نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    Post فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    سلام به همه دوستان من برای گزارش گیری از این کد زیر استفاده میکنم و به وقتی روی دکمه پرینت کلیک میکنم برای اولین بار لیست مورد نظرم رو پرینت میکنه

    ولی وقتی میبندم و داده جدیدی رو وارد دیتابیس میکنم و مجدد پرینت میگیرم همون داده های قبلی رو پرینت میکنه حتی داده ها رو هم حذف کنم

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن کد من هم اینه


    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();
    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.Show();


    گزارش گیری با Stimulsoft Reports

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    قبل از show کردن گزارش، اینو بنویس
    StiReport1.Compile();


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    ممنون دوست عزیز ولی دفعه اول فقط پرینت میگیره و دفعه دوم صفحه خالی میشه و باید فرم و ببندیم و دوباره باز کنیم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان من برای گزارش گیری از این کد زیر استفاده میکنم و به وقتی روی دکمه پرینت کلیک میکنم برای اولین بار لیست مورد نظرم رو پرینت میکنه

    ولی وقتی میبندم و داده جدیدی رو وارد دیتابیس میکنم و مجدد پرینت میگیرم همون داده های قبلی رو پرینت میکنه حتی داده ها رو هم حذف کنم

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن کد من هم اینه


    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();
    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.Show();


    گزارش گیری با Stimulsoft Reports
    من هم همین مشکل رو دارم
    دوستان کسی نیست کمک کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    من دیتاسورس رو درون خود محیط دیزاین استیمول تعریف میکنم و جدول یا پروسیجر رو تو اون تعریف می کنم
    و سمت کد فقط استیمول رو show می کنم
    و هیچوقت این مشکلی که شما می گین رو نداشتم
    اگه خواستین بگین براتون مثال بزنم

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط s.karim مشاهده تاپیک
    من دیتاسورس رو درون خود محیط دیزاین استیمول تعریف میکنم و جدول یا پروسیجر رو تو اون تعریف می کنم
    و سمت کد فقط استیمول رو show می کنم
    و هیچوقت این مشکلی که شما می گین رو نداشتم
    اگه خواستین بگین براتون مثال بزنم
    اگه لطف کنید و یک مثال بزنید ممنون میشم دوست عزیز

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

     private void btReport_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + "\\Report\\ArzReport.mrt");
    report.Compile();
    report.Render();
    report.Show();

    }




    07-27-2014 10-22-44 ق-ظ.png

    07-27-2014 10-23-32 ق-ظ.png

    07-27-2014 10-28-01 ق-ظ.png
    جالا اگه خواستی می تونی کانکشن و سایر تنظیمات رو از درون کد هم تنظیم کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    من برای این کار میام و مثلا FilmDataSet.xsd به این اسم ایجاد میکنم و با دیتابیس و جدول مورد نظرم ارتباط میدم بعد روی stiReport1 که اوردم توی صفحه راست کلیک میکنم و Datasource دیتا ستم رو انتخاب میکنم باز روی stiReport1 کلیک راست و وارد صفحه طراحی میشم

    این مدلی هم درست کار میکنه ولی همونطور که میگم فقط دفه اول داده ها رو نشون میده دفعات بعدی تکراری نشون میده و داده های جدید رو نه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();
    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.Dictionary.Clear();
    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();
    stiReport1.Show();

    و دقت داشته باشین که حتما نام dataTable در کد دقیقا با نام دیتاسورس درون استیمول یکی باشه
    آخرین ویرایش به وسیله s.karim : یک شنبه 05 مرداد 1393 در 13:29 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    شما mrt را از ول new کن.
    Stireport = new ..

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    من این نمونه رو تست کردم درست کار نکرد باز همون مشکل قبلی رو داشت

    به این stiReport1.ResetReport(); هم گیر میده و میگه وجود نداره به جاش Reset خالی وجود داره ازونم استفاده کردم جواب نداد

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    36

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    قبل از نمایش گزارش این کد رو بزارین مشکل حل میشه


    stiReport1.Render();

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1= new Stimulsoft.Report.StiReport();
    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();

    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);

    stiReport1.Dictionary.Clear();

    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();

    stiReport1.Compile();

    stiReport1.Render();

    stiReport1.Show();


  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    خیلی ممنون از دوستان حل شد

    برای اینکه داده های جستجو شده مورد نظرمون رو نشون بدم چطوری عمل کنم من به این شکل عمل میکنم

    آیا این راه درستشه یا نه روش های مناسبتر دیگه ای هم هست؟

               FilmDatabaseDataSet1TableAdapters.TBLOzvTableAdapt  er a = new FilmDatabaseDataSet1TableAdapters.TBLOzvTableAdapt  er();
    a.Fill(filmDatabaseDataSet11.TBLOzv);
    stiReport1.Dictionary.Clear();
    stiReport1.RegData(filmDatabaseDataSet11.TBLOzv, textBox1.Text);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();
    stiReport1.Show();


    این نمونه هم کار میکنه فقط میخوام بدونم راه مناسبی هست یا نه؟

    و یه سوال دیگه اینکه فایل نهایی من روی کدوم سیستم عامل ها بدرستی کار خواهد کرد ؟

    روی 64 بیتی 7 که کار میکنه ولی 32 بیتی گیر میده این رو چطوری میتونم رفعش کنم؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    برای 32 بیتی باید dll های 32 بیتی رو هم در کنار dll های 64 بیتی کنار exe برنامه ات کپی کنی که هم رو 64 جواب بده هم رو 32

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    همه ی دنیا رو گشتم... مثلی که این مشکل حل شدنی نیست ... ولی آخر خودم با 3 روز امتحان همه ی متدهای stimul پیداش کردم...تو این سه روز دیگه دیوونه شدم... گفتم بیام نذارم شما مثل من بشید

    من رو همون کدی که دوستمون تو پست اول گذاشته توضیح می دم

    قدم اول: شما باید قبلا گزارشی را که طراحی کردید رو کنار برنامه ذخیره کرده باشید که اون هم با کلیک روی stiReport1 که به پرژه اضافه کردید و انتخاب گزینه Save Report to File انجامش بدید

    قدم دوم: قبل از خط دوم که جدولتون را پر می کنید و این کد هست

    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);


    باید جدولتون رو clear کنید که با این کد انجامش بدید :

    DataSetLoginKala1.Anbar.Clear();


    و یا هر تعداد جدولی که می خوای پر کنید اول باید مثل همینی که مثال زدم clear کنید.

    قدم سوم: قبل از خط دوم که این کد هست

    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);


    باید این کد رو بنویسی:

    stiReport1.Dispose();


    و بعد هم گزارشی که تو قدم اول گفتم رو باید load کنید با این کد(من اسم گزارش رو گذاشتم Report123 خب دیگه برو حالشو ببر) :

    stiReport1.Load("Report123.mrt");


    مخصوصا این مدلی توضیح دادم خودم هم نفهمیدم چی گفتم... کد نهایی میشه یه چیزی شبیه به این
    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();
    DataSetLoginKala1.Anbar.clear();
    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);
    stiReport1.Dispose();
    stiReport1.Load("Report123.mrt");
    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);

    stiReport1.Show();



    من اگر بگم که تشکر کن که دیگه مزه نمیده پس برای اینکه تشکرتون بچسبه نمیگم که تشکر یادت نره


    آخرین ویرایش به وسیله Imenam : یک شنبه 05 مرداد 1393 در 14:33 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    مرسی دوست عزیز فقط من فایل طراحی پرینت رو بیرون از پروژه ندارم که داخل خود پروژم میسازم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط s.karim مشاهده تاپیک
    برای 32 بیتی باید dll های 32 بیتی رو هم در کنار dll های 64 بیتی کنار exe برنامه ات کپی کنی که هم رو 64 جواب بده هم رو 32
    این ها رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    وقتی استیمول رو روی سیستمت نصب می کنی توو شاخه ای که نصب شده برو
    بعدش برو داخل bin
    dll های 32 بیت و 64 بیت وجود دارن هرکدوم رو می خوای بردار و کپی کن توی شاخه ی خروجی برنامت

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    سلام مرسی بابت جواب و راهنمایی ولی من همه این فایل های dll رو کپی کردم ولی کار نمیکنه البته روی لپ تاپ من الان 64 بیت نصبه باز فردا روی لپ تاپ خواهرم میبرم 32 بیته تست میکنم ببینم جواب میده یانه ولی قبلا همه فایل های dll رو اضافه کردم کار نمیکرد

    اگه میشد به اسم بگید که عالی میشد

    تا اونجایی که من تست کردم این دو تا فایل نیازه

    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Report.dll

    وقتی روی سون 64 بیت تست میکنم کار میکنه ولی 32 بیت نه کلا برنامه رو نمیزاره اجرا کنه ولی وقتی این dll ها رو کپی میکنم برنامه رو اجرا میکنه ولی پرینت خطا میده

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    یکی از فیلد های دیتابیسم فقط اسم عکس ذخیره کردم به صورت mahmood.jpg و .... اگه بخوام اینا رو هم توی هر ردیف پرینت مثل داده های دیگه نشون بدم چیکار کنم

    ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    07-28-2014 09-55-01 ق-ظ.png

    dll های استیمول مورد نیاز برای اپلیکیشن ویندوزی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    نمایش تصویر از طریق آدرس فایلی که در دیتابیس ذخیره شده:
    درون محیط دیزاین استیمول:

    07-28-2014 01-03-35 ب-ظ.png
    آخرین ویرایش به وسیله s.karim : دوشنبه 06 مرداد 1393 در 12:53 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    ممون از جوابتون

    فقط همین کد رو بنویسم؟ مسیر کنار برنامه رو خودش چطوری تشخیص میده؟ عکس های من داخل پوشه poster کنار فایل اجرایی هست این مسیر رو چطوری بهش بدم؟

    یا خودش تشخیص میده؟

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    به جای DataSourceName نام فیلد مربوط به تصویرم رو نوشتم درسته؟ و بعدشم URLFileName چطوری آدرس رو وارد کنم ممنون میشم واضحتر بیان کنید

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    سلام من وقتی میخوام روی ویندوز 32 بیتی 7 پرینت بگیرم این خطا رو میده اون فایل های dll رو هم اضافه میکنم ولی باز این خطا رو میده

    Untitled.png

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    سلام به دوستان عزیز بعد از گذشت چند روز من نتونستم این تصویر رو فراخوانی و نشون بدم تو پرینت همچنینی مشکل خطای اجرا نشدن پرینت تو ویندوز های 32 بیتی 7

    داخل یه پروژه ساده کار کردم پرینت رو ممنون میشم دوستان یه نگاهی بندازن. این مشکل نشون دادن تصویر و ... فکر کنم مشکل خیلی از دوستان باشه

    http://s5.picofile.com/file/8132854776/Report.rar.html

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    با کمک دوست عزیز fakhravari تونستم نمایش تصاویر رو حل کنم گفتم اینجا هم بگم دوستان دیگه یاد بگیرن
    کافیه تو ابزارImage برید قسمت ImageURL و داخلش این رو بنویسید

    Poster/{TBLOzv.ImageName}


    کلمه Poster پوشه تصاویر هست که کنار فایل اجرایی و دیتابیس هست که عکس ها داخل اون قرار دارن

    TBLOzve هم نام جدول هست و Imagename هم نام فیلد تصاویر هست که داخلش نام عکس ها با فرمتشون نوشته شده مثل m1.jpg و ...

    باز دم همه دوستان که راهنمایی میکنن گرم

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    بر بی خبران کشکک صلوات. با یک کنترل کافیه داخل ویور فرم قرار بدی دیگه چرا این همه مطلب رو پیچوندید عزیزان برنامه نویس.فرم بسته بشه گزارش هم رفرش میشه وصلام

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    اینم
    نمونه

    DatEntities db = newDatEntities();


    var query1 = from i in db.Table3


    select i;

    (stiReport5.GetComponentByName(
    "Namsh") asStiText).Text = Properties.Settings.Default.namsh;

    stiReport5.RegBusinessObject(
    "Table3", query1);


    // stiReport5.Design();

    stiReport5.Render();

    stiReport5.Show();

    stiReport5.Render(
    false);

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فراخوانی مجدد اطلاعات هنگام گزارش گیری

    اینم بهترین جواب
      table4BindingSource.DataSource = db.Table4.Where(c=>c.id==m);            stiReport3.RegBusinessObject("Table4", table4BindingSource);
    stiReport3.Render();
    stiReport3.Show();

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش Crystal Report در هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط mahfeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 22:14 عصر
  2. خطا در هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 14:28 عصر
  3. سوال: ویرایش نامه هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط soft-c در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 23:30 عصر
  4. استفاده از progress bar هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط PERFORIN در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 23:47 عصر
  5. پنهان کردن فیلد ها در هنگام گزارش گیری سابفرم
    نوشته شده توسط sinas1386 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 10:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •