صفحه 3 از 10 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 499

نام تاپیک: حل تابع چند جمله ای

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    الآن به من بگو pi سه تای اولی ممکنه اشتباه بدست اومده باشه؟ اگه درست باشه که یعنی پارامترهای b,c درست هستن.
    میمونه a که من یه بار توی تابع هزینه بجای p پارامتر a رو مجهول قرار دادم بعد دوباره با a جدید اجرا کردم دیدم باز نتایج اشتباهه!
    بعد مقاله ای که توی این ژورنال با پابلیشر Elsevier چاپ شده میشه اشتباه داشته باشه؟
    Elsevier که وحی منزل نیست اون مقاله قبلی که در مورد otsu بود مگه مشکل نداشت؟
    این راببین اصلا b و c ساده میشن
    http://www.sharefile.ir/uploads/1406323933.png

  2. #2

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این اثباتی که نشون دادی خیلی خوب بود. مرسی. وقتی خروجی pii رو توی برنامه هم می بینیم، مشاهده میشه که دقیقن همون Revenue تقسیم بر ro هست. (فقط برای سه تای اول اینطوریه)
    کدوم مقاله رو میگی؟

  3. #3

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این اثباتی که نشون دادی خیلی خوب بود. مرسی. وقتی خروجی pii رو توی برنامه هم می بینیم، مشاهده میشه که دقیقن همون Revenue تقسیم بر ro هست. (فقط برای سه تای اول اینطوریه)
    کدوم مقاله رو میگی؟
    مگه همون مقاله که در مورد تشخیص حرکت لب بود شما نفرستادی ؟

  4. #4

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    مگه همون مقاله که در مورد تشخیص حرکت لب بود شما نفرستادی ؟
    نه من نفرستادم!
    پس شما الآن میگین ممکنه a,b,c اشتباه باشه؟
    P که از روی Revenue/ro بدست اومد دیگه اشتباه نیست دیگه؟

  5. #5

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    نه من نفرستادم!
    پس شما الآن میگین ممکنه a,b,c اشتباه باشه؟
    P که از روی Revenue/ro بدست اومد دیگه اشتباه نیست دیگه؟
    P که از روی revenu بدست اومده که مقادیر موجود در جدول گرد شده به خاطر همین نتایجی که ما در متلب به دست میاریم مخصوصا ردیف آخر مقداری با ردیف آخر جدول متفاوته

  6. #6

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    سلام مهندس میشه ضرایب a,b,c رو توی تابع a*p^2+b*p+c=100 با برنامه خاصی بدست آورد؟ اگه p رو داشته باشیم!

  7. #7

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من در جدول (3)، برای تابع هزینه a رو مجهول قرار میدم ، a رو بدست میارم ولی با a=[.0009 .0022 .0024] متفاوته!
    اینا بدست میاد :
    a=[.005534   .00118279    .000008]

    عجیب نیست؟

  8. #8

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من فرض گرفتم b,c درست باشن. پس تصمیم گرفتم a ها را به دست بیارم که این شد نتیجه ولی نمیشه
    http://www.sharefile.ir/uploads/1406517119.zip
    ولی از نتیجه دوباره به abc برسیم و دوباره اونها را بذاریم تا نتیجه بدست بیاد چه فایده داره؟

  9. #9

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    من فرض گرفتم b,c درست باشن. پس تصمیم گرفتم a ها را به دست بیارم که این شد نتیجه ولی نمیشه
    http://www.sharefile.ir/uploads/1406517119.zip
    ولی از نتیجه دوباره به abc برسیم و دوباره اونها را بذاریم تا نتیجه بدست بیاد چه فایده داره؟
    sqp چیه ؟
    ??? Undefined function or method 'sqp' for input arguments of type
    'function_handle'.


    سوال : در جدول (3) در هر سطر، چرا مقدار p که از Revenue بدست میاد با مقدار p که از تابع هزینه بدست میاد یکی نیست؟ مگه نگفتیم توی سه تای اولی P,p با هم برابرند؟

  10. #10

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    sqp چیه ؟
    ??? Undefined function or method 'sqp' for input arguments of type
    'function_handle'.


    سوال : در جدول (3) در هر سطر، چرا مقدار p که از Revenue بدست میاد با مقدار p که از تابع هزینه بدست میاد یکی نیست؟ مگه نگفتیم توی سه تای اولی P,p با هم برابرند؟
    توی برنامه خط آخر را با این عوض کن

    [x,fval]=fminsearch (@pppz,[.0009 .0022 .0024]')

    مقدار P به دست میاد از Rev نه p

  11. #11

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    توی برنامه خط آخر را با این عوض کن

    [x,fval]=fminsearch (@pppz,[.0009 .0022 .0024]')

    مقدار P به دست میاد از Rev نه p
    خب این منظورش الآن چیه ؟
    x =

    0.5974
    1.2274
    1.0865


    fval =

    4.9029e+003

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    خب توی سه سطر اول که مقدار P بزرگ و p کوچیک که باید شبیه هم باشه! فرقی نمیکنه!

  12. #12

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    خب این x ها همون سه مقدار a هست که اشتباهه
    با نفهمیدم این کار چه فایده ای داره

  13. #13

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    من در جدول (3)، برای تابع هزینه a رو مجهول قرار میدم ، a رو بدست میارم ولی با a=[.0009 .0022 .0024] متفاوته!
    اینا بدست میاد :
    a=[.005534   .00118279    .000008]

    عجیب نیست؟
    میشه بگید چه طور این کار را کردید؟ (کد متلب)

  14. #14

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    میشه بگید چه طور این کار را کردید؟ (کد متلب)
    اون اشتباهه. این مقدار درسته :
    a=[.000607        .000172          .000553]


    کد :
    a1=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+420=200  581*10e3')
    a2=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+316=571 48.9*10e3')
    a3=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+156=184 40*10e3')

  15. #15

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    اون اشتباهه. این مقدار درسته :
    a=[.000607        .000172          .000553]


    کد :
    a1=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+420=200  581*10e3')
    a2=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+316=571 48.9*10e3')
    a3=solve('1.8156*1.8156*10e8*a+1.8156*10e5+156=184 40*10e3')
    آخ اشتباه شدم!

  16. #16

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    به نظر می رسه شما b و c را درست فرض کردی و با استفاده از اونها a را به دست آوردی در صورتی که b و c هم خودشون مشکل دارن

  17. #17

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من اینو بدست آوردم :
    a=[.6079            2.5663    8.4345]

  18. #18

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    من اصلن کاری به سطر دوم و سوم ندارم. فعلن میخوام همون I1 رو بررسی کنم تا ببینم مشکل من کجاست که تابع هزینه درست بدست نمیاد!
    گفتیم توی این سطر باید P(بزرگ) و p(کوچیک) با هم برابر باشند که نیستن. این از مشکل اول!
    چون P که از revenue بدست میاد با p که از تابع هزینه بدست میاد باید یکی باشه که نیست.
    حالا اگه فرض کنیم ضریب a اشتباه هست، اگه pرو از روی revenue بدست بیاریم و بذاریم توی تابع هزینه و a رو بدست بیاریم باید مقدار صحیح a بدست بیاد.
    با این تسلسل دیگه خودمم دارم دیوونه میشم!

  19. #19

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این خط از برنامه چیکار میکنه؟
    [x,fval]=fminsearch (@pppz,[.0009 .0022 .0024]') 

    و دستور fminsearch چیه؟

  20. #20

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این خط از برنامه چیکار میکنه؟
    [x,fval]=fminsearch (@pppz,[.0009 .0022 .0024]') 

    و دستور fminsearch چیه؟
    من هم فرض کردم b و c درسته اما اشتباهه
    این دستور برای پیدا کردن مینیمم یک تابع به کار میره
    تابع مورد نظری که باید مینیمم اون بدست بیاد در واقع مقدار تابع هزینه ای که از محاسبات بدست اومده با مقدار واقعی را تفاضل به دست میاریو به توان 2 می رسونیم و با هم جمع می کنیم
    ولی همون طور که گفتم 9 تا مجهول داریم این طور نمیشه

  21. #21

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    منحنی سطح زیر نمودار رو چطوری میشه بدست آورد؟
    حالا هر نموداری باشه. فقط میخوام یاد بگیرم.

  22. #22

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    اگه نمودار به صورت عکس باشه، عکس را می بری داخل یه نرم افزار مثل paint یا فوتوشاپ. قسمتهای زیر منحنی را مثلا قرمز می کنی و بقیه را یک رنگ دیگه
    بعد توی متلب یا هر جای دیگه هیستوگرام عکس را به دست میاری. تعداد پیکسلهای قرمز برابر خواهد بود با مساحت زیر منحنی . البته فراموش نکنید که ابعاد پیکسل را حتما در یک ضریب ضرب کنید تا به اندازه واحد محورهای منحنی بشه

  23. #23

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اگه نمودار به صورت عکس باشه، عکس را می بری داخل یه نرم افزار مثل paint یا فوتوشاپ. قسمتهای زیر منحنی را مثلا قرمز می کنی و بقیه را یک رنگ دیگه
    بعد توی متلب یا هر جای دیگه هیستوگرام عکس را به دست میاری. تعداد پیکسلهای قرمز برابر خواهد بود با مساحت زیر منحنی . البته فراموش نکنید که ابعاد پیکسل را حتما در یک ضریب ضرب کنید تا به اندازه واحد محورهای منحنی بشه
    پردازش تصویر کار نکردم. تعداد پیکسل عکس چطوری بدست میاد؟
    دستورش چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : پنج شنبه 09 مرداد 1393 در 17:53 عصر

  24. #24

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این یک نمونه برنامه
    ضریب طول و عرض هم میاد مقیاس عکس را با نمودار متناسب می کنه
    http://www.sharefile.ir/uploads/1406847690.zip

  25. #25

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این یک نمونه برنامه
    ضریب طول و عرض هم میاد مقیاس عکس را با نمودار متناسب می کنه
    http://www.sharefile.ir/uploads/1406847690.zip
    ممنونم. عالی بود.
    من نمیخواستم فقط برنامه شو داشته باشم. میخواستم یاد بگیرم. الآن من متوجه نشدم ضریب طول و عرض از کجا اومد؟
    این پیکسل رو مشخص میکنه؟
    nemoodar2(:,:,1)

    چطوری تشخیص میده 1 برای قرمزه یا 2 برای سبز؟
    چرا مساحت قسمت های رنگی رو که جدا حساب میکنه بصورت ماتریسی نشون میده؟
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : پنج شنبه 09 مرداد 1393 در 23:12 عصر

  26. #26

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    میشه یکمی روی این تصویر کار کنیم تا من مقدمات پردازش تصویر هم یاد بگیرم؟
    چطوری میشه فهمید از نقطه ی ماکزیمم نمودار اصلی تا محور افقی چند سانتی متر هست؟
    یا میشه تشخیص داد معادله ی این نمودار چیه؟

  27. #27

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این خط خطا میده :
    Gene(k)+=sum(aa(s(j,:)).*(pi(s(j,:)).^2)+b(s(j,:))  .*pi(s(j,:))+c(s(j,:)));


    پیغام :
    ??? Error: File: sets10.m  
    The expression to the left of the equals sign is not a valid target
    for an assignment.

    منظورت از += چیه؟

  28. #28

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای


  29. #29

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    به جای اون خط این دو تا را بذار ( متلب شما قدیمیه)

    I=imread('nemood3.bmp');
    I=I(:,:,1);

  30. #30

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    به جای اون خط این دو تا را بذار ( متلب شما قدیمیه)

    I=imread('nemood3.bmp');
    I=I(:,:,1);
    ans =

    431.6148 137.2873 57.2829 -894.5778 -326.6813 -230.8940

    ??? Subscript indices must either be real positive integers or
    logicals.

    Error in ==> sets11 at 26
    xha=sum(I);

  31. #31

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ببین متلب شما قدیمیه
    دستور sum باید مجموع هر ستون را پیدا کنه

  32. #32

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    hdk vh hljphk ;k
    sum(I,1)

  33. #33

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    hdk vh hljphk ;k
    sum(I,1)
    باز همون پیغام قبلی رو میده.
    nemood3 کدوم عکسه؟ رنگی یا اصلی؟

  34. #34

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    این خط خطا میده :
     I=imread('nemood3.bmp')(:,:,1);


    پیغام :
    ??? Error: File: sets11.m 
    ()-indexing must appear last in an index expression.

    نمودار3 همون رنگیه هست؟

  35. #35

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    همینطوری یه مثال فرض زدم و ماتریس رو جمع نکرد!
    >> w=[1 2 3;4 5 6;7 8 9]

    w =

    1 2 3
    4 5 6
    7 8 9

    >> sum(w)
    ??? Index exceeds matrix dimensions.

  36. #36

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مثل این فایل انجام میدم ولی نمیشه!http://uplood.ir/41x3

  37. #37

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    آقا من معذرت میخوام. سیستمم قاطی کرده بود.
    متلب رو دوباره بستم و باز کردم درست شد.
    ببخشید.
    الآن جواب داد.

  38. #38

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    ولی خب برنامه قبلی که جواب بهتری میده.

  39. #39

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    مهندس یه مشکلی پیش اومد!
    این کدی که شما برای فی نوشتین برای هر تعداد ائتلاف جواب میده و این خیلی خوبه. ولی اون برنامه های آماده که از سایت گرفتم فقط برای ائتلاف های 3 تایی و 4 تایی جواب میده.
    میشه داخلش رو دستکاری کرد که واسه هر تعداد جواب بده؟

  40. #40

    نقل قول: حل تابع چند جمله ای

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    مهندس یه مشکلی پیش اومد!
    این کدی که شما برای فی نوشتین برای هر تعداد ائتلاف جواب میده و این خیلی خوبه. ولی اون برنامه های آماده که از سایت گرفتم فقط برای ائتلاف های 3 تایی و 4 تایی جواب میده.
    میشه داخلش رو دستکاری کرد که واسه هر تعداد جواب بده؟
    یه نگاهی به کد انداختم
    متاسفانه طوری کد را نوشته که فقط به درد همین چند گزینه می خوره یعنی اومده تک تک مقادیر را جدا جدا حساب کرده بدون اینکه بخواد مثلا از حلقه یا تابع و امثال اینها استفاده کنه محاسبه با دست را توی متلب قرار داده
    درست کردنش فکر کنم دردسر زیادی داشته باشه ضمن اینکه اصلا توی اکتاو اون nucleolus را اجرا کردم و تعدادی تابع را نمیشناخت و با متلب فرق می کرد

صفحه 3 از 10 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن تابع read برای خواندن یک چند جمله ای بصورت رشته ای از ورودی
    نوشته شده توسط razi.sadeq در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 17:00 عصر
  2. الگوریتم چند جمله ای نیوتن
    نوشته شده توسط Asgary در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 19:37 عصر
  3. چند جمله ای اسپارس
    نوشته شده توسط hidden_name در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 08:16 صبح
  4. ضرب چند جمله ای ها
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 18:58 عصر
  5. مشتف چند جمله ای (فوری فوری)
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •