نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارتباط Hibernate و JavaFX

  1. #1

    ارتباط Hibernate و JavaFX

    سلام
    بنده یک پروژه خیلی ساده برای خودم طراحی کردم, که بتونم با زدن دکمه یک سری اطلاعات وارد پایگاه داده (MySQL) کنم و GUI آن را از طریق JAVAFX با JDK8.5 طراحی کردم.
    مشکل عمده بنده ناتوانی در طراحی ورودی ها است!
    اگر راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: ارتباط Hibernate و JavaFX

    سلام، من تا حالا JavaFX کار نکردم ولی یه خورده تغییرات تو برنامه دادم و داره کار میکنه...دیگه بقیش به عهده خودتون :) (با Scene Builder کار کنی بهتره)
    HibernateGUI

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: ارتباط Hibernate و JavaFX

    البته تو Hibernate 4.3 به بعد بعضی از کلاسا و متدها deprecate شده...کلاس HibernateUtil رو به این صورت بنویسید:

    public class HibernateUtil {

    private static final SessionFactory SESSION_FACTORY;


    static {
    try {
    Configuration configuration = new Configuration();
    configuration.configure();
    ServiceRegistry registry = new StandardServiceRegistryBuilder().applySettings(con figuration.getProperties()).build();
    SESSION_FACTORY = configuration.buildSessionFactory(registry);
    } catch (Throwable e) {
    throw new ExceptionInInitializerError(e);
    }
    }


    public static SessionFactory getSessionFactory() {
    return SESSION_FACTORY;
    }


    public static void shutdown() {
    getSessionFactory().close();
    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. برقراری ارتباط صوتی با Agent ها
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1383, 19:19 عصر
  2. ارتباط دلفی اس کیو ال سرور
    نوشته شده توسط موسوی در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1382, 12:18 عصر
  3. نحوه ارتباط ویژوال بیسیک با اسکیو ال
    نوشته شده توسط amirkian در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 02:16 صبح
  4. خطا هنگام ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 18:47 عصر
  5. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •