نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کار با linsched

  1. #1

    کار با linsched

    سلام دوستان
    کسی تا حالا با linsched کار کرده؟ چند تا سوال داشتم

  2. #2

    نقل قول: کار با linsched

    سلام. اول اینکه سوالتون چیه. دوم اینکه خودتو چقدر آشنایید(شاید ما سوال بپرسیم)

  3. #3

    نقل قول: کار با linsched

    سلام
    من تازه باهاش کار کردم در حد نصب
    اولین بار که اجراش کردم جواب داد ولی بعدش ارور میده لینوکس رو دوباره نصب کردم ولی باز ارور میده
    توو هیچ سایت خارجی هم جواب خطا نیست اینم خطا

    In file included from linsched.c:23:0:
    linsched.h:30:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_setparam(pid_t pid, struct sched_param __user *param);
    ^
    linsched.h:31:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_getscheduler(pid_t pid);
    ^
    linsched.h:32:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_getparam(pid_t pid, struct sched_param __user *param);
    ^
    linsched.h:33:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_setaffinity(pid_t pid, unsigned int len,
    ^
    linsched.h:35:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_getaffinity(pid_t pid, unsigned int len,
    ^
    linsched.h:37:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_get_priority_max(int policy);
    ^
    linsched.h:38:12: error: expected ‘=’, ‘,’, ‘;’, ‘asm’ or ‘__attribute__’ before ‘long’
    asmlinkage long sys_sched_get_priority_min(int policy);
    ^
    linsched.h:39:32: error: unknown type name ‘pid_t’
    long sys_sched_rr_get_interval(pid_t pid, struct timespec __user *interval);
    ^
    linsched.h:39:66: error: expected ‘;’, ‘,’ or ‘)’ before ‘*’ token
    long sys_sched_rr_get_interval(pid_t pid, struct timespec __user *interval);
    ^
    linsched.c: In function ‘main’:
    linsched.c:33:31: error: ‘linsched_announce_callback’ undeclared (first use in this function)
    linsched_create_normal_task(&linsched_announce_cal lback, 0);
    ^
    linsched.c:33:31: note: each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in

  4. #4

    نقل قول: کار با linsched

    چطور کامپایل میکنی؟ من بدون مشکل کامپایل کردم:
    emad@emadR61 ~/Desktop/LinSched-master $ ./linsched
    CPU 2 / t = 4294727261: Task 0x983b788 scheduled
    ......
    CPU 2 / t = 4294727267: Task 0x983ca08 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294727269: Task 0x983dc88 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294727277: Task 0x983b788 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294727283: Task 0x983ca08 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294727285: Task 0x983b788 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294727291: Task 0x983dc88 scheduled.
    emad@emadR61 ~/Desktop/LinSched-master $


  5. #5

    نقل قول: کار با linsched

    من مقداری از کد رو دست زدم این شد:
    emad@emadR61 ~/Desktop/LinSched-master $ ./linsched
    CPU 0 / t = 4294667296: Task 0x9217e48 scheduled.
    Created normal task 0x9217e48 with nice value 0.
    Created normal task 0x9218788 with nice value 0.
    CPU 0 / t = 4294667296: Task 0x92190c8 scheduled.
    Created RR real-time task 0x92190c8 with priority 90.
    CPU 1 / t = 4294667296: Task 0x9219a08 scheduled.
    Created FIFO real-time task 0x9219a08 with priority 55.
    CPU 3 / t = 4294667298: Task 0x9218788 scheduled.
    CPU 2 / t = 4294667299: Task 0x9217e48 scheduled.
    emad@emadR61 ~/Desktop/LinSched-master $



    ایده های جالبی پست این برنامه هست. اگه بتونید پروسه رو بوصورت پویا درست کنید و ساختار برنامه رو خوب متوجه بشید خیلی خوبه.

  6. #6

    نقل قول: کار با linsched

    سلام
    ممنون از پاسختون
    من هم بار اول اونو کامپایل کردم جواب داد ولی بعدا این ارور رو داد
    با این دستور کامپایل می کنم
    gcc linschded.c -o lin
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون خیلی برام مهمه پروژه سیستم عامل ارشدمه

  7. #7

    نقل قول: کار با linsched

    با make کامپایل کردم درست شد
    حالا اگه بخوام یه برنامه تست بنویسم چیکار کنم؟ برنامه ای که توو این لینک نوشته بخش listing 4
    http://www.ibm.com/developerworks/li...ler-simulator/
    البته توو stackoverflow مراحلشو نوشته ولی متوجه نشدم میشه راهنمایی کنید دوست عزیز؟
    اینم لینک stackoverflow
    http://stackoverflow.com/questions/8...lator-linsched

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  3. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  4. توابع کار با string ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •