نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرم ثبت نام با HTML و Access

  1. #1

    Post فرم ثبت نام با HTML و Access

    سلام دوستای مهندس گل
    بچه ها من این فرم رو با HTML درست کردم:


    <html dir="rtl">

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>نام و نام خانوادگی</title>
    </head>

    <body>

    <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
    <!--webbot bot="SaveResults" U-File="C:\Users\Jamshid.Bastani\Desktop\_private\fo rm_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" -->
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="1550">
    <!-- MSTableType="layout" -->
    <tr>
    <td height="6">نام و نام خانوادگی :
    <input type="text" name="T1" size="20"></td>
    <td height="6">نام پدر : <input type="text" name="T2" size="20"></td>
    <td height="6">شماره شناسنامه :<input type="text" name="T3" size="20"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="3">کارت ملی : <input type="text" name="T6" size="20"></td>
    <td height="3">محل صدور : <input type="text" name="T5" size="20"></td>
    <td height="3">تاریخ تولد : <input type="text" name="T4" size="20"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td height="3">محل تولد : <input type="text" name="T7" size="20"></td>
    <td height="3">شماره کارت : <input type="text" name="T8" size="20"></td>
    <td height="3">وضعیت تاهل : مجرد<input type="radio" value="V1" checked name="R1">&nbsp;
    متاهل<input type="radio" name="R1" value="V2"></td>
    </tr>
    </table>
    <p><input type="submit" value="Submit" name="B1"><input type="reset" value="Reset" name="B2"></p>
    </form>

    </body>
    </html>


    حالا استادمون میگه باید اطلاعاتی که اینجا وارد می کنی بره و توی یه دیتابیس از نوع access بشینه و قابلیت سرچ و بازیابی داشته باشه. استادمون میگه فقط هم با HTML و CSS . هرچقدر اینترنتو گشتم به نتیجه ای نرسیدم به استادم میگم نمیشه میگه الا و بلا میشه و باید انجام بدی.
    پروژه آخر دانشگامه / ممنون میم اگه کسی بلده راهنماییم کنه

  2. #2

    نقل قول: فرم ثبت نام با HTML و Access

    یعنی انجمن به این گندگی فقط اسمش برنامه نویسه ؟ هیشکی بلد نیست؟ :|

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: فرم ثبت نام با HTML و Access

    سلام دوست عزيز. تصور نمي كنم در اين فضا كه اصل احترام به اعضا از بديهي ترين اصول است اين طرز گفتار صحيح باشد. هيچ از اعضا به كسي بدهكار نبوده و در حد توان افراد به همديگر كمك مي كنند. بنده پست مشابهي از جنابعالي در تالار ديگري نيز ديدم. شما به دنبال حل مشكل هستيد پس صبور باشيد. در دنياي برنامه نويسي همه چيز امكان پذير است. البته اين سئوال براي من هم نيز مطرح است و جستجوهايي نيز داشته ام ولي به نتيجه نرسيده ام. البته در اكسس 2003 علاوه بر فرم و گزارش و... پيج نيز وجود داشت كه مي شد اطلاعات را بر روي صفحات html مشاهده كرد.

  4. #4

    نقل قول: فرم ثبت نام با HTML و Access

    حق با شماست رفیق
    ولی گیر یه استادی افتادم که ... ولش کن یهو همینجا عضوه روزگارمونو سیاه می کنه :P

    مرسی بچه ها فقط اگه میتونید سریع تر راهنماییم کنید دعاتون می کنم

  5. #5

    نقل قول: فرم ثبت نام با HTML و Access

    برید بابا با این انجمنتون

    هیشکی اینجا بلد نیست

    درشو ببندید بهتره

    خدانگهدار

تاپیک های مشابه

  1. ساخت فرم ثبت نام HTML
    نوشته شده توسط Temp30 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 01 اسفند 1390, 10:17 صبح
  2. ساخت فرم ثبت نام در runtime
    نوشته شده توسط miladr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 16:06 عصر
  3. فروم با فرم ثبت نام خاص
    نوشته شده توسط iran400 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 10:30 صبح
  4. مشکل در فرم ثبت نام با asp.net
    نوشته شده توسط mehdi_394 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 24
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 22:55 عصر
  5. مشاهده پیش نمایش فرم ثبت نام
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •