صفحه 13 از 13 اولاول ... 3111213
نمایش نتایج 481 تا 499 از 499

نام تاپیک: حل تابع چند جمله ای

  1. #481

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مرسی. اون چیزی که تو ذهنم بود اشتباه بود. توی متلب همون ضرایب چند جمله ای تولید میشه. در حالی که من فکر میکردم خود چند جمله ای رو مینویسه.
    تشکر. حل شد.

  2. #482

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    سلام آقای مهندس :)
    من یه کد دارم که در هر حلقه for میاد یه مقدار رو توی خروجی نشون میده. مثلن 10 بار این حلقه باید اجرا بشه. من چطوری میتونم در پایان برنامه، تمام مقادیر رو در یک سلول 1 در 10 ذخیره کنم؟

  3. #483

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    سلام
    این جور میشه

    mycelll = {};
    for i = 1:10
    mycell{i} = i*i;
    end

  4. #484

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    این جور میشه

    mycell = {};
    for i = 1:10
    mycell{i} = i*i;
    end
    مرسی. قبلنم اینو گفته بودین. هر کاری میکردم نمیشد. الآن درست شد.
    حالا اگه بخوام کل این مجموعه، 5 بار تکرار بشه و هر بار که اجرا میشه در یک سطر قرار بگیره و حلقه بعدی در سطر زیرین قرار بگیره چطوریه؟
    به این صورت :

  5. #485

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من اینطوری نوشتم ولی ظاهرن اشتباهه!
    celltotal = {};
    for j = 1:5

    mycell = {};
    for i = 1:10
    mycell{i} = i*i;
    end
    celltotal{j} = mycell{j};

    end
    m = zeros(5, 10);
    for ii = 1:5
    m(ii, :) = celltotal{ii};
    end

  6. #486

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این جور میشه نوشت

    mycell ={};
    for i = 1:5
    for j= 1:10
    mycell{i,j} = i*j;
    end
    end

  7. #487

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این کد بالایی که نوشتم اشتباهه؟ جوابش به این صورته :
    m =

    1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
    4 4 4 4 4 4 4 4 4 4
    9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
    16 16 16 16 16 16 16 16 16 16
    25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

  8. #488

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    فکر کنم اینجور باید بنویسید

    celltotal = {};
    for j = 1:5
    mycell = {};
    for i = 1:10
    mycell{i} = i*i;
    end
    celltotal{j} = mycell;
    end
    m = zeros(5, 10);
    for ii = 1:5
    m(ii, :) = cell2mat(celltotal{ii});
    end


    اگه قرار بود توی آرایه بریزید خب از همون اول این کار را می کردید

    m = zeros(5, 10);
    for i=1:5
    for j=1:10
    m(i,j) = i*j;
    end
    end

  9. #489

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ممنون..مشکل منم تقریبا همین بود حل شد

  10. #490

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای









    ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی

  11. #491

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    سلام
    چطوری میتونم یه بردار ستونی بسازم که ستون اول از 1 تا 10 باشه و ستون دوم فقط یک عدد ثابت؟
    clc; clear all;

    p=input('Enter x :');
    x=zeros(10,2);
    for t=1:10

    x(t,1)=p;
    % x(t,:)= x(t,p)

    end
    x

  12. #492

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای


    x = [(1:10)', repmat(6,10,1)]
    یا
    x = zeros(10, 2);
    x(:, 1) = 1:10;
    x(:, 2) = 6;

  13. #493

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اگه بخوام این بردار که از نوع double هست به نوع struct تبدیلش کنم میشه؟

  14. #494

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    لطفا دقیقا بگید چیکار میخواهید بکنید

  15. #495

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    لطفا دقیقا بگید چیکار میخواهید بکنید
    مرسی از کمکتون.
    مشکلم که بر طرف شد ولی میخواستم بدونم میشه یه داده عددی که بصورت double هست رو به فرمت struct تبدیلش کرد. احتمال داده بودم که داده هایی که تو سیمولینک کار میکنن فرمت struct رو قبول می کنند.
    حالا اگه منظورم رو متوجه نشدین، دیگه بیخیال شید. شاید سوال پوچی پرسیدم!

  16. #496

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    سلام
    میشه فهمید تابع نمودار زیر چیه؟
    یا اصلن میشه نمودار اینچنینی رو توی متلب تخمین زد؟
    http://www.uplooder.net/img/image/74...ba9f37/zzz.bmp

  17. #497

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه فهمید تابع نمودار زیر چیه؟
    یا اصلن میشه نمودار اینچنینی رو توی متلب تخمین زد؟
    http://www.uplooder.net/img/image/74...ba9f37/zzz.bmp
    سلام
    باید ابتدا نقاط نمودار x و y را به یک طریقی استخراج کنید
    تابع احتمالا یک تابع نمایی هست که با روش زیر میتونید فرمول اون را بدست بیارید
    با استفاده از polyfit هم میشه یک چند جمله ای را به نمودار فیت کرد

    data = [
    0 126.6;
    1 101.8;
    2 71.6;
    3 85.1;
    4 101.6;
    5 67.5;
    6 68.1;
    7 55.2;
    8 62.9;
    9 45.5;
    10 41.9;
    11 46.3;
    12 34.1;
    13 38.2;
    14 41.7;
    15 24.7;
    16 41.5;
    17 24.5;
    18 36.6;
    19 19.6;
    20 22.8;
    21 29.6;
    22 23.5;
    23 15.9;
    24 15.3;
    25 13.4;
    26 26.8;
    27 9.8;
    28 18.8;
    29 25.9;
    30 19.3
    ];
    x= [ones(size(data, 1), 1), data(:, 1)];
    y = log (data(:, 2));
    zaraeb = pinv (x) * y;
    plot(data (:, 1), data (:, 2), 'o')
    hold on;
    plot(data (:, 1), exp (zaraeb' * x'))

  18. #498

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این داده ها رو بصورت فرضی در نظر گرفتین؟
    دستور pinv چه کاری انجام میده؟
    راستش هدف من برازش منحنی نبود. من هدفم اینه که این نمودار رو توی متلب رسم کنم. حالا صرفنظر اینکه بدونم چه تابعی هست.
    الآن با این برازشی هم که انجام دادین زیاد دقیق به اون تابع نیست!

  19. #499

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این داده ها رو بصورت فرضی در نظر گرفتین؟
    دستور pinv چه کاری انجام میده؟
    راستش هدف من برازش منحنی نبود. من هدفم اینه که این نمودار رو توی متلب رسم کنم. حالا صرفنظر اینکه بدونم چه تابعی هست.
    الآن با این برازشی هم که انجام دادین زیاد دقیق به اون تابع نیست!
    با استفاده از روش کمترین مربعات منحنی را فیت می کنیم
    این داده ها فرضی هستند
    همون طور که گفتم باید داده ها را از روی نمودار استخراج کنید حالا به صورت چشمی نقاط x و y را استخراج کنید یا یک روش اتوماتیک پیدا کنید که مختصات منحنی را بکشه بیرون

صفحه 13 از 13 اولاول ... 3111213

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن تابع read برای خواندن یک چند جمله ای بصورت رشته ای از ورودی
    نوشته شده توسط razi.sadeq در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 17:00 عصر
  2. الگوریتم چند جمله ای نیوتن
    نوشته شده توسط Asgary در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 19:37 عصر
  3. چند جمله ای اسپارس
    نوشته شده توسط hidden_name در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 08:16 صبح
  4. ضرب چند جمله ای ها
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 18:58 عصر
  5. مشتف چند جمله ای (فوری فوری)
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •