نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپی شدن فولدر

  1. #1

    کپی شدن فولدر

    سلام من میخوام یه برتامه بنوبسم که یه قولدر رو که آدرس تو یرنامه یش داده میشه در یه تایم خاصی از زمان که این زمان از کاربر گرفته مبشه و تو یه مسیر که باز تو برنامه است کپی کنه و در صورت کپی پیغام بده یه چیزی شبیه backup گرفتن ممنون میشم جواب یدین مرسی اگه سمپل یزارین

  2. #2

    نقل قول: کپی شدن فولدر

    سلام شما باید برای این کار از تایمر استفاده کنید که هر 1دقیقه یکبار چک کنه که ساعت به ساعت مورد نظر کاربر رسیده یا نه
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Interval = 60000;
    timer1.Enabled = true;
    }


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (DateTime.Now.Hour.ToString() == textBox1.Text && DateTime.Now.Minute.ToString() == textBox2.Text && DateTime.Now.Second.ToString() == textBox3.Text)
    {
    Directory.CreateDirectory(@"destination path");
    DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(@"source path");
    FileInfo[] destmyfiles = dir.GetFiles();
    foreach (FileInfo sourcemyfiles in destmyfiles)
    sourcemyfiles.CopyTo(Path.Combine(@"destination path", sourcemyfiles.Name));
    }
    }
    فقط حتما باید توی آدرس مقصد نام فولدر رو مشخص کنی تا به اون نام کپی بشه وگرنه کپی نمیشه مثلا E:\myfolder
    آخرین ویرایش به وسیله erfan_urchin : جمعه 03 مرداد 1393 در 01:21 صبح

  3. #3

    نقل قول: کپی شدن فولدر

    مرسی از کدها ولی این تایمر چه جوری اعداد رو میگیره بر چه واحدی مار میکنه من سه تکس باکس گذاشتم و مقادیر 02 رو برا ساعت و 58 را برا دقیقه و 00 را برا ثانیه و لی کار نکرد ؟؟؟؟
    میشه بگین چ حوریه؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: کپی شدن فولدر

    چون شما خیلی دقیق میخوای میتونی تایمر رو بزاری که هر ثانیه چک کنه
    timer1.Interval = 1000;

    اینجوری دیگه حتما درست میشه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش نمایش میزان کپی شدن فایل با ProgressBar در دلفی
    نوشته شده توسط راحله سعادتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1402, 21:13 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1385, 18:11 عصر
  3. نمایش میزان کپی شدن فایل با ProgressBar در دلفی
    نوشته شده توسط Laia2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 13:50 عصر
  4. کپی یک فولدر از سی دی به هارد و تشخیص اتوماتیک درایو سی دی
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 07:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •