نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن رکورد به database از طریق Entity frameWork

  1. #1

    Cool مشکل در وارد کردن رکورد به database از طریق Entity frameWork

    سلام من می خوام یک رکورد اضافه کنم با دستورات زیر
    person t = new person();

    t.name = "ali";

    t.lastname = "heidari";

    t.numberr = 2222222;

    t.address = "dfasdfasdfasdfasdfasdf";

    db3.people.Add(t);

    db3.SaveChanges();


    ولی با خطا زیر روبرو میشم
    An unhandled exception of type 'System.Data.Entity.Validation.DbEntityValidationE xception' occurred in EntityFramework.dll
    Additional information: Validation failed for one or more entities. See 'EntityValidationErrors' property for more details.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    learningtv.ir
    پست
    157

    نقل قول: مشکل در وارد کردن رکورد به دیتا بیس از طریق Entitiy frameWork

    احتمال می دم که Entityframework رو از طریق Nuget Package به پروژه خودت اضافه نکرده باشی .درسته یا نه ؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در وارد کردن اطلاعاتی مرکب از حرف و عدد
    نوشته شده توسط master13111 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1385, 16:27 عصر
  2. مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس!
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 00:06 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 07:26 صبح
  4. مشکل با وارد کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 19:59 عصر
  5. وارد کردن رکورد در DBISAMQuery
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •