کنی و مثلا اگه روی برنامه بازار کلیک بشه ، بازار باز بشه و بره در قسمت دانلود این برنامه .
    میخواستم ببینم چه طوری میشه این رو اکی کرد ?
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: intent برای دانلود برنامه از بازار

    خب دیگه اونو انتقال میدی به اون برنامه در بازار که دانلودش کنه مثلا :

    Intent browserIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("http://cafebazaar.ir/app/com.droidhen.game.racingmoto"));
    startActivity(browserIntent);

    فقط اسم پکیجش رو بجای com.droidhen.game.racingmoto نام پکیج برنامه ای که میخوای قرار میدی

  3. #3

    نقل قول: intent برای دانلود برنامه از بازار

    نقل قول نوشته شده توسط moralschool مشاهده تاپیک
    خب دیگه اونو انتقال میدی به اون برنامه در بازار که دانلودش کنه مثلا :
    Intent browserIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("http://cafebazaar.ir/app/com.droidhen.game.racingmoto"));                  startActivity(browserIntent);
    فقط اسم پکیجش رو بجای com.droidhen.game.racingmoto نام پکیج برنامه ای که میخوای قرار میدی
    ممنون ولی چیزی که من میگم اینطوری نیست . این میره و با browser سایت رو میاره . منظور من اینطور هست که وقتی بزنی روی دکمه ، میپرسه با بازار یا مارکت دیگه ای میخوای دانلود کنی و اگه بزنی بازار ، برنامه بازار رو باز میکنه و میره صفحه ای مربوط به این برنامه هست و اینطوری میتونی دانلودش کنی.

  4. #4

    نقل قول: intent برای دانلود برنامه از بازار

    خب اون کدی که دادم همین کارو میکنه هم مرورگرها رو میاره و هم مارکت هایی که نصبه و کاربر خود با هر کدوم که میخواد میزنه و وارد اون برنامه میشه
    اما اگه بخوای مستقیم مثلا وارد برنامه بازار بشه آدرس رو اینجوری تغییر بده توی همون کد بالا :

    "bazaar://details?id=نام پکیج شما"

    البته با این روش دوم اگه برنامه بازار روی گوشی طرف نصب نباشه برنامه خطا میده ولی معمولا اکثرا این برنامه روی گوشیشون نصب هست
    کلا اینتنت های بازار رو میتونی از قسمت راهنمای توسعه دهندگان داخل سایت خودشون ببینی و استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سورس برنامه ای برای دانلود سایت
    نوشته شده توسط arash1718 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 18:26 عصر
  2. یه برنامه برای دانلود
    نوشته شده توسط rois_2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 07:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •