صفحه 7 از 13 اولاول ... 56789 ... آخرآخر
نمایش نتایج 241 تا 280 از 499

نام تاپیک: حل تابع چند جمله ای

  1. #241

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اندکس ها را اینجورا میشه استخراج کرد

    k1=pp<0.5
    k2=pp>=0.5

    k11=find(pp<0.5)
    k22=find(pp>=0.5)

  2. #242

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اندکس ها را اینجورا میشه استخراج کرد

    k1=pp<0.5
    k2=pp>=0.5

    k11=find(pp<0.5)
    k22=find(pp>=0.5)
    ممنون. حل شد.
    به این صورت نوشتم :
    n=[10 20 30 40 44 45 46 60 70 80 49 51 48 50 90];
    pp=evalfis(n,a) ;
    Group1=n(pp<0.5)
    Group2=n(pp>=0.5)

  3. #243

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    ممنون. حل شد.
    به این صورت نوشتم :
    n=[10 20 30 40 44 45 46 60 70 80 49 51 48 50 90];
    pp=evalfis(n,a) ;
    Group1=n(pp<0.5)
    Group2=n(pp>=0.5)
    حالا اینا اگه نمرات 15 تا دانش آموز باشند و یه بردار 1 در 15 دیگه داشته باشیم که سن این دانش آموزان باشه.
    وقتی که اینا بر اساس نمره گروه بندی میشن چطوری میشه اون بردار سن رو هم به ترتیب به گروه مربوطه منتقل کرد؟
    منظورم این نیست که دوباره همین برنامه رو برای سن هم اجرا کنیم.
    مثلن نمره ی دوازدهمین دانش آموز 51 هست و سنش 27 سال هست. وقتی که این دانش آموز توی گروه 2 قرار میگیره، به ترتیب سنش هم توی یه گروه 2 ولی از جنس سن قرار بگیره!
    منظورم رو فهمیدین؟
    مثلن سن دانش آموزان :
    age=[20 25 30 27 28 30 40 20 23 24 25 27 31 32 38];

  4. #244

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    میشه یک متغیر جدید با چند تابع عضویت درست کرد

    a = addvar (a, 'input', 'age', [0 100]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nobaveh', 'trapmf', [-1 0 5 7]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nonahal', 'trapmf', [5 7 9 11]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nojavan', 'trapmf', [9 11 15 17]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'javan', 'trapmf', [15 17 35 40]);


    البته قواعد هم باید طور دیگه ای بنویسیم
    همه اینها توی مثالها و آموزشها هست

  5. #245

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    میشه یک متغیر جدید با چند تابع عضویت درست کرد

    a = addvar (a, 'input', 'age', [0 100]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nobaveh', 'trapmf', [-1 0 5 7]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nonahal', 'trapmf', [5 7 9 11]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'nojavan', 'trapmf', [9 11 15 17]);
    a = addmf (a, 'input', 2, 'javan', 'trapmf', [15 17 35 40]);


    البته قواعد هم باید طور دیگه ای بنویسیم
    همه اینها توی مثالها و آموزشها هست
    نه منظورم رو متوجه نشدین!
    نمیخوام سن رو هم بر اساس اعداد گروه بندی کنم. میخوام هر دانش آموزی که بر اساس نمره گروهبندی که شد ، مشخصاتش هم از جمله سن به همون گروه منتقل بشه و همچنینی به ترتیب.
    به این صورت :
    n=[10 20 30 40 44 45 46 60 70 80 49 51 48 50 90];
    age=[20 25 30 27 28 30 40 20 23 24 25 27 31 32 38];

    Group1 :
    N1=[10 20 30 40 44 45 46 49 48 50]
    Age1=[20 25 30 27 28 30 40 25 31]
    Group2 :
    N2=[60 70 80 51 90]
    Age2=[20 23 24 27 38]

  6. #246

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اگه دقت بکنید سن ها گروهبندی نشدن. فقط مثلن دانش آموز دوازدهم که نمره آن 51 بود رفت گروه 2 ، باید مشخصاتش هم بره گروه 2
    و ضمن اینکه الآن توی گروه دوم پنجمین درایه هست باید در Age2 هم پنجمین درایه باشه.

  7. #247

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    گفتم که با همون find اندکس ها را در میارید و به عناون هم اندکس gae و هم اندکس نمره قابل استفاده هست

  8. #248

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    گفتم که با همون find اندکس ها را در میارید و به عناون هم اندکس gae و هم اندکس نمره قابل استفاده هست
    تقریبن به هدفم نزدیک شدم ولی میخوام بجای اندکس ها خود مشخصات کنار هم قرار بگیرن.
    از چه دستوری باید استفاده کنم؟

  9. #249

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    دوتا ماتریس را به هم بچسبون تا کنار همدیگه قرار بگیره

  10. #250

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    شرمنده. متوجه نمیشم.
    منظورم اینه که مثلن اندکس های K22 که بصورت
    k22 =

    8
    9
    10
    12
    15

    هستن بجاش خود سن قرار بگیره یا خود نمره ها قرار بگیره. نمیخوام سن و نمره رو به هم بچسبونم تا توی یه ماتریس قرار بگیرن!

  11. #251

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    منظورم اینه

    n=[10 20 30 40 44 45 46 60 70 80 49 51 48 50 90];
    pp=evalfis(n,a) ;
    iGroup1=find(pp<0.5);
    iGroup2=find(pp>=0.5);
    N1=n(iGroup1)
    N2=n(iGroup2)
    Age1=age(iGroup1)
    Age2=age(iGroup2)

  12. #252

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    منظورم اینه

    n=[10 20 30 40 44 45 46 60 70 80 49 51 48 50 90];
    pp=evalfis(n,a) ;
    iGroup1=find(pp<0.5);
    iGroup2=find(pp>=0.5);
    N1=n(iGroup1)
    N2=n(iGroup2)
    Age1=age(iGroup1)
    Age2=age(iGroup2)
    مرسی. عالی بود
    مهندس تفاوت کدنویسی من و شما رو مشاهده می کنید؟
    برنامه ای که من 15 خط مینویسم رو شما توی 3 خط می نویسید :)

  13. #253

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    چند تا دستور هست که زیاد در متلب کاربرد داره برای پیدا کردن اندکس ها یا مثلا کار با ماتریسها که توی اغلب جزوه های مختصر هم دیده میشه چیز خاصی نیست
    لیست اینها هم میشه مثلا در گوگل در matlab refcard پیدا کرد

  14. #254

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس من دارم توی کدهام از یه دستور شرطی استفاده میکنم. داخل این شرط میخوام بگم مثلن اگه n=10 بود فلان برنامه ای که توی یه m-file دیگه هست رو اجرا کن ولی اون برنامه بصورت تابع نیست. باید چیکار کنم؟

  15. #255

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    واسه ی قوانین چطوری 1 یا 2 مشخص میکنی؟ بر چه اساسیه؟
    aa = addrule (aa, [1 1 1 1;2 2 1 1]); 

  16. #256

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مهندس من دارم توی کدهام از یه دستور شرطی استفاده میکنم. داخل این شرط میخوام بگم مثلن اگه n=10 بود فلان برنامه ای که توی یه m-file دیگه هست رو اجرا کن ولی اون برنامه بصورت تابع نیست. باید چیکار کنم؟
    فرقی نمیکنه کافیه اسم فایل را بنویسی تا اجرا بشه

  17. #257

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    واسه ی قوانین چطوری 1 یا 2 مشخص میکنی؟ بر چه اساسیه؟
    aa = addrule (aa, [1 1 1 1;2 2 1 1]); 
    اینها داخل هلپ متلب یا مثالها هست

    if(input1) then (output1) [1 1 1 1]
    if(input2) then (output2) [2 2 1 1]

    اول input ها میاد بعد هم output ها میاد و دو تای آخر که من 1 گذاشتم مربوط به وزن و یک پارامتر دیگه هست که پیش فزض یک گذاشتم

  18. #258

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اگه بخوام n جمله ی اول رو بصورت یک بردار نشون بدم چطوریه؟
    مثلن وقتی n=5 هست بصورت زیر بشه
    P=[ 1 2 3 4 5]

  19. #259

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    اگه بخوام n جمله ی اول رو بصورت یک بردار نشون بدم چطوریه؟
    مثلن وقتی n=5 هست بصورت زیر بشه
    P=[ 1 2 3 4 5]
    متوجه منظور شما نشدم

  20. #260

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    متوجه منظور شما نشدم
    میخواستم n جمله ی اول اعداد طبیعی رو نمایش بدم. مثلاً اگه n برابر با 10 بود، بنویسه :
    P=[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]


    حل شد. به این صورت منظورم بود :
    1:n

    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : سه شنبه 21 مرداد 1393 در 18:25 عصر

  21. #261

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اینم پلات

    plotmf (a, 'input', 1);
    plotmf (a, 'output', 1);
    چطوری میشه نموداری که رسم میکنه رو ضخیمتر کنم یا سایزش رو تغییر بدم؟
    توی فازی این امکان وجود داره؟

  22. #262

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    چطوری میشه نموداری که رسم میکنه رو ضخیمتر کنم یا سایزش رو تغییر بدم؟
    توی فازی این امکان وجود داره؟
    دقیقا نمیدونم یه نگاه به هلپش بینداز

  23. #263

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این یه مثال ساده هست.
    همونطوری هم که گفتین جواب رو بر میگردونه دیگه!
    چطوری باید جدا جدا توی workspace ذخیره کنم و هر مقادیر محیط و مساحت رو در هر دو مرحله داشته باشم؟
    function [P,S]= math(r)

    P=(pi)*r;
    S=(pi)*r^2;
    end

    ------------------------
    clc
    r = input('\n input r=');
    [P,S]= math(r);
    fprintf('\n mohit=%f\n',P);
    fprintf('\n masahat=%f \n',S);
    % --------------------------------
    r = input('\n input r=');
    [P,S]= math(r);
    fprintf('\n mohit=%f\n',P);
    fprintf('\n masahat=%f \n',S);

  24. #264

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این جوری
    function [P,S]= math(r)

    P=(pi)*r;
    S=(pi)*r^2;
    end

    ------------------------
    clc
    r = input('\n input r=');
    [P1,S1]= math(r);
    fprintf('\n mohit=%f\n',P1);
    fprintf('\n masahat=%f \n',S1);
    % --------------------------------
    r = input('\n input r=');
    [P2,S2]= math(r);
    fprintf('\n mohit=%f\n',P2);
    fprintf('\n masahat=%f \n',S2);

  25. #265

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ممنونم.
    ولی من همینو قبلن نوشته بودم. اینطوری نمیخواستم.
    بیخیال. مرسی :)

  26. #266

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    همونطوری که توی مقاله گفت این دو تا تابع باید maximize بشن. ولی این دستور که مینیمم سازی میکنه ویک نقطه مینیمم رو بدست میاره که!
    مگه اینطور نیست؟

  27. #267

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    همونطوری که توی مقاله گفت این دو تا تابع باید maximize بشن. ولی این دستور که مینیمم سازی میکنه ویک نقطه مینیمم رو بدست میاره که!
    مگه اینطور نیست؟
    اگه پشت تابع یه علامت منفی بذارید، مینیمم تبدیل میشه به ماکسیمم

  28. #268

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اگه پشت تابع یه علامت منفی بذارید، مینیمم تبدیل میشه به ماکسیمم
    من یه فایل آموزشی از متلب سایت گرفتم که دقیقن همین منفی رو گفته ولی اونجا اول یه تابع هدف معرفی کرده و سپس توابع خودش رو نوشته. من که اینجا تابع هدف ندارم!
    در ضمن توی هلپ متلب گفته این دستور برای تک متغیره هست ولی من اینجا دوتا متغیر دارم. p و q
    فکر کنم از دستور fmincon باید استفاده بشه.
    اینطوری نیست؟
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : سه شنبه 11 شهریور 1393 در 23:34 عصر

  29. #269

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    درسته واسه رابطه 5 فکر کنم fminbnd کافی باشه اما برای رابطه 6 همونطور که اشاره کردیدfmincon باید به کار بره. فکر کنم فقط لازم باشه تابع خودتون را داخل این دستور بذارید اون چیزهایی که لازم نیست را [ ] بذارید

  30. #270

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    درسته واسه رابطه 5 فکر کنم fminbnd کافی باشه اما برای رابطه 6 همونطور که اشاره کردیدfmincon باید به کار بره. فکر کنم فقط لازم باشه تابع خودتون را داخل این دستور بذارید اون چیزهایی که لازم نیست را [ ] بذارید
    از چه جهت میگین رابطه (5) با fminbnd و معادله (6) با fmincon حل میشه؟اگه از نظر تعداد متغیر بگیم یا هردو ، دو متغیر p و q دارند و یا هر دو ، فقط یک متغیر q دارند.شما از این الگوریتمی که تو صفحه سوم داده سر در میارید؟فکر کنم این دوتا تابع رو باید با الگوریتمی که داده بهینه کنیم. با همون روش تکرار و آپدیت کردن.دقیقاً متوجه نشدم که باید چیکارش کنم!

  31. #271

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    زیر کلمه max را نگاه کنید. در رابطه 5 فقط یک متغیر می بینیم اما در رابطه 6 چند تا می بینیم. دلیلش اینه.

  32. #272

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    آها. مرسی.
    من هر کاری کردم نتونستم با اون کدها جواب بگیرم. یک تابع هدف و چندتا قید معرفی میکنه ولی اینجا اصلن اینطوری نیست!
    یه مثال نمونه که داد اینطوری بود :
    function [c, ceq]=NLC(x)

    c=x(1)^2+x(2)^2-100;

    ceq=[];

    end


    clc;
    clear;
    close all;

    f=@(x) -x(1)*x(2);

    lb=[0 0]';

    x0=[1 1]';

    [x, fx]=fmincon(f,x0,[],[],[],[],lb,[],@NLC);

    این کدوم رو میخواد ماکزیمم کنه؟

  33. #273

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من اینطوری نوشت. ولی خطا میده!
    function [c, ceq]=NLC(x)

    c=-p*q ;

    ceq=[];

    end


    clc;
    clear;
    close all;
    % ----------------------------
    % Parameters : [MG1 MG2 MG3 MG4]

    p=[12.5 12 13 15]; % Trading Price
    q=[25 30 40 50]; % Amount of Energy
    alpha = [.3 .32 .34 .36];
    beta = [.2 .25 .27 .3];
    lambda = [1 1 1 1];
    D = [3.3 1.6 2.3 2];
    m = [3 2 3 2];
    k = [.38 .38 .38 .38];
    % ----------------------------
    % Satisfacton Function

    for i=1:4
    pq_bar = k.*(D-sum(q));
    end
    fprintf('Satisfacton Function = ');
    disp(pq_bar)
    % ----------------------------
    % Production Cost

    for i=1:4
    Cq=alpha.*q.^2+beta.*q;
    end
    fprintf('Production Cost = ');
    disp(Cq)
    % --------------------------------

    f=@(x) (((p+pq_bar).*q)-Cq);

    lb=[0 0]';

    x0=[1 1]';

    [x, fx]=fminbnd(f,x0,[],[],[],[],lb,[],@NLC);


    اشتباهه؟

  34. #274

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    فرمول 6 اینجور میشه

    D = [3.3 1.6 2.3 2];
    lb=[0 0 0 0];
    q=[25 30 40 50]; % Amount of Energy
    alpha = [.3 .32 .34 .36];
    lambda = [1 1 1 1];
    k = 0.38;
    f=@(q)sum(alpha.*q.^2+k*(D-sum(q)).*q);
    [x, fx]=fmincon(f,q,[],[],[],[],lb,lambda);

  35. #275

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    1- چرا فرمول 6 رو اینطوری نوشتین؟ به این صورت نیست؟
    sum(diff(Cq)+k.*(D-sum(q)).*q)-Cq ;

    2- چرا k رو بصورت برداری ننوشتین؟ (بخاطر اینکه مقادیر یکسانی داره؟)
    3- پارامت آخر آرگومان fmincon چرا لاندا گذاشتین؟ لاندا ماکزیمم عدد q نیست؟

  36. #276

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    1- چرا فرمول 6 رو اینطوری نوشتین؟ به این صورت نیست؟
    sum(diff(Cq)+k.*(D-sum(q)).*q)-Cq ;

    2- چرا k رو بصورت برداری ننوشتین؟ (بخاطر اینکه مقادیر یکسانی داره؟)
    3- پارامت آخر آرگومان fmincon چرا لاندا گذاشتین؟ لاندا ماکزیمم عدد q نیست؟
    فرمول ساده شده را میشه در انتهای مقاله پیدا کرد
    k ها که یکسان هستند
    ub همون لاندا باید باشه دیگه

  37. #277

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مرسی. کاملاً منطقیه.
    اون کد آماده NLC رو بخاطر چی قرار میداد؟
    و سوال دیگه اینکه الآن وقتی این اجرا میشه یک عدد منفی میده. یعنی اون نقطه، نقطه ی بهینه هست؟
    باید معادله ی اولی هم به همین صورت حل بشه ولی با fminbnd و سپس این دوتا رو بذارم توی الگوریتمی که وجود داره؟

  38. #278

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مرسی. کاملاً منطقیه.
    اون کد آماده NLC رو بخاطر چی قرار میداد؟
    و سوال دیگه اینکه الآن وقتی این اجرا میشه یک عدد منفی میده. یعنی اون نقطه، نقطه ی بهینه هست؟
    باید معادله ی اولی هم به همین صورت حل بشه ولی با fminbnd و سپس این دوتا رو بذارم توی الگوریتمی که وجود داره؟
    فکر کنم رابطه 5 را لازم نداریم چون محاسبه برای موقعیه که فقط یک تولید کننده را در نظر می گیریم
    NLC را لازم نداریم فکر کنم برای موقعی هست که بخواهیم شروط دیگه برقرار کنیم
    یه چیزی برام مشخص نیست. لاندا که باید برابر باشه با بیشترین ظرفیت تولید هر تولید کننده را اینجا گذاشته 1 که برام مبهمه
    در مورد جواب منفی هم دقت کنید که آیا x منفی شده؟ چون اگه اینجور باشه یه جای کار اشکال وجود داره که احتمالا مقدار لاندا باشه

  39. #279

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    منم دقیقاً متوجه نشدم واسه چی 1 گرفته. بر حسب پریونیت هم نمیتونه باشه!
    جوابی که میگیرم اینطوریه :
    Active inequalities (to within options.TolCon = 1e-006):
    lower upper ineqlin ineqnonlin
    1
    2
    3
    4

    x =

    1 1 1 1


    fx =

    -1.2640

  40. #280

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    فکر کنم q ها اشتباه هست باید حداکثر 1 باشه

صفحه 7 از 13 اولاول ... 56789 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن تابع read برای خواندن یک چند جمله ای بصورت رشته ای از ورودی
    نوشته شده توسط razi.sadeq در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 17:00 عصر
  2. الگوریتم چند جمله ای نیوتن
    نوشته شده توسط Asgary در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 19:37 عصر
  3. چند جمله ای اسپارس
    نوشته شده توسط hidden_name در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 08:16 صبح
  4. ضرب چند جمله ای ها
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 18:58 عصر
  5. مشتف چند جمله ای (فوری فوری)
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •