نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: میخوام یه subkey توی رجیستری باز کنم اما خطا میده. چه کار کنم

  1. #1

    میخوام یه subkey توی رجیستری باز کنم اما خطا میده. چه کار کنم

    این کدمه:
                RegistryKey OurKey = Registry.Users;
    OurKey = OurKey.OpenSubKey(".DEFAULT", true);

    و این خطا رو میده: Requested registry access is not allowed.

  2. #2

    نقل قول: میخوام یه subkey توی رجیستری باز کنم اما خطا میده. چه کار کنم

    برنامه باید run as administrator بشه ....

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور توی Codevision 2 با SD Memory و FAT کار کنم ؟
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 16:00 عصر
  2. پیجم از نستد مسترپیج داره ارث میگیره اما خطا میده
    نوشته شده توسط hgh.just.hony در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1391, 11:14 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1390, 22:11 عصر
  4. مبتدی: میخوام ajax یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا شروع کنم .
    نوشته شده توسط kaka_abe در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 18:59 عصر
  5. سوال: من میخوام از بخش++c دات نت استفاه کنم اما برخی از include هامو نمی شناسه
    نوشته شده توسط tobibay در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 آذر 1389, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •