نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با نوتیفیکیشن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    مشکل با نوتیفیکیشن

    سلام من تعدای کلاس داره و به لایوت page2 نوتیفیکیشن تعریف می کنم(باتون می زارم) و در کلاس page2 اینو را به کار می گیرم
    و با این کد هم کار می کنم


    Intent notificationIntent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW);
    notificationIntent.setData(Uri.parse("market://details?id=ir.test"));
    startActivity(notificationIntent);


    اما وقتی برنامه باز شد در page1 کلیک می کنم که برم به page2 کد بالا عمل می کنه و به بازار میره
    یعنی هم به page2 میره و هم به بازار
    درضمن در page 2 هم نوتیفیکیشن به خوبی کار میکنه با زدن باتون لطفا راهنمای کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با نوتیفیکیشن

    کسی نیست این بلا سرش اومده باشه؟
    زیر کد بالا هم این کدو دارم که احتمال میدم از این باشه اما نمی دانم چجوری حلش کنم



    PendingIntent contentIntent = PendingIntent.getActivity(this, 0, notificationIntent, 0);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با نوتیفیکیشن

    چرا کسی نمی گفت سوال به این راحتی باید اینو حذف می کردم کدو کپی کرده بودم نخونده بودمش تشکر


    startActivity(notificationIntent);

  4. #4

    نقل قول: مشکل با نوتیفیکیشن

    نقل قول نوشته شده توسط raha_jon مشاهده تاپیک
    چرا کسی نمی گفت سوال به این راحتی باید اینو حذف می کردم کدو کپی کرده بودم نخونده بودمش تشکر


    startActivity(notificationIntent);
    سلام چرا مگه باید اینو حذف میکردی؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با نوتیفیکیشن

    بله باید حذف می شد

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •