نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشناختن TextBox در کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نشناختن TextBox در کلاس

    باسلام
    من داخ Formام یک textbox دارم و یک کلاس جدید داخل همین Form درست کردم وقتی کد زیر رو داخل کلاس مینویسم TextBoxاو نمیشناسه، چکار باید کنم که این مشکل رفع بشه.

    SsqlParameter p0 = new SqlParameter();
    p0.ParameterName = "@pid";
    p0.DbType = DbType.String;
    p0.SqlDbType = SqlDbType.VarChar;
    p0.Size = 10;
    p0.Value = textBox1.Text;



    آخرین ویرایش به وسیله bmvgod : شنبه 04 مرداد 1393 در 18:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: نشناختن TextBox در کلاس

    عرض ادب
    فکر کنم در مفهوم کلاس دچار مشکل شدید!
    کلاس یک تعریفه ، وقتی شی ء ای ازین کلاس ساختین، میتونین مقدار تکس باکس رو به فیلدی از این شی ارسال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: نشناختن TextBox در کلاس

    من این object سازی رو داخل کلاس جداگانه انجام دادم و داخل Form اصلی این کلاس رو فراخوانی میکنیم ولی داخل کلاسم textbox رو نمیشناسه؟
    کلاسم به صورت زیره:


    public class product
    {

    public void add()
    {
    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    try
    {
    cnn.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=Market;Integrated security=true";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = "spm_insert_product";
    cmd.Connection = cnn;
    p0.ParameterName = "@pid";
    p0.DbType = DbType.String;
    p0.SqlDbType = SqlDbType.VarChar;
    p0.Size = 10;
    p0.Value = textBox1.Text;
    p0.Direction = ParameterDirection.Input;
    cmd.Parameters.Add(p0);
    cnn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();


    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    if (cnn.State == ConnectionState.Open)
    cnn.Close();
    }

تاپیک های مشابه

  1. مقدار دهی textbox با کلاس
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1391, 16:22 عصر
  2. مقدار دهی textbox در کلاس
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 13:59 عصر
  3. چگونه در کلاس از textbox و .. استفاده کنم؟؟
    نوشته شده توسط payam-source در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 15:37 عصر
  4. تعریف textbox به RequiredFieldValidator در کلاس
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 16:56 عصر
  5. سوال: نشناختن textbox در masterpage !
    نوشته شده توسط AhoO-sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •