نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    سلام
    من یه تکست باکس دارم. میخوام که وقتی یه کاربر با سیستم های اپل و مکینتاش که صفحه کلید فارسی دارن میان و عدد ١ فارسی رو وارد می کنه عدد 1 انگلیسی در تکست باکس نشون داده بشه.

    function isNum(evt) {
    var charCode = (evt.which) ? evt.which : event.keyCode
    if ((charCode >= 1776 && charCode <= 1785))
    switch (charCode) {
    case 1776:
    event.keyCode = 48;
    break;
    case 1777:
    event.keyCode = 49;
    break;
    case 1778:
    event.keyCode = 50;
    break;
    case 1779:
    event.keyCode = 51;
    break;
    case 1780:
    event.keyCode = 52;
    break;
    case 1781:
    event.keyCode = 53;
    break;
    case 1782:
    event.keyCode = 54;
    break;
    case 1783:
    event.keyCode = 55;
    break;
    case 1784:
    event.keyCode = 56;
    break;
    case 1785:
    event.keyCode = 57;
    break;
    }
    این کدی هست که خودم واسش نوشتم.ولی نمیدونم درسته یا نه.کسی نظری نداره؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    نمیدونم من سوالامو بد طرح می کنم یا برنامه نویس دیگه مثه قدیم نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    بفرمایید این فک می کنم بهتر باشه:

    تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    بفرمایید این فک می کنم بهتر باشه:

    تبدیل اعداد فارسی به انگلیسی
    ممنون از پاسختون ولی من دنبال اینم که وقتی عدد فارسی تایپ شد انگلیسی برگردونده بشه.نمیدونم اطلاع دارید یا نه که صفحه کلید استاندارد فارسی حرف "پ" روی "M" هست.صفحه کلیدهای اپل هم اینجورن.من میخوام وقتی یه کاربر با صفحه کلید فارسی تایپ کرد اعداد بلافاصله به صورت انگلیسی نمایش داده بشن.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    خب مشکل اینجاست که اگر کاربر به جای تایپ اعداد اون هارو کپی و پیست کرد از یک جای دیگه این چیزی که شما می خواید نمیشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    157

    نقل قول: تکست باکسی که اعداد فارسی را بگیرد و عدد انگلیسی نمایش دهد

    نشدن که نداریم هر کاری یه راهی داره. شما فکری به ذهنتون نمیرسه؟راستش من تازه کارم تو برنامه نویسی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1393, 06:36 صبح
  2. آموزش: تکست باکسی که سه رقم سه رقم اعداد را جدا می کند
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 08:48 صبح
  3. سوال: چگونگی تایپ اعداد فارسی در تکست باکس
    نوشته شده توسط toytown در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 13:10 عصر
  4. تکست باکسی که فقط اعداد 0 تا 31 را قبول کند؟؟
    نوشته شده توسط beginerC#‎ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 تیر 1389, 20:53 عصر
  5. تکست باکسی که سه رقم سه رقم اعداد را جدا کند
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 20:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •