نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

  1. #1

    سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    یک پروژه ساده داشتم
    پروژه اینه
    یک عدد رو از ورودی بگیریم سپس مشخص کنیم که کامل است یا خیر؟
    اگر میشود راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    خب اول مقسوم عليه هاي مثبت و سره رو دربيار بعد باهم جمع كن، اگه برابر خود عدد شد، عدد كامله.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    عرض ادب
    این لینک کمکتون می کنه http://stackoverflow.com/questions/1...mbers-exercise

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    یا


    1. int number,sum=0,n;
    2. Console.Write("Enter a Number : ");
    3. number = int.Parse(Console.ReadLine());
    4. n = number;
    5. for (int i = 1; i < number;i++)
    6. {
    7. if (number % i == 0)
    8. {
    9. sum=sum + i;
    10. }
    11. }
    12. if (sum == n)
    13. {
    14. Console.WriteLine("\n Entered number is a Perfect Number");
    15. Console.ReadLine();
    16. }
    17. else
    18. {
    19. Console.WriteLine("\n Entered number is not a Perfect Number");
    20. Console.ReadLine();
    21. }


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    مقسوم عليه هاي مثبت هر عدد طبيعي (غير از خود عدد)حداكثر برابر نصف اون عدده. مثلا مقسوم عليه هاي مثبت و سره 6 برابر 1،2،3 هست.
    يه حلقه بنويس و عدد مورد نظر رو از بر اعداد 1 تا نصف عدد وروديت تقسيم كن و اگه حاصل تقسيم صحيح شد يعني بخش پذيره و مقسوم عليه رو به يك متغير با مقدار اوليه صفر اضافه كن.
    در نهايت اگر مقدار متغير برابر عدد وروديت شد، عدد ورودي كامله

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ

    دوستان میشه برای من مبندی بگید که چطوری بااستفاده ار تابع میشه عدد کامل رو نوشت به شکل ساده بدون کلاس ها و هیچ چیز مسل این که باسه یه مبتدی توضیح می دید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد نمایش اطلاعات در گردویو
    نوشته شده توسط reza_first1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 14:43 عصر
  2. مبتدی: یه سوال در مورد تبدیل عدد به حروف
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 09:19 صبح
  3. یک سوال در مورد نمایش گرید
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 07:32 صبح
  4. سوال در مورد نمایش اطلاعات Master-Detail (به صورت گروه-زیرگروه)
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 11:32 صبح
  5. سوال در مورد نمایش گرید
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 23:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •