نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    سلام دوستان

    شاید سوالم خیلی پیشپا افتاده باشه . من می دونم فرم یه خاصیت داره به نام location که x,y بهش میدی و در اون نقطه اجرا میشه ولی من می خوام که رزولوشن صفحه دسکتاپ هر چی باشه فرمم پایین ترین قسمت سمت راست دسکتاپ اجرا بشه مثل گجت های ویندوز 7

    مثلا فرمی دارم که یه کار ساده میکنه مثلا چک میکنه ببینه کدوم سرورها وصل هستند میخوام فرمم در حد یه گجت با سایز کوچیک باشه . همیشه پایین دسکتاپ باشه نه اینکه من دستی ببرم بذارمش اونجا

    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط sajadzare مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    شاید سوالم خیلی پیشپا افتاده باشه . من می دونم فرم یه خاصیت داره به نام location که x,y بهش میدی و در اون نقطه اجرا میشه ولی من می خوام که رزولوشن صفحه دسکتاپ هر چی باشه فرمم پایین ترین قسمت سمت راست دسکتاپ اجرا بشه مثل گجت های ویندوز 7

    مثلا فرمی دارم که یه کار ساده میکنه مثلا چک میکنه ببینه کدوم سرورها وصل هستند میخوام فرمم در حد یه گجت با سایز کوچیک باشه . همیشه پایین دسکتاپ باشه نه اینکه من دستی ببرم بذارمش اونجا

    ممنون میشم راهنمایی کنین
    مطمئن نیستم خودم چون تست نکردم اما فکر کنم این راه که میگم جواب بده.شما میتوانید رزولوشن تصویر رو با یک خط کد بدست بیارید،مثل کد نمونه ی زیر :
                Rectangle resolution = Screen.PrimaryScreen.Bounds;
    Console.WriteLine(resolution.Width + " " + resolution.Height);

    حالا با توجه به رزولوشن مانیتور جوری فرم رو تنظیم کنید تا در گوشه نمایش داده شود.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    //نمايش فرم از سمت راست دسکتاپ
    رفرنس را اضافه کن از قسمت اد رفرنس تب - نت PresentationFramework
    //عدد 125 را مي توان تغيير داد




    حالا در فرم لود کد زیر رو قرار بده


    this.Top = (int)System.Windows.SystemParameters.VirtualScreen  Height - 125;
    this.Left = (int)System.Windows.SystemParameters.VirtualScreen Width - 125;
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    توی فرم لود بنویسید:


    int boundWidth = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width;
    int boundHeight = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height;
    int x = boundWidth - this.Width;
    int y = boundHeight - this.Height;
    this.Location = new Point(x,y-40);

  5. #5

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    این تابعش فقط کافیه تو فرم لود صداش بزنی


            private void SetValues()
    {
    int xPos = 0;
    int yPos = 0;
    xPos = Screen.GetWorkingArea(this).Width;
    yPos = Screen.GetWorkingArea(this).Height;
    this.Location = new Point(xPos - this.Width, yPos - this.Height);
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    این مهم نیست الان فرم کجا باشه اصلا مهم نیست زمانی مهم میشه که بتونی بفهمی که ایا تسک بار مخفی هستش یا نه اگه مخفی هستش 30 px رو اضافه منه وگر نه 30 تا رو گم کنه از پایین درسته؟
    لطفا جواب بدید که چطور میشه فهمید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: قرار گرفتن فرم در گوشه ی پایین سمت راست دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    این مهم نیست الان فرم کجا باشه اصلا مهم نیست زمانی مهم میشه که بتونی بفهمی که ایا تسک بار مخفی هستش یا نه اگه مخفی هستش 30 px رو اضافه منه وگر نه 30 تا رو گم کنه از پایین درسته؟
    لطفا جواب بدید که چطور میشه فهمید؟
    فکر کنم در این لینک جوابتون رو بگیرید : http://stackoverflow.com/questions/2...s-hidden-or-no

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن فرم در گوشه پائین سمت راست مانیتور.
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 18:29 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن همیشگیه فرم برنامم در پایین سمت راست
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 19:34 عصر
  3. محل قرار گرفتن فرم روی صفحه
    نوشته شده توسط hrshojaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 14:54 عصر
  4. قرار گرفتن فرم Add-in روی پروژه
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:23 عصر
  5. قرار گرفتن فرم جدید در هنگام showmodal پشت فرم اصلی
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 11:51 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •