نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    Unhappy مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    باسلام من میخوام یک پنل پیامک بنویسم در ارتباط با وب سرویس هیچ مشکلی نداشتم
    اطلاعات هم ارسال وهم دریافت به خوبی انجام میشود مشکی که هست من نمیدونم باید چطور مقادیری رو که از وب سرویس دریافت میکنم پردازشش کنم و به کاربر نشون بدم
    اطلاعات برای دریافت پیامک ها اینطور از سرور ارسال میشه
    Result
    string(3610) "HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: private, max-age=0 Content-Type: text/xml; charset=utf-8 Server: Microsoft-IIS/7.5 X-AspNet-Version: 4.0.30319 X-Powered-By: ASP.NET Date: Thu, 24 Jul 2014 21:16:12 GMT Connection: close Content-Length: 3360 <xmsresponse> <userid>*****</userid> <action>smsreceive</action> <code id="0">ok</code> <body><message from="9150002245" to="50002*******" date="2014-06-29T13:08:44.277" id="430600962"></message>
    </body> </xmsresponse>"


    این باسه دریافت 1 پیامک هستش
    کد PHP هم :
        $result = $client->call('XmsRequest', $param);  $r = $client->response;// echo "<pre>";    var_dump($r);


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    ارسال و دریافت SMS
    برای ارسال مشکلی ندارم ولی دریافت از وب سرویس رو نمی دونم چطوریه - میخوام inbox و sendbox رو بگیرم از وب سرویس

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    از چه وب سرویسی.نمونه.کد؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    این سورس ارسال هستش که به من دادن

    <?php
    require_once('lib/nusoap.php');$url="http://192.168.128.90/ws/sms.asmx?WSDL";$client=new nusoap_client($url, 'wsdl');$client->soap_defencoding = 'UTF-8';$client->decode_utf8 = true;$param=array('requestData'=> '<xmsrequest> <userid>?????</userid> <password>??????</password> <action>smssend</action> <body> <type>oto</type> <recipient mobile="9121000000" originator="500021" doerid="8" >Test</recipient> </body> </xmsrequest>'); $result = $client->call('XmsRequest', $param);echo $result["XmsRequestResult"];
    if ($client->fault) { echo '<h2>Fault</h2><pre>'; print_r($result); echo '</pre>';} else { // Check for errors $err = $client->getError(); if ($err) { // Display the error echo '<h2>Error</h2><pre>' . $err . '</pre>'; } else { // Display the result echo '<h2>Result</h2><pre>'; print_r($result); echo '</pre>'; }}echo '<h2>Request</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->request, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo '<h2>Response</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->response, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo '<h2>Debug</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->debug_str, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo "\n";?>



    در این کد من هیچ مشکلی ندارم من میخوام پیامک هایی که توی سامانه وجود داره رو بگیرم که کدی رو که خودم تونستم تا اینجا بنویسم این بود برای دریافت

    require_once('lib/nusoap.php');$url="http://212.16.76.90/ws/sms.asmx?WSDL";$client=new nusoap_client($url,'wsdl');$client->soap_defencoding = 'UTF-8';$client->decode_utf8 = true;$param=array('requestData'=>'<xmsrequest><use rid>???</userid><password>????</password><action>smsreceive</action><body><startrow>1</startrow> <count>100</count> </body> </xmsrequest>');
    $result = $client->call('XmsRequest', $param); echo $result["XmsRequestResult"];
    if ($client->fault) { echo '<h2>Fault</h2><pre>'; print_r($result); echo '</pre>';} else { // Check for errors $err = $client->getError(); if ($err) { // Display the error echo '<h2>Error</h2><pre>' . $err . '</pre>'; } else { // Display the result echo '<h2>Result</h2><pre>'; //print_r($result); echo '</pre>'; }}echo '<h2>Request</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->request, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo '<h2>Response</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->response, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo '<h2>Debug</h2><pre>' . htmlspecialchars($client->debug_str, ENT_QUOTES) . '</pre>';echo "\n";

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    این هم اطلاعاتی که دریافت میکنم از وب سرویس برای کل پیامک ها


    ???? smsreceive ok ??? x.ke x.k x''l. X.pre x.k x''l. X.pr x.k x''l. X.pr x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p
    Result


    Array
    (
    [XmsRequestResult] =>
    ????
    smsreceive
    ok
    ??? x.ke x.k x''l. X.pre x.k x''l. X.pr x.k x''l. X.pr x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p x.k x''l. X.p

    )
    Response


    HTTP/1.1 200 OK
    Cache-Control: private, max-age=0
    Content-Type: text/xml; charset=utf-8
    Server: Microsoft-IIS/7.5
    X-AspNet-Version: 4.0.30319
    X-Powered-By: ASP.NET
    Date: Wed, 23 Jul 2014 10:56:57 GMT
    Connection: close
    Content-Length: 3360


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
    <soap:Body>
    <XmsRequestResponse xmlns="http://tempuri.org/"><XmsRequestResult xsi:type="xsd:string">&lt;xmsresponse&gt;
    &lt;userid&gt;????&lt;/userid&gt;
    &lt;action&gt;smsreceive&lt;/action&gt;
    &lt;code id="0"&gt;ok&lt;/code&gt;
    &lt;
    body&gt;&lt;
    message from="9151582000" to="50002" date="2014-06-29T13:08:44.277" id="230613962"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-06-29T13:49:13.377" id="2306194"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-06-29T15:40:45.330" id="2306306"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-06-29T15:42:22.767" id="2306308"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-07-02T03:01:01.400" id="2309298"&gt;خدا&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-07-07T10:57:07.097" id="2318955"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-07-07T10:57:23.423" id="2318955"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;message from="09150000000" to="50002" date="2014-07-07T10:57:33.003" id="2318955"&gt;&lt;
    /message&gt;&lt;/body&gt;&lt;/xmsresponse&gt;</XmsRequestResult></XmsRequestResponse></soap:Body></soap:Envelope>



  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    من هنوز به نتیجه نرسیدم !! اگر امکانش کمکی بکنید ممنون میشم !!

  7. #7

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس - php - nusoap

    سلام
    من هم از وب سرویس Iran.tc استفاده میکنم، نیاز به راهنمایی درباره دریافت پیامک از طریق وب سرویس در ASP.net دارم، ظاهرا این شرکت این اطلاعات را به صورت HTML Post ارسال میکنه اما من نمیدونم چطور میتونم برنامه خودم رو آماده و گوش به زنگ دریافت پیامک نگه دارم، لطفا هر کس می دونه منو راهنمایی کنه، شماره و ایمیل رو هم میدم که راحت باشید، من نیازی فوری به این راهنمایی دارم و شدیدا کسی که کمک کنه رو دعاگو خواهم بود :-)
    09122055763
    co_abzar@yahoo.com

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت پیامک
    نوشته شده توسط lvlina_r در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 12:54 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1392, 21:36 عصر
  3. سوال: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس مگفا (magfa)
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 15:41 عصر
  4. مشکل در دریافت پیامک فارسی و مقایسه آن در بانک
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:38 عصر
  5. مشکل در دریافت پیامک
    نوشته شده توسط zacaria در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •