نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مدت زمان بیکاری نرم افزار

  1. #1

    مدت زمان بیکاری نرم افزار

    سلام من یه برنامه میخوام بنویسم که محاسبه کته چقدر است که کاربر از نرم افزار (application ) استفاده نکرده (کلیک نکرده و یا به فرم دیگری نرفته است و ....)
    میدونم با تایمر ممنون میشم کد بزارین واسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    این تایپیک
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%86%DB%8C

    و این تایپیک
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1

    کد ویبی دات نت بود خود دیگه تبدیلش کن

    Public Class Form1
    Implements IMessageFilter
    Public Sub New()
    InitializeComponent()
    Application.AddMessageFilter(Me)
    Timer1.Enabled = True
    End Sub
    Public Function PreFilterMessage(ByRef m As Message) As Boolean Implements IMessageFilter.PreFilterMessage

    If (m.Msg >= &H100 And m.Msg <= &H109) Or (m.Msg >= &H200 And m.Msg <= &H20E) Then
    Timer1.Stop()
    Timer1.Start()
    End If
    End Function
    Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    Timer1.Stop()
    Application.Exit()
    End Sub
    End Class



  3. #3

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    من که نفهمیدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    من که نفهمیدم
    لینک تاپیک هایی را که آقای juza66 براتون قرارداده رو مطالعه کردید ؟؟ جواب توی همین لینک ها بود.
    در کل اگر بخوام ساده بگم اینه توی ویندوز همه چی Window هست و هر Window یک Message Quere یا صف پیام ها داره که ویندوز برای تعامل با اون Message هارو توی صف این Window قرار میده تا پردازش بشوند.مثلا وقتی با موس روی فرم کلیک میکنید یک Message به صف پیام های اون Form ارسال میشه و برنامه متوجه میشه که بر روی آن کلیک شده.با اومدن هر Message وظیفه متد WndProc بررسی اون هست تا متناسب با اون عکس العمل نشون بده.حالا شما باید در هر فرم این متد را Override کنید تا بتونید به Messageهایی که میرسه دسترسی داشته باشه.
    حالا اگر Message برسه یعنی اینکه کاربر داره با برنامه شما کار میکنه و اگر پیامی بعد 60 ثانیه نرسه میتونید به این عنوان حساب کنید که کاربر به برنامه شما کاری ندارد.

  5. #5

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    نمیشه حالا یه کد سی شارپی بزارین تا متوجه بشم!!!!! اون سایت ها هم که خیلی به دردم نخورد

  6. #6

  7. #7

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    public Form1()        {
    InitializeComponent();
    Application.AddMessageFilter(IMessageFilter);
    timer1.Enabled = true;
    }




    public bool PreFilterMessage(ref Message m)
    {
    if ((((m.Msg >= 256)
    && (m.Msg <= 265))
    || ((m.Msg >= 512)
    && (m.Msg <= 526))))
    {
    timer2.Stop();
    timer2.Start();
    }
    }

    این تبدیلش بود ولی error داره

  8. #8

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    خط 3 و 5 error داره

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    با سلام
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Runtime.InteropServices;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    struct LASTINPUTINFO
    {
    public uint cbSize;
    public uint dwTime;
    }
    [DllImport("User32.dll")]
    private static extern bool GetLastInputInfo(ref LASTINPUTINFO plii);
    public static uint GetIdleTime()
    {
    LASTINPUTINFO lastInPut = new LASTINPUTINFO();
    lastInPut.cbSize = (uint)System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeO f(lastInPut);
    GetLastInputInfo(ref lastInPut);
    return ((uint)Environment.TickCount - lastInPut.dwTime);
    }


    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text =(GetIdleTime()/1000).ToString();
    }
    }
    }




    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    این کد فقط خود برنامه رو چک نمیکنه یعنی اگه من تو برنامه word لاشم و از برنامه استفاده نکنم هم باید مدت زمان رو حساب کته در حالی که الان وقتی تو یه برنامه دیگه هسنم باز انگار برنامه فعاله؟؟؟//

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    این کد فقط خود برنامه رو چک نمیکنه یعنی اگه من تو برنامه word لاشم و از برنامه استفاده نکنم هم باید مدت زمان رو حساب کته در حالی که الان وقتی تو یه برنامه دیگه هسنم باز انگار برنامه فعاله؟؟؟//
    من یک نمونه پروژه درست کردم.اگر دوست داشتید یک نگاه بهش بندازید.یک تایمر گذاشتم که اگر مثلا 30 ثانیه هیچ کاری در برنامه انجام نشه بعد تازه شروع میکنه زمان رو حساب کنه.
    شرط فیلتر هارو رو هم کلی گرفتم،اگر بخواید میتونید خودتون Rangeشو عوض کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    کیشه یه توضیح راجبه 256 ,... این عددا چین؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    کیشه یه توضیح راجبه 256 ,... این عددا چین؟
    پیام های تو ویندوز هر کدوم یک ID دارند که میشه از این طریق تشخیص داد که این پیام چیست . در این لینک اسم پیام های مختلف مرتبط با موس نوشته شده است.مثلا زمانی که روی فرم کلیک کنید یک پیام به اسم WM_LBUTTONDOWN به فرم ارسال میشه که ID اون 0x0201 هست.
    برنامه درست کار کرد ؟

  14. #14

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    بله مرسی کاش یه تاپیکش کنی که همه استفاده کنن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    بله مرسی کاش یه تاپیکش کنی که همه استفاده کنن
    احتمالا پاکش میکنند، به دلیل تکراری بودن

    یکم بهترش کردم ، اینم عکسش :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله abbas.oveissi : دوشنبه 06 مرداد 1393 در 03:14 صبح

  16. #16

    نقل قول: مدت زمان بیکاری نرم افزار

    خیلی جالب بود این به در ده این میخوره که مسه وب سشن بزاری یعنی بعد 1 دقیقه یه فرم لاگین بیاد و از کاربر بخواد لاگین کنه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بدست آوردن مدت زمان بیکاری سیستم
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1390, 09:02 صبح
  2. مدت زمان بیکاری سیستم
    نوشته شده توسط mehdis2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 12:54 عصر
  3. سوال: مدت زمان بیکاری برنامه
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 19:03 عصر
  4. سوال: سلام خطا زمان اجرای نرم افزار
    نوشته شده توسط mohabatbiend در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 09:53 صبح
  5. سوال: خطا در زمان اجرای نرم افزار در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohabatbiend در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •