نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی

    من با کد زیر تعداد روزهای بین دوتاریخ را مشخص می کنم و کار هم می کنه
    ولی وقتی تاریخ رو روی 31 تنظیم می کنم خطای فوق رو میده
    چی کار کنم که درست کار کنه و فقط به سی و یکم گیر نده

    var d1 = Convert.ToDateTime(@"1393/04/31");
    var d2 = Convert.ToDateTime(@"1393/04/31");
    MessageBox.Show((d2 - d1).TotalDays.ToString());



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی

    DateTime برای تاریخ میلادی استفاده میشه.از کلاس PersianCalendar برای شمسی استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی

    میشه ی مثال بزنی ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی

    دوستان من با کار بر روی روز سی و یکم ماه مشکل دارم
    یکی بیاد کمک کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خطای String was not recognized as a valid DateTime. هنگام محاسبه تاریخ شمسی


تاپیک های مشابه

  1. string was not recognized as a valid datetime مشکل
    نوشته شده توسط lovee20002002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 08:03 صبح
  2. سوال: ارور String was not recognized as a valid Boolean
    نوشته شده توسط afshin_zeinal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 21:34 عصر
  3. String was not recognized as a valid DateTime
    نوشته شده توسط morteza_mokhtari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 21:44 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1391, 09:10 صبح
  5. سوال: String was not recognized as a valid date time دلیل این ارور؟
    نوشته شده توسط samaram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •