نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال همزمان چند تصویر در Sql server توسط C#‎

  1. #1

    Question ارسال همزمان چند تصویر در Sql server توسط C#‎

    سلام دوستان . شرمنده مزاحم شدیم .

    هرچی هم گشتم به جواب سوالم نرسیدم !

    من میخوام از طریق سی شارپ تو sql عکس ارسال کنم .

    یعنی مثلا یه فرم داشته باشم . بعد یه دکمه باشه . اونو که زدم یه پنجره باز بشه امکان این رو داشته باشه که چند عکس رو انتخاب کنم . بعد مثلا گزینه ارسال که زدم همه ی این عکس ها به صورت رکورد های جداگانه تو دیتابیس ذخیره بشه .

    همچین چیزی امکان داره ؟

    استادای گل ممنون میشم پاسخ بدین . کارم خیلی گیره .


  2. #2

    نقل قول: ارسال همزمان چند تصویر در Sql server توسط C#‎

    واقعا کسی نیست جواب مارو بده ؟!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال همزمان چند تصویر در Sql server توسط C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط a1994n1373 مشاهده تاپیک
    واقعا کسی نیست جواب مارو بده ؟!!!
    قبل از هرچیز خاصیت انتخاب چند گانه در کنترل open filedialog رو true می کنی تا بتونی چند تا عکس رو هم زمان انتخاب کنی

    بعد تصاویر رو می ریز توی یه flowLayoutPanel و نشونشون می دی

    بعد نوبت می رسه به ذخیره

    هنگام ذخیره هم یه حلقه می گیری تا نام همه فایل ها رو بدست بیاری و دونه دونه از توی حلقه به بانک منتقل بشن


    foreach(string filename in openFileDialog1.FileNames) {

    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    learningtv.ir
    پست
    157

    نقل قول: ارسال همزمان چند تصویر در Sql server توسط C#‎‎

    دوست عزیز بیا این فیلم رایگان رو نگاه کن.امیدوارم که مشکلت حل بشه.

تاپیک های مشابه

  1. تصویر در SQL Server
    نوشته شده توسط mosavisadr در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1385, 10:23 صبح
  2. چند سؤال درباره Sql Server 2000
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 14:15 عصر
  3. Backup گرفتن تعدادی از table ها در Sql server توسط Store Procedure
    نوشته شده توسط hedayat در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:31 عصر
  4. Backup گرفتن تعدادی از table ها در Sql server توسط Store Procedure یا برنامه‌ دلفی
    نوشته شده توسط hedayat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 17:50 عصر
  5. انتخاب چند گزینه برای ارسال به sql server توسط list box
    نوشته شده توسط karagah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 15:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •