صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 165

نام تاپیک: همپوشان

  1. #41

    نقل قول: همپوشان

    اصلاح شد

    tool=size(pelak,2);
    arz=size(pelak,1);
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');

    Ilbp=LBP(pelak,1,8,map1,'i');
    tool=size(Ilbp,2);
    arz=size(Ilbp,1);
    m1=Ilbp(:,1:round(tool*3/7));
    m2=Ilbp(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=Ilbp(:,round(tool*4/7)+1:tool);

    bins = map1.num;
    H1=hist(m1(:), 0:(bins-1));
    H2=hist(m2(:), 0:(bins-1));
    H3=hist(m3(:), 0:(bins-1));
    H4=LBP(pelak,2, 8,map1,'h');
    H5=LBP(pelak,2, 16,map2,'h');
    H=[H1, H2, H3, H4, H5];
    plot(H);

  2. #42

    نقل قول: همپوشان

    ممنونم از شما

  3. #43

    نقل قول: همپوشان

    قبلا باراهنماییتون کدی نوشتیم که خروجی تو یه فایلی ذخیره میشد،برای اینکه بتونم تواین برنامه هم خروجی رو به صورت رشته سیو کنم کدش به این صورت میشه؟؟
    کد HTML:
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    mkdir('lbp');
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    
        
        
    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);
    
    
    
    filesave=strcat(current_directory,'\lbp\hist-',file_name);
    dlmwrite('myfile.txt',filesave,H);
    end

  4. #44

    نقل قول: همپوشان

    فکر کنم این جور میشه

    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    mkdir('lbp');
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples



    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);



    filesave=strcat(current_directory,'\lbp\hist-',file_name,'.txt');
    dlmwrite(filesave,H);
    end


    فقط یک نکته اینکه map1 و map2 را تنها یک بار در اول برنامه حساب کنید کافیه ( دیگه نمی خواد مرتبا اونها را حساب کنید)

  5. #45

    نقل قول: همپوشان

    1:این کدروکه مینویسم ارور میده
    کد HTML:
    c=imread('file');
    2:منظورتون کدgetmapping که یه بار بنویسم؟؟؟

  6. #46

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    1:این کدروکه مینویسم ارور میده
    کد HTML:
    c=imread('file');
    2:منظورتون کدgetmapping که یه بار بنویسم؟؟؟
    اگه بتونید کد ها را داخل تگ HTML نذارید داخل یه تگ دیگه مثل VB بذارید بهتر نشون داده میشه

    file را داخل ' ' قرار ندهید
    منظورم map1=getmapping هست

  7. #47

    نقل قول: همپوشان

    بله چشم.
    بازم ارور داد
    Undefined function or variable 'file'.

    Error in Untitled15 (line 17)
    c=imread(file);

  8. #48

    نقل قول: همپوشان

    دقت کنید داخل فولدر مورد نظر فایلها با پسوند jpg باشند نه JPG در غیر این صورت کد را تغییر بدید
    این جور اجرا می کنید و خطا میده؟

    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    mkdir('lbp');
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples



    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);

    c=imread(file);

    filesave=strcat(current_directory,'\lbp\hist-',file_name,'.txt');
    dlmwrite(filesave,H);
    end

  9. #49

    نقل قول: همپوشان

    ارورش رفع شدو همه هیستوگرامهای نهایی سیو میشه تو فولدر،امافقط یکیشو نمایش میده،میخوام همشونو نمایش بده

  10. #50

    نقل قول: همپوشان

    قبل از هر دستور plot یه دستور figure بنویسید تا پلات ها در پنجره های جدید ایجاد بشن

  11. #51

    نقل قول: همپوشان

    سلام
    میشه درمورد کلاسیفایر svmراهنماییم کنید؟؟چطوری میتونم داده هامو اموزش بدم؟؟

  12. #52

    نقل قول: همپوشان

    lotfan mishe komakam konid????????

  13. #53

    نقل قول: همپوشان

    شما ابتدا باید یه برنامه svm را گیر بیارید و داده ها را مانند سایر روشها در اون آموزش بدید

  14. #54

    نقل قول: همپوشان

    توی تولباکس متلب نداره؟؟

  15. #55

    نقل قول: همپوشان

    فکر نکنم تولباکس داشته باشه

  16. #56

    نقل قول: همپوشان

    من این برنامه رو پیداکردم چجوری باید ازش استفاده کنم
    function [D, a_star] = SVM(train_features, train_targets, params, region)

    % Classify using (a very simple implementation of) the support vector machine algorithm
    %
    % Inputs:
    % features- Train features
    % targets - Train targets
    % params - [kernel, kernel parameter, solver type, Slack]
    % Kernel can be one of: Gauss, RBF (Same as Gauss), Poly, Sigmoid, or Linear
    % The kernel parameters are:
    % RBF kernel - Gaussian width (One parameter)
    % Poly kernel - Polynomial degree
    % Sigmoid - The slope and constant of the sigmoid (in the format [1 2], with no separating commas)
    % Linear - None needed
    % Solver type can be one of: Perceptron, Quadprog
    % region - Decision region vector: [-x x -y y number_of_points]
    %
    % Outputs
    % D - Decision sufrace
    % a - SVM coeficients
    %
    % Note: The number of support vectors found will usually be larger than is actually
    % needed because both solvers are approximate.

    [Dim, Nf] = size(train_features);
    Dim = Dim + 1;
    train_features(Dim,:) = ones(1,Nf);
    z = 2*(train_targets>0) - 1;

    %Get kernel parameters
    [kernel, ker_param, solver, slack] = process_params(params);

    %Transform the input features
    y = zeros(Nf);
    switch kernel,
    case {'Gauss','RBF'},
    for i = 1:Nf,
    y(:,i) = exp(-sum((train_features-train_features(:,i)*ones(1,Nf)).^2)'/(2*ker_param^2));
    end
    case {'Poly', 'Linear'}
    if strcmp(kernel, 'Linear')
    ker_param = 1;
    end

    for i = 1:Nf,
    y(:,i) = (train_features'*train_features(:,i) + 1).^ker_param;
    end
    case 'Sigmoid'
    if (length(ker_param) ~= 2)
    error('This kernel needs two parameters to operate!')
    end

    for i = 1:Nf,
    y(:,i) = tanh(train_features'*train_features(:,i)*ker_param (1)+ker_param(2));
    end
    otherwise
    error('Unknown kernel. Can be Gauss, Linear, Poly, or Sigmoid.')
    end

    %Find the SVM coefficients
    switch solver
    case 'Quadprog'
    %Quadratic programming
    if ~isfinite(slack)
    alpha_star = quadprog((z'*z).*(y'*y), -ones(1, Nf), [], [], z, 0, 0)';
    else
    alpha_star = quadprog((z'*z).*(y'*y), -ones(1, Nf), [], [], z, 0, 0, slack)';
    end
    a_star = (alpha_star.*z)*y';

    %Find the bias
    in = find((alpha_star > 0) & (alpha_star < slack));
    if isempty(in),
    bias = 0;
    else
    B = z(in) - a_star * y(:,in);
    bias = mean(B(in));
    end

    case 'Perceptron'
    max_iter = 1e5;
    iter = 0;
    rate = 0.01;
    xi = ones(1,Nf)/Nf*slack;

    if ~isfinite(slack),
    slack = 0;
    end

    %Find a start point
    processed_y = [y; ones(1,Nf)] .* (ones(Nf+1,1)*z);
    a_star = mean(processed_y')';

    while ((sum(sign(a_star'*processed_y+xi)~=1)>0) & (iter < max_iter))
    iter = iter + 1;
    if (iter/5000 == floor(iter/5000)),
    disp(['Working on iteration number ' num2str(iter)])
    end

    %Find the worse classified sample (That farthest from the border)
    dist = a_star'*processed_y+xi;
    [m, indice] = min(dist);
    a_star = a_star + rate*processed_y(:,indice);

    %Calculate the new slack vector
    xi(indice) = xi(indice) + rate;
    xi = xi / sum(xi) * slack;
    end

    if (iter == max_iter),
    disp(['Maximum iteration (' num2str(max_iter) ') reached']);
    else
    disp(['Converged after ' num2str(iter) ' iterations.'])
    end

    bias = 0;
    a_star = a_star(1:Nf)';

    case 'Lagrangian'
    %Lagrangian SVM (See Mangasarian & Musicant, Lagrangian Support Vector Machines)
    tol = 1e-5;
    max_iter = 1e5;
    nu = 1/Nf;
    iter = 0;

    D = diag(z);
    alpha = 1.9/nu;

    e = ones(Nf,1);
    I = speye(Nf);
    Q = I/nu + D*y'*D;
    P = inv(Q);
    u = P*e;
    oldu = u + 1;

    while ((iter<max_iter) & (sum(sum((oldu-u).^2)) > tol)),
    iter = iter + 1;
    if (iter/5000 == floor(iter/5000)),
    disp(['Working on iteration number ' num2str(iter)])
    end
    oldu = u;
    f = Q*u-1-alpha*u;
    u = P*(1+(abs(f)+f)/2);
    end

    a_star = y*D*u(1:Nf);
    bias = -e'*D*u;

    otherwise
    error('Unknown solver. Can be either Quadprog or Perceptron')
    end

    %Find support verctors
    sv = find(abs(a_star) > 1e-10);
    Nsv = length(sv);
    if isempty(sv),
    error('No support vectors found');
    else
    disp(['Found ' num2str(Nsv) ' support vectors'])
    end

    %Margin
    b = 1/sqrt(sum(a_star.^2));
    disp(['The margin is ' num2str(b)])

    %Now build the decision region
    N = region(5);
    xx = linspace (region(1),region(2),N);
    yy = linspace (region(3),region(4),N);
    D = zeros(N);

    for j = 1:N,
    y = zeros(N,1);
    for i = 1:Nsv,
    data = [xx(j)*ones(1,N); yy; ones(1,N)];

    switch kernel,
    case {'Gauss','RBF'},
    y = y + a_star(i) * exp(-sum((data-train_features(:,sv(i))*ones(1,N)).^2)'/(2*ker_param^2));
    case {'Poly', 'Linear'}
    y = y + a_star(i) * (data'*train_features(:,sv(i))+1).^ker_param;
    case 'Sigmoid'
    y = y + a_star(i) * tanh(data'*train_features(:,sv(i))*ker_param(1)+ke r_param(2));
    end
    end
    D(:,j) = (y + bias);
    end


    D = D>0;

  17. #57

    نقل قول: همپوشان

    توی ابتدای فایل نحوه استفاده را نوشته بسته به داده شما داره
    بهتره در مورد svm مطالعه کنید تا بدونید چه ورودی هایی را باید بدید
    حالا بگردید شاید از این راحت تر هم باشه که فقط داده ها رابهش بدید و خروجی بگیرید چون تو اینجا پارامترهای پیش فرض نداره حتما باید بدونید چی می خواهید بهش بدید

  18. #58

    نقل قول: همپوشان

    توی همون کدهایی که فرستاده بودم این فایل برای کلاسیفایربودازاین میتونم استفاده کنم؟؟
    function [final_accu,PreLabel] = NNClassifier(Samples_Train,Samples_Test,Labels_Tra  in,Labels_Test)

    Train_Model = Samples_Train;
    Test_Model = Samples_Test;
    numTest = size(Test_Model,2);
    numTrain = size(Train_Model,2);

    current_test = [];
    current_comp = [];
    PreLabel = [];
    current_value = 0;
    min_value = 99999;
    class_index = 1;

    for index2 = 1:numTest
    current_test = Test_Model(:,index2);
    for index3 = 1:numTrain
    current_comp = Train_Model(:,index3);

    current_value = sum(abs(current_test - current_comp));
    if(current_value<min_value)
    min_value = current_value;
    class_index = Labels_Train(1,index3);
    end
    end

    PreLabel = [PreLabel,class_index];
    min_value = 99999;
    class_index = 1;
    end

    Comp_Label = PreLabel - Labels_Test;
    Comp_Label = Comp_Label;
    accu_count = 0;
    for index3 = 1:size(Comp_Label,2)
    if(Comp_Label(1,index3)==0)
    accu_count = accu_count+1;
    end
    end

    final_accu = (accu_count/double(size(Comp_Label,2)))*100;



  19. #59

    نقل قول: همپوشان

    دقیقا چی کار می خواهید بکنید؟

  20. #60

    نقل قول: همپوشان

    یه سری تصاویر داشتم ،ازشون lbp گرفتم hلان میخوام ایناروبه یک svm بدم
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : یک شنبه 12 مرداد 1393 در 13:51 عصر

  21. #61

    نقل قول: همپوشان

    حالا svm میخواد چیکار کنه؟

  22. #62

    نقل قول: همپوشان

    که به عنوان یه ویژگی ازش استفاده کنم
    svmتومطلب دستورداره ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید
    svmtrainبرای اموزش

    و svmclassifyبرای ازمایش
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : یک شنبه 12 مرداد 1393 در 13:52 عصر

  23. #63

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    که به عنوان یه ویژگی ازش استفاده کنم(دو دسته داده دارم پلاک و غیر پلاک وقتی svm بتونه با دقت بالا جداشون کنه یعنی توی تصویر هم میتونه این کار رو بکنه.,یعنی اگر یک پنجره رو توی تصویر بلغزونم svm می تونه پیداش کنه و آشکارش کنه)
    svmتومطلب دستورداره ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید
    svmtrainبرای اموزش

    و svmclassifyبرای ازمایش
    توی هلپش فکر کنم توضیح داده حالا من متلب ندارم و از octave استفاده می کنم که چنین دستوری نداره شاید دوستان دیگه بتونند توضیح بیشتری بدهند شما خودتون یه کم جلو ببرید هر جا اشکال داشتید بگید

  24. #64

    نقل قول: همپوشان

    helpe matlabo k mikhunam yekami gij misham kasi hast betune komakam kone?????

  25. #65

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    helpe matlabo k mikhunam yekami gij misham kasi hast betune komakam kone?????
    ببینید الان توی اینترنت این صفحه هلپ svclassify هست (فکر کنم هلپ متلب هم همین طوره )آخر صفحه را نگاه کنید یک نمونه کد برای اجرا گذاشته شده همون را اجرا کنید
    بعد داده های خودتون را مطابق همین بذارید داخل کد
    اشکال کجاشت؟

    http://www.mathworks.com/help/stats/​svmclassify.html

  26. #66

    نقل قول: همپوشان

    manzuretun in code?
    load fisheriris
    xdata = meas(51:end,3:4);
    group = species(51:end);
    svmStruct = svmtrain(xdata,group,'ShowPlot',true);

    dadamo k mizaram tuye workspace vali chejuri ouno mikhune?

  27. #67

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    manzuretun in code?
    load fisheriris
    xdata = meas(51:end,3:4);
    group = species(51:end);
    svmStruct = svmtrain(xdata,group,'ShowPlot',true);

    dadamo k mizaram tuye workspace vali chejuri ouno mikhune?
    شما تعدادی هیستوگرام برای پلاکها داریدمثلا 50 تا هر کدوم به ابعاد یک در 512
    حالا تمام اینها را بچسبونید به هم تا یک ماتریس 50 در 512 ایجاد بشه
    و برای غیر پلاکها هم مثلا 30 تا هیستوگرام غیر پلاک دارید اونها را هم به انتهای اون قبلی اضافه کنید تا نهایتا یک ماتریس 80 در 512 ایجاد بشه
    که این در دستور svmtrain تشکیل پارامتر xdataرا میده
    بعد باید یک ماتریس به ابعاد 80 در یک ایجاد کنید که 50 تا عضو اول اون یک و مابقی صفر باشن و اسم ماتریس را هم بذارید group
    بعد مانند کدی که گذاشتید اجرا کنید به همین راحتی

  28. #68

    نقل قول: همپوشان

    (درکل 660 تا پلاک و 1200تا غیرپلاک دارم،ابعاد یک در479هستن)
    من میخوام مثلا دوتادرمیان دوتا غیرپلاک و یکی پلاک روبدم بهsvm،
    یعنی باید هردفعه دوتاغیرپلاک و یکی پلاک رو بهم بچسبونم؟؟( که ابعادش میشه 3در479)بعدیک ماتریس به ابعاد3در479ایجادکنم که 2تاغیرپلاک روصفربزارم اون یه دونه پلاک رو هم یک بزارم،به این شکل درسته؟؟؟

  29. #69

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    (درکل 660 تا پلاک و 1200تا غیرپلاک دارم،ابعاد یک در479هستن)
    من میخوام مثلا دوتادرمیان دوتا غیرپلاک و یکی پلاک روبدم بهsvm،
    یعنی باید هردفعه دوتاغیرپلاک و یکی پلاک رو بهم بچسبونم؟؟( که ابعادش میشه 3در479)بعدیک ماتریس به ابعاد3در479ایجادکنم که 2تاغیرپلاک روصفربزارم اون یه دونه پلاک رو هم یک بزارم،به این شکل درسته؟؟؟
    شما باید ابتدا از پلاک و غیر پلاک هر کدومشون دو سوم اونها را واسه آموزش و یک سوم را برای آزمایش جدا کنید یعنی 440 پلاک به همراه 800 غیر پلاک ( جمعا 1240) را برای آموزش و مابقی (220 پلاک و 400 غیر پلاک جمعا 620 ) را برای آزمایش نگه دارید
    اینکه دو در میون باشن ترتیبشون مهم نیست همون بهتره که مثلا ماتریس که 1240 در 479 هست، تعداد 440 تای اولی پلاک و مابقی غیر پلاک باشن یعنی لازم نیست یک در میون بذارید چون وارد برنامه که میشه اصلا ربطی به ترتیب نداره
    بنابراین شما در ابتدا یک اتریس 1240 در 479 به نام xdata برای svmtrain ایجاد می کنید سپس یک ماتریس 1240 در یک به نام group ایجاد می کنید که 440 تای اولی یک باشه و بقیه صفر باشه
    سپس با svmclassify داده هایی که برای آزمایش نگه داشته بودید را طبقه بندی می کنید و کارآیی روش را به دست می آورید

  30. #70

    نقل قول: همپوشان

    اتصال مثلا 2تا ماتریس به این شکله؟

     C=cat(1,A,B) 


    چجوری ایناروبهم بچسبونم
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : دوشنبه 13 مرداد 1393 در 20:28 عصر

  31. #71

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    اتصال مثلا 2تا ماتریس به این شکله؟

     C=cat(1,A,B) 


    چجوری ایناروبهم بچسبونم
    این داده ها کجا هستند توی فایلند یا جای دیگه؟

  32. #72

    نقل قول: همپوشان

    نه منظورم اینه E=cat(1,A,B)

    نمیدونم چرا به اون شکل نمایش داده شد

  33. #73

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    نه منظورم اینه E=cat(1,A,B)

    نمیدونم چرا به اون شکل نمایش داده شد
    مثلا شما یه ماتریس a,b دارید می خواهید به هم بچسبونید
    که اگه بخواهید ستون به ستون باشه میشه c اگه بخواهید سطر به سطر باشه میشه d

    a=[1 2 3];
    b=[4 5 6];
    c=[a b];
    d=[a; b];

    یه مثال دیگه من یک ماتریس خالی به ابعاد 10 در سه میسازم و می خوام سطرهای اون را با ماتریس های یک در سه پر کنم
    توجه: دستور rand یه سری عدد تصادفی میسازه که برای این مثال به کار بردم

    a= zeros(10,3);

    for i=1:10
    b=rand(1,3);
    a(i,:)=b;
    end

  34. #74

    نقل قول: همپوشان

    خب 1240تارو چجوری بهم بچسبونم متوجه نمیشم

  35. #75

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    خب 1240تارو چجوری بهم بچسبونم متوجه نمیشم
    من هم دارم همین میگم این داده ها کجا هستند؟ توی workspace یا توی فایل ذخیره شدن؟

  36. #76

    نقل قول: همپوشان

    من توی فایل دارم این داده هارو،نمیدونم باید بیارم توی workspace یا نه؟؟؟؟؟؟

  37. #77

    نقل قول: همپوشان

    من فرض کردم دو تا فولدر هست به نام pelak و nonpelak و پسوند فایلها هم txt هست
    اطلاعات هر کدوم را می ریزه داخل دو تا ماتریس
    حالا کاری که شما می کنید اینکه که به همون ترتیبی که گفتم داده ها را از این ماتریس ها استخراج کرده و در ماتریس xdata میذارید اگه به مشکل برخوردید اطلاع بدید

    cd pelak;
    fil=dir('*.txt');
    for i=1:numel(fil)
    pelakdata(i,:)=dlmread(fil(i).name);
    end

    cd nonpelak;
    fil=dir('*.txt');
    for i=1:numel(fil)
    nonpelakdata(i,:)=dlmread(fil(i).name);
    end

  38. #78

    نقل قول: همپوشان

    فقط اولی رو میخونه
    Error using cd
    Cannot CD to nonpelak (Name is nonexistent or not a directory).

    Error in Untitled (line 9)
    cd nonpelak;

  39. #79

    نقل قول: همپوشان

    این را بذارید

    cd ..
    cd nonpelak;

  40. #80

    نقل قول: همپوشان

    قبلا تو یه فایلی به همون ترتیبی که فرمودید برای ازمایش و یه فایلم برای اموزش جدا کردم،ولی الان چجوری باید ازتوی ماتریس واسه اموزش و ازمایش جداکنم؟

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: شبکه های همپوشان( overlay networks)
    نوشته شده توسط hamid_shabahang در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •