نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: منظور از httpcontext چیست

  1. #1

    منظور از httpcontext چیست

    این کد سبد خرید در سایت مایکروسافت هست .کلاس shoppingCart در پوشه ی model
    ولی این قسمت از کد رو اصلا نمی فهمم منظورش چیه...
    2 تا سوال اینکه
    1- این httpContext چیه که به متد GetCart پاس داده شده؟
    2- متد دوم که کلا نا مفهومه برام؟ینی چی اصلا؟چرا static تعریف شده :(
    با زبان ساده تر توضیح بدین لطفا تا بفهمم مطلب از چه قراره

     public static ShoppingCart GetCart(HttpContextBase context)
    {
    var cart = new ShoppingCart();
    cart.ShoppingCartId = cart.GetCartId(context);
    return cart;
    }

    // Helper method to simplify shopping cart calls
    public static ShoppingCart GetCart(Controller controller)
    {
    return GetCart(controller.HttpContext);
    }


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار jafar01
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    74

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست

    هر پروؤه هست یعنی ایجاد میکنی هست ...............

  3. #3

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست

    :| بسیار عالی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست

    سلام

    سایت MSDN اینطور نوشته :

    Encapsulates all HTTP-specific information about an individual HTTP request.
    یعنی هرچی اطلاعاتی که در یک درخواست از نوع HTTP وجود داره در این کلاس کپسوله میشه.

  5. #5

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست


  6. #6

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست

    اشیاء از نوع HttpContext تمام اطلاعات مرتبط با درخواست جاری HTTP را درون خود دارند. اشیاء HttpContext به ازای هر درخواست HTTP ساخته می شود و اطلاعاتی نظیر Request, Response, Server, Session, Cache, User و ... را درون خود دارد. شئ HttpContext ایجاد شده در پایان رسیدگی به درخواست HTTP از بین می رود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: منظور از httpcontext چیست

    سلام

    ایا تمام اطلاعات Request, Response, Server, Session, Cache, User و cookieها در هر بار درخواست به سرور بین مرورگر و سرور ارسال میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. منظور از fluryy چیست
    نوشته شده توسط harani در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1393, 22:37 عصر
  2. سوال: منظور از NaN چیست ؟ چرا Exepetion Error نمیدهد ؟ صفر double صفر حدی است و صفر int صفر مطلق ؟
    نوشته شده توسط a.seieddokht در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 22:26 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1391, 12:44 عصر
  4. منظور از ریموت چیست
    نوشته شده توسط سعید20 در بخش Foxpro
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 20:43 عصر
  5. منظور از علامتدار یا بدون علامت در .Net چیست ؟
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 04:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •