نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت چطوریه؟

    مثلا یه سری اطلاعات از دیتابیس در کمبو باکس نشون داده بشه (اینو بلدم) بعد بالای لیست یه گزینه همه موارد هم باشه. (اینو بلد نیستم)
    البته از طریق کنترل کمبو باکس گزینه دلخواه را وارد میکنم ولی بعد از بایند شدن فقط اطلاعات دیتابیس نشون داده میشه و گزینه های قبلی حذف میشن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت چطوریه؟

    مثلا یه سری اطلاعات از دیتابیس در کمبو باکس نشون داده بشه (اینو بلدم) بعد بالای لیست یه گزینه همه موارد هم باشه. (اینو بلد نیستم)
    البته از طریق کنترل کمبو باکس گزینه دلخواه را وارد میکنم ولی بعد از بایند شدن فقط اطلاعات دیتابیس نشون داده میشه و گزینه های قبلی حذف میشن
    اگه از دیتا تیبل استفاده می کنی اول یه ردیف پیش فرض به موجودیهای دیتاتیبل اضافه کن بعد به کمبو وصل کن

    da.Fill(dt);DataRow row = dt.NewRow();
    row["Category"] = "<-انتخاب شما->";
    dt.Rows.InsertAt(row, 0);
    CBParent.DataSource = dt;


    وایضا فی linq :

    List<Asignatura> list1 = new List<Asignatura>();



    var result1 = from p in GHEntities.Asignaturas
    orderby p.nombre_asignatura
    select p;


    list1.AddRange(new Asignatura[]
    {
    new Asignatura
    {
    id_asignatura = "-1",
    nombre_asignatura = "<Select a subject>"
    }
    });


    foreach (Asignatura asignatura in result1)


    {
    list1.Add(asignatura);
    }
    this.cb0101.DataSource = list1;
    this.cb0101.DisplayMember = "nombre_asignatura";
    this.cb0101.ValueMember = "id_asignatura";
    this.cb0101.SelectedValue = clase.id_asignatura.ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    از linq استفاده میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    Asignatura چیه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    GHEntities
    clase.id_asignatura
    cb0101

    چی هستن؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    GHEntities
    clase.id_asignatura
    cb0101

    چی هستن؟
    قبل از اینکه نتیجه کوئری مستقیما به کمبوباکس وصل بشه درون یه لیست قرار داده می شه بعد در همون حال یه گزینه پیش فرض هم به اول لیست اضافه می شه
    بعد تشکیلات کمبو به جای اتصال مستقیم به کوئری به لیست وصل می شه

    GHEntities نام لیست هست

    id_asignatura هم همون گزینه پیش فرض هست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    خب به اینا ارور میگیره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    تصویر ضمیمه را ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    www.rayanehkhabar.com بهتره کدی که خودت کمبوباکس رو پر میکنی و بدون خطا هست رو بزاری تا اصلاح بشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    comboBoxEx2.DataSource = db.cells.OrderByDescending(c => c.row).Select(c => c.pdate).Distinct();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    نقل قول نوشته شده توسط www.rayanehkhabar.com مشاهده تاپیک
    comboBoxEx2.DataSource = db.cells.OrderByDescending(c => c.row).Select(c => c.pdate).Distinct();
    قبل از هرچیز بایس یه کلاس با متغیرهایی که لازم دارین درست می کردین:
    public class ComboboxItem{
    public object ID { get; set; }
    public string Name { get; set; }


    }


    و بعد لیستی از اون کلاس ایجاد می کردین:

     DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext(Constants.CONN_STRING);        List<ComboboxItem> Ilist = new List<ComboboxItem>();
    var query = from c in db.zirnas.ToList() select c;
    foreach (var q in query)
    {
    ComboboxItem item = new ComboboxItem();
    item.ID = q.id;
    item.Name = q.name;
    Ilist.Add(item);
    }


    اینطوری :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    مرسی بابت راهنماییتون. کد به خوبی جواب داد.
    یه سوال:
    من برای حذف داده های تکراری توی این کد شما .Distinct() را کجا باید بزارم؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: بایند شدن اطلاعات در کمبو باکس به همراه چند گزینه ثابت

    با تغییرات زیر مشکل حل شد:
    var query = (from c in db.cells.ToList() select new {c.pdate}).Distinct();
    foreach (var c in query)
    {
    ComboboxItem item = new ComboboxItem();
    // item.ID = q.row;
    item.Name = c.pdate;
    Ilist.Add(item);
    }

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: سوال: فیلتر کردن اطلاعات یک کمبو باکس نسبت به کمبو باکس دیگر
    نوشته شده توسط hazardastan در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1392, 23:46 عصر
  2. سوال: وارد شدن اطلاعات یک تکس باکس در دو جدول ( فوری )
    نوشته شده توسط vahid-masoudi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 18:52 عصر
  3. مشکل یا بایند شدن اطلاعات در lightbox جی کوئری
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 19:18 عصر
  4. سوال: کلیک کردن روی دیتا گرید و بایند کردن اطلاعات به تکست باکس
    نوشته شده توسط javaneroz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 14:50 عصر
  5. سوال: اضافه کردن اطلاعات از کمبو باکس به دیتاگرید
    نوشته شده توسط Informatic_imani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •