صفحه 3 از 13 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 499

نام تاپیک: حل تابع چند جمله ای

  1. #81

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مرسی. جواب داد. فقط من هنوز نمیدونم برای چی اینو استفاده میکنین!

    Revenue=[239657.2 67923.1 22466.4].*1000;
    Wheeling=[9077.9 2358.4 739].*1000;
    P=Revenue./ro;


    اینا رو که ما از قبل نمیدونیم چنده!؟
    حالا weeling که الکیه ولی P را شما چه راهی پیشنهاد می کنید برای بدست آوردنش؟ هر راهی شما بگید انجام می دیم ( مثل مساحت زیر منحنی یا ...)

  2. #82

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    الآن با همون P که قبلن من بصورت زمانبندی گذاشتم جواب نمیده؟
    اگه نه که بذارید من بیشتر مطالعه کنم تا سر در بیارم!

  3. #83

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    الآن با همون P که قبلن من بصورت زمانبندی گذاشتم جواب نمیده؟
    اگه نه که بذارید من بیشتر مطالعه کنم تا سر در بیارم!
    تست کردم. جواب نداد!

  4. #84

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نتایج نشون میده pi (کوچیک) با توجه به weeling بدست اومده درسته. ولی بقول شما تابع هزینه اشتباه در میآد!

  5. #85

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    نتایج نشون میده pi (کوچیک) با توجه به weeling بدست اومده درسته. ولی بقول شما تابع هزینه اشتباه در میآد!
    گفتم که weeling را همین طور گذاشتم در کد تاثیری نداره
    از Revenue استفاده شده

  6. #86

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    گفتم که weeling را همین طور گذاشتم در کد تاثیری نداره
    از Revenue استفاده شده
    منظورم اینه :
    Weel(k)=sum(omega*pi(s(j,:)));


    اینجا weeling درست بدست میاد. پس نشون میده که pi درست محاسبه میشه.
    پس الآن فقط میمونه نحوه ی محاسبه ی P (بزرگ) ؟

  7. #87

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    P بزرگ فکر کنم باید در ورودی مشخص باشه حالا اگه بتونی به صاحب مقاله یه ایمیل بزن بگو P را چرا در مقاله نذاشتی.

  8. #88

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    P بزرگ فکر کنم باید در ورودی مشخص باشه حالا اگه بتونی به صاحب مقاله یه ایمیل بزن بگو P را چرا در مقاله نذاشتی.
    اوکی. حالا بیشتر مطالعه میکنم تا متوجه بشم.
    ممنونم. کمک خیلی بزرگی کردی.
    امشب حتمن براتون دعا میکنم :)

  9. #89

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اگه بخوایم مقدار p1 و p3 رو توی متلب ببینیم چی باید بزنیم؟

  10. #90

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    اگه بخوایم مقدار p1 و p3 رو توی متلب ببینیم چی باید بزنیم؟
    pii یک سلوله که داخلش pi ها قرار گرفته
    http://www.sharefile.ir/uploads/1405931395.zip


    pii =
    {
    [1,1] = 1.8156e+004
    [1,2] = 4716.9
    [1,3] = 1478.1
    [1,4] =

    9.8204e+003 1.3052e+004

    [1,5] =

    5.3175e+003 1.4316e+004

    [1,6] =

    2047.5 4147.5

    [1,7] =

    4.8494e+003 6.4454e+003 1.3056e+004

    }

  11. #91

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این مربوط به مقدار p(1,3) هست
    [1,5] = 

    5.3175e+003 1.4316e+004


    ولی با محاسبه دستی متفاوته

  12. #92

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این مربوط به مقدار p(1,3) هست
    [1,5] = 

    5.3175e+003 1.4316e+004


    ولی با محاسبه دستی متفاوته
    این محاسبه p1

    b(1)/c(1) + b(3)/c(3) + 2*(P(1)+P(3)) / (2*c(1)*(1/c(1)+1/c(3))) - b(1)/(2*c(3))

  13. #93

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    فایلی که برای شما فرستادم رو دیدید؟ بصورت دستی حل کردم. یعنی اشتباه حل کردم؟

  14. #94

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    316 که مربوط به c2 میشه

  15. #95

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    خب این 316 زیاد هم تاثیر نداره. بشتر 420 که زیر کسر قرار میگیره تاثیر دار با Pr
    جوابش زیاد تفاوت نمیکنه

  16. #96

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    خب این 316 زیاد هم تاثیر نداره. بشتر 420 که زیر کسر قرار میگیره تاثیر دار با Pr
    جوابش زیاد تفاوت نمیکنه
    مهندس حل شد. اشتباه از من بود.
    ببخشید.

  17. #97

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مشکل تابع هزینه رو متوجه نشدین که از کجاست؟

  18. #98

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مشکل تابع هزینه رو متوجه نشدین که از کجاست؟
    نه متوجه نشدم شاید از ضرایب a باشه

  19. #99

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    نه متوجه نشدم شاید از ضرایب a باشه
    من تازه متوجه شدم جای a و aa رو عوض کردی!
    ضرایب a,b,c که همش داخل مقاله هست. دست خودمون که نیست بگیم اشتباه گذاشتیم.
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : دوشنبه 30 تیر 1393 در 11:57 صبح

  20. #100

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس میشه توضیح بدی که تابع IndexV چطوری عمل میکنه؟ممنونم.

  21. #101

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مهندس میشه توضیح بدی که تابع IndexV چطوری عمل میکنه؟ممنونم.
    در ابتدا اگه مجموعه تهی باشه صفر بر می گردونه
    سپس در S می گردیم اگر تعداد اعضای s کمتر از از اون Smimi بود همین طور شمارش می کنیم تا برسیم به جایی که تعداد اعضای S با Smimi برابر باشه با استفاده از ismember عضوی از S که با Smini برابره پیدا کرده با شماره های اندکس قبلی که جمع کرده ایم جمع می کنیم در نتیجه اندکس مورد نظر به دست می آید بعدش هم v متناظر با اون اندکس بدست میاریم

  22. #102

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    در ابتدا اگه مجموعه تهی باشه صفر بر می گردونه
    سپس در S می گردیم اگر تعداد اعضای s کمتر از از اون Smimi بود همین طور شمارش می کنیم تا برسیم به جایی که تعداد اعضای S با Smimi برابر باشه با استفاده از ismember عضوی از S که با Smini برابره پیدا کرده با شماره های اندکس قبلی که جمع کرده ایم جمع می کنیم در نتیجه اندکس مورد نظر به دست می آید بعدش هم v متناظر با اون اندکس بدست میاریم
    منظور از Smini چیه؟
    و rows در این خط چیکار میکنه؟
    [val,dx]=ismember(Smini, S{i},'rows');

  23. #103

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    منظور از Smini چیه؟
    و rows در این خط چیکار میکنه؟
    [val,dx]=ismember(Smini, S{i},'rows');
    smini همون s-i هست و rows باعث میشه مقایسه به جای اینکه عنصر به عنصر باشه، سطر به سطر باشه

  24. #104

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس ببخشید که من هی سوال می پرسم.منظور از [val,dx] چیه؟

  25. #105

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مهندس ببخشید که من هی سوال می پرسم.منظور از [val,dx] چیه؟
    val که کاری باهاش نداریم اما dx شماره سطری هست که smini درسلول مورد نظر s پیدا میشه

  26. #106

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ret رو بدست میاریم که چی بشه؟
    چرا یه عدد اعشاریه؟
    در ضمن، Smini رو که از قبل معرفی نکردی چطوری مساوی صفر قرار دادی؟ توی خط :
    if (numel(Smini)==0) 
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : سه شنبه 31 تیر 1393 در 20:01 عصر

  27. #107

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    ret رو بدست میاریم که چی بشه؟
    چرا یه عدد اعشاریه؟
    در ضمن، Smini رو که از قبل معرفی نکردی چطوری مساوی صفر قرار دادی؟ توی خط :
    if (numel(Smini)==0) 
    چرا ما تابع تعریف می کنیم؟
    برای اینکه یک کار تکراری که چند بار می خواهید انجام بدیدم یک بار کد اون را بنویسیم و تنها با صدا زدن نام اون و ورد چند تا پارامتر اون کد ( یعنی تابع) را اجرا کنیم
    وقتی وسط برنامه این تابع داره صدا زده میشه
    indexV(setdiff( S{i}(j,:) ,a(z)),S,v)

    سه تا آرگیومنت داره بهت وارد میشه که با کاما جاد شدند. اولین مورد یعنی
    setdiff( S{i}(j,:) ,a(z))

    همون Smini هست
    دومین و سومین مورد هم اینجا نامهاشون با اسامی وافعی متغیرها یکی قرار داده شده در صورتی که می تونستیم یک اسم دیگه بذاریم مثلا تابع را به این صورت زیر تعریف می کردیم باز هم فرقی نمی کرد

    function ret= indexV(Smini,SSS,vvv)
    ret=0;
    if (numel(Smini)==0)
    return;
    end
    for i=1:numel(SSS)
    if(size(SSS{i},2)<numel(Smini))
    ret=ret+size(SSS{i},1);
    else
    [val,dx]=ismember(Smini, SSS{i},'rows');
    ret=ret+dx;
    break;
    end

    end
    ret=vvv(ret);
    end

    واینکه چرا اعشاری هست ما در پایان نوشتیم
    ret=v(ret);

    تا قبل از این دستور معنای ret اندکسی از v بود که متناظر بود با s-i
    وقتی که این دستور را زدیم یعنی اون V با این اندکس را استخراج کن و دوباره اون را به جای ret بذار. دراین حالت ret دیگه اندکس نیست بلکه v مورد نظر هست

  28. #108

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    خدا عمرت بده. همون اول اینطوری توضیح میدادی
    توضیحت عالی بود. ممنونم.

  29. #109

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس میشه بگی هر یک از حلقه ها چیکار میکنن؟
    for i=1:numel(S)
    for j=1:size(S{i},1)
    for z=1:numel(n)
    if (ismember(n(z),S{i}(j,:)))
    phi(z)=phi(z)+factorial(numel(S{i}(j,:))-1).* factorial(numel(n) -numel(S{i} (j,:))).* (v(k)-indexV(setdiff( S{i}(j,:) ,n(z)),S,v))./ factorial(numel(n));
    end
    end
    k=k+1;
    end
    end

  30. #110

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ُS یک سلوله با 3 تا خونه که داخل هر خونه هم یک ماتریس قرار داره (اگه چاپ کنی معلوم میشه)
    دو تا for اولی واسه پیمایش S هست
    for سومی هم واسه پیمایش phi هست چون phi 3 تا خونه داره

  31. #111

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این معادلات جواب ندارن یا دستورش اشتباهه؟
    h=solve('x1+x2=39815.1','x1+x3=35644.2','x2+x3=124  49.0','x1+x2+x3=53413.2')
    h=[h.x1 h.x2 h.x3]
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : پنج شنبه 02 مرداد 1393 در 16:11 عصر

  32. #112

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این معادلات جواب ندارن یا دستورش اشتباهه؟
    h=solve('x1+x2=39815.1','x1+x3=35644.2','x2+x3=124  49.0','x1+x2+x3=53413.2')
    h=[h.x1 h.x2 h.x3]
    میگم می خواهی nucleolus را حساب کنی؟

  33. #113

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نه. بخش 3.2 (هسته)
    معادلات 15 تا 18

  34. #114

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    توی این سایت یه سری فایل زیپ مخصوص تئوری بازی ها در متلب هست که shapely و core و nucleolus و چیزهای مختلف را حساب می کنه دیگه فکر کنم دردسر نداشته باشه
    http://webs.uvigo.es/mmiras/TUGlab

  35. #115

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    توی این سایت یه سری فایل زیپ مخصوص تئوری بازی ها در متلب هست که shapely و core و nucleolus و چیزهای مختلف را حساب می کنه دیگه فکر کنم دردسر نداشته باشه
    http://webs.uvigo.es/mmiras/TUGlab
    ممنونم. این خیلی عالیه
    phi رو با مقداری که خودمون بدست آوریم تست کردم. درست جواب داد. ولی سر هم کردنش سخته.
    بعضی فایلهاش اسپانیاییه. ولی راهنمای اصلیش انگلیسیه. فعلن دارم کار میکنم.
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : جمعه 03 مرداد 1393 در 10:05 صبح

  36. #116

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس این برای قسمت nucleolus خطا میده بصورت زیر :
    ??? Undefined function or method 'colmmd' for input arguments of
    type 'double'.

    مفهومش چیه؟ یعنی فانکشن colmmd رو نمیشناسه؟ توی اسکریپتاش پیداش نکردم!

  37. #117

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مهندس این برای قسمت nucleolus خطا میده بصورت زیر :
    ??? Undefined function or method 'colmmd' for input arguments of
    type 'double'.

    مفهومش چیه؟ یعنی فانکشن colmmd رو نمیشناسه؟ توی اسکریپتاش پیداش نکردم!
    این یک دستور در نسخه های قدیمی متلب هست ( توی یک سایت توضیح داده بود) این را بذاری درست میشه
    colmmd=@(xxx) colamd(xxx);

  38. #118

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    کجای برنامه باید بذارم؟

  39. #119

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    کجای برنامه باید بذارم؟
    آقا حل شد. ممنونم.

  40. #120

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    چطوری یه دستوری که معرفی نشده رو باید معرفی کرد مثل همین؟
    قبلنم چند بار انجام داده بودی!

صفحه 3 از 13 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن تابع read برای خواندن یک چند جمله ای بصورت رشته ای از ورودی
    نوشته شده توسط razi.sadeq در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 17:00 عصر
  2. الگوریتم چند جمله ای نیوتن
    نوشته شده توسط Asgary در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 19:37 عصر
  3. چند جمله ای اسپارس
    نوشته شده توسط hidden_name در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 08:16 صبح
  4. ضرب چند جمله ای ها
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 18:58 عصر
  5. مشتف چند جمله ای (فوری فوری)
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •