نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

  1. #1
    کاربر جدید آواتار eniac_4
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بابل- سرخرود
    پست
    29

    مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

    سلام دوستان
    من تو پروژهام از ادیتور tinymce استفاده کردم ولی وقتی متن رو بصورت فارسی تایپ میکنم تمام کاراکترهای فارسی بصورت علامت ؟؟؟؟ ذخیره میشن :(
    لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

    مشکل از DataBase تون هست حتما.تو عبارت Insert قبل از متن تون N بذارین باید درست بشه



  3. #3
    کاربر جدید آواتار eniac_4
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بابل- سرخرود
    پست
    29

    نقل قول: مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    مشکل از DataBase تون هست حتما.تو عبارت Insert قبل از متن تون N بذارین باید درست بشه
    من از linq استفاده میکنم برای درج در بانک اینم کدش


    var data = (from ms in mydb.crouses
    where ms.title == DropDownList1.Text
    select ms).Single();
    data.content = txt;
    mydb.SubmitChanges();


  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

    پس بهترین کار اینه که Collation مربوط به DataBase تون رو تغییر بدین.جستجو کنین تا دلتون بخواد در موردش بحث شده.روش بالا رو در مواقع ضروری استفاده کنین فقط.



  5. #5

    نقل قول: مشکل در ذخیره متن فارسی با ادیتور tinymce - فوررررری!!! plz

    احتمالن نوع فیلدتون تو دیتابیس Nvarchar نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ذخیره متن فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط sardarn در بخش MySQL
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 مهر 1393, 23:02 عصر
  2. مشکل ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط khlless در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 01:10 صبح
  3. مشکل در ذخیره اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 22:44 عصر
  4. مشکل با ذخیره متن در دیتابیس (فوری)
    نوشته شده توسط rahaazad در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 18:19 عصر
  5. مشکل vb2005 , sql2005 در ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 19:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •