نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فوکوس روی سلولی از دیتاگرید ویو و ممانعت از نمایش SelectionBackColor در آن سلول

  1. #1

    فوکوس روی سلولی از دیتاگرید ویو و ممانعت از نمایش SelectionBackColor در آن سلول

    سلام
    امیدوارم سوالم رو بد مطرح نکرده باشم.
    من این کد رو نوشتم و این خروجی رو می ده. وقتی فوکوس روی سلولی از دیتاگریدویو قرار داره، اتفاقات اون سلول رو هم نمایش می ده که جالب در نمی آید. چه طوری اینها رو می شه زیر رنگ آبی پنهان کرد؟


    dataGridView1.AlternatingRowsDefaultCellStyle.Back Color = Color.Linen;for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    richTextBox1.SelectAll();
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Black;
    if (i%2 > 0)
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Linen;
    else
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.White;
    richTextBox1.Text = dt.Rows[i][0].ToString();
    richTextBox2.Text = dt.Rows[i][1].ToString();
    if (richTextBox1.Text.IndexOf(textBox1.Text) >= 0)
    {
    richTextBox1.Select(richTextBox1.Text.IndexOf(text Box1.Text), textBox1.Text.Length);
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.LightGray;
    }
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value = richTextBox1.Rtf;
    dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value = richTextBox2.Rtf;
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: فوکوس روی سلولی از دیتاگرید ویو و ممانعت از نمایش SelectionBackColor در آن سلول

    سلام
    جوابش این می شه:
    richTextBox1.SelectAll();
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Black;
    if (i%2 > 0)
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Linen;
    else
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.White;
    پاک می شن و به جاش این کد اضافه می شه:
    richTextBox1.Clear();

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1391, 19:43 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 02:17 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 22:26 عصر
  4. محدودیت روی یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 23:08 عصر
  5. محدودیت روی یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط parvin joon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 23:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •