نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آودن روز هفته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Lightbulb بدست آودن روز هفته

    سلام به همه دوستان من میخوام بدون یک تاریخ چه روزی از از هفته میشه ؟ یعنی مثلا 2 مرداد چند شنبه میشه ؟ (منظورم اینه تاریخ رو بدیم به برنامه و برنامه بگه چند شنبه است )
    دوم اینکه آیا میشه روز هفته رو به انگلیسی از سیستم دریافت کنیم و با استفاده از دستور case تبدیل به روز هفته فارسی کنیم یا نه ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: بدست آودن روز هفته

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان من میخوام بدون یک تاریخ چه روزی از از هفته میشه ؟ یعنی مثلا 2 مرداد چند شنبه میشه ؟ (منظورم اینه تاریخ رو بدیم به برنامه و برنامه بگه چند شنبه است )
    دوم اینکه آیا میشه روز هفته رو به انگلیسی از سیستم دریافت کنیم و با استفاده از دستور case تبدیل به روز هفته فارسی کنیم یا نه ؟
    با تشکر
    بله ، میتونید از کلاس PersianCalendar که برای خود دات نت هست ، استفاده کنید .
                PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = pc.ToDateTime(1392, 5, 3, 12, 30, 0, 0);
    MessageBox.Show(pc.GetDayOfWeek(dt).ToString())

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: بدست آودن روز هفته

    بعدشم با یه سوئیچ فارسیش کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: بدست آودن روز هفته

    سلام من از این کد استفاده کردم اما یک روز با هم تفاوت دارن روز ها نمیدونم مشکلش چیه ؟


    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = pc.ToDateTime(1392, 05, 03, 10, 25, 0, 0);


    switch (pc.GetDayOfWeek(dt).ToString())
    {
    case "Friday" :
    numday = 7;
    break;
    case "Monday":
    numday = 3;
    break;
    case "Saturday":
    numday = 1;
    break;
    case "Sunday":
    numday = 2;
    break;
    case "Tuesday":
    numday = 4;
    break;
    case "Wednesday":
    numday = 5;
    break;
    case "Thursday":
    numday = 6;
    break;
    }
    string pdayname="";
    switch (numday)
    {
    case 1:
    pdayname = "شنبه";
    break;
    case 2:
    pdayname = "یک شنبه";
    break;
    case 3:
    pdayname = "دوشنبه";
    break;
    case 4:
    pdayname = "سه شنبه";
    break;
    case 5:
    pdayname = "چهارشنبه";
    break;
    case 6:
    pdayname = "پنج شنبه";
    break;
    case 7:
    pdayname = "جمعه";
    break;
    }
    MessageBox.Show(pdayname);
    }

  5. #5

    نقل قول: بدست آودن روز هفته

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام من از این کد استفاده کردم اما یک روز با هم تفاوت دارن روز ها نمیدونم مشکلش چیه ؟
    چون الان توی سال 93 هستیم!!

    چرا دو تا switch ؟!!


    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string pdayname = string.Empty;

    switch (pc.GetDayOfWeek(dt))
    {
    case DayOfWeek.Saturday:
    pdayname = "شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Sunday:
    pdayname = "یک شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Monday:
    pdayname = "دوشنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Tuesday:
    pdayname = "سه شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Wednesday:
    pdayname = "چهارشنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Thursday:
    pdayname = "پنج شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Friday:
    pdayname = "جمعه";
    break;
    }

    MessageBox.Show(pdayname);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن روز هفته از روی تاریخ؟
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 16:17 عصر
  2. سوال: بدست آودن آخرين روز ماه
    نوشته شده توسط pc1990 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 14:50 عصر
  3. بدست آوردن روز هفته
    نوشته شده توسط rainstorm در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 21:42 عصر
  4. بدست آوردن روز هفته
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 12:42 عصر
  5. تابع جهت بدست آوردن نام روز هفته چیه ؟
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •